Şimdi Ara

Sayısal 3.000-10.000 ile Vakıf Ünide Tam Burslu Tıp Okuyanların İyi Ünilerde Okuyanları Küçümsemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Böyle bir şeyi herkes yapmasa da bazı insanların yapmasına internette dolaylı olarak şahit olduğum için bu konuyu açıyorum. Bu konu istisna ise daha iyi.

Öncelikle çok emek verip çok iyi sıralama yapmış olsalar da Sayısal 3.000-10.000 arası sıralama ile 3 büyükşehirdeki vakıf ünilerinde tam burslu Tıp Fakültesi tercih edenlerde bu davranış daha sık görülebilir. Bu vakıf ünilerindeki diğer çoğu bölüm pek popüler olmuyor. Bu şekilde TYT 2.000-5.000 sıralama, Sayısal 3.000-10.000 arası sıralama yapıp İstanbul'daki bir vakıf ünide tam burslu Tıp Fakültesi okuyan birinin TYT 87.000, Sayısal 67.000 sıralama ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üni Mimarlık okuyan birini, ve TYT 210.000, Eşit Ağırlık 43.000 sıralama ile YTÜ İşletme okuyan birini küçümsemesine şahit oldum. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünide Mimarlık okuyan çocuğa MSGSÜ ne, sadece ODTÜ, ve İTÜ'yü kısaltın, taşra ünilerini kısaltmayın diyerek saygısız bir şekilde küçümsemişti; özel ders, ve dershane olmadan TYT 210.000, Eşit Ağırlık 43.000 sıralama yaparak YTÜ İşletmede okuyan çocuğa da kendini ne sanıyorsun, bizim okulda tüm gün uyuyan öğrenciler TYT 200.000 yaptı diyerek küçümsemişti.

İnternette görünce irrite olduğum olaya benzer şekilde Sayısal 3.000-10.000 arası sıralama ile 3 büyükşehirdeki vakıf ünilerinde tam burslu Tıp Fakültesi okuyan, ve iyi ünilerde başka bölümleri okuyanları küçümseyen insanlara siz de denk geldiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 1 Ağustos 2024; 15:15:2 >

• ya sen ne diyorsun ya burda top tıplı olmayanları kaç kere perifer tıplı diye küçümsediler ya konuların ana karakteri de bendim kaç kere kardeşiz diye anlatmaya çalıştım ama

kimse kusura bakmasın ama tıpçıların diğer bölümleri küçümsemesi gayet de doğrudur hak veriyorum. hatta bir perifer tıplı olarak ben de diyorum msgsü ne la ?
  • doğru demiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga ne anlatıyon ya

• Doğru demiş. Ve özel ders ve dershaneyi konuşup haksızlık var demek çok saçma. Gerek yok zaten derece yapabilmek için. Bu yks düzeninde tek haksızlık yaratan olay obp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklı gibi geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ya sen ne diyorsun ya burda top tıplı olmayanları kaç kere perifer tıplı diye küçümsediler ya konuların ana karakteri de bendim kaç kere kardeşiz diye anlatmaya çalıştım ama

kimse kusura bakmasın ama tıpçıların diğer bölümleri küçümsemesi gayet de doğrudur hak veriyorum. hatta bir perifer tıplı olarak ben de diyorum msgsü ne la ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Ağustos 2024; 17:0:4 >
  • Bu kadar takılmayın sosyal medyaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.