Şimdi Ara

Tıpta ders çalışma taktikleriniz neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tıp fakültesi 2.sınıf ogrencisiyim. Gecen sene tüm komitelerimi geçmiştim 2.5 civarinda da agnom vardı ama bu sene nerdeyse tüm komitelerimden kaldım. Aslinda çalışan biriyim ama sanirim yanlis calisiyorum. Ders çalışma konusunda oneri verebilecek olan var mi siz nasil calisiyorsunuz. Yardimlarimiza ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tip okuyan hocalarimizi davet edelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek derdim bu olsa keşke

• Up

• valla hocam herkes farklı çalışıyor. mesela bende ezber yeteneği çok yok onun için yuzeysel olarak çok sık tekrar yapmam gerekiyor. ama bazısı çok yavaş calisiyor çok iyi sindiriyor. tabi ağır komitelerde günü gününe azda olsa bakmak lazım. ayrıca ben konu çalışırken cıkmış soruların kısımlarına ağırlık veriyorum. şuan ortalamam 70 e yakın. finalden taban olan 50 alıp geçmem için en az 67 olması gerekiyor ortalamamin . yarın komite var hayırlısı.

• Koter in dediği gibi herkes farklı çalışıyor ben slaytlardaki her şeyi yazıyorum ama her şeyi güzelce sindire sindire gidiyorum bilmediğim terimlerin anlamlarını yanına not ederim 17 gün kala bu şekilde çalışmaya başlıyorum. Son iki gün tekrara ait yazdıklarım dan değil slayttan tekrar ediyorum. Son akşam ise çıkmış bakıp bitiyorum. Benim için işe yarıyor not ortalamam 80

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki arkadaşların dediği gibi herkesin düzeni farklı hocam. Ben de ders notlarında önemli gelen yerleri çizerim, bazılarını sayfanın kenarına falan not alırım tekrar ederken de tüm sayfayı baştan okumaya gerek kalmaz, benimki böyle. Ha ortalamam çok yüksek değil o da ilk 2-3 komite çalışmadım pek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.