|
Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum....
-
-
iş teklifi falan deyince ben de abd,almanya falan sandım. Katar'da ne yapacaksın?
gül gibi ülken varken , burada çalış.
-
Körfez ülkeleri Türkiye den ekonomik ve sosyal açıdan çok daha iyi.. burda 3000 4000 TL teklif ediliyor işimize. 😂 Alım gücü de cabası -
Burda orta sınıf felan değilim. Bildigin fakirlerdenim. Orda orta sınıf olacam ve bu bana yeter zaten. Multimilyoner olmak istemem.... -
quote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Burda orta sınıf felan değilim. Bildigin fakirlerdenim. Orda orta sınıf olacam ve bu bana yeter zaten. Multimilyoner olmak istemem....kaç para teklif ettiler katarda
-
Amaç bu zaten. O bile yeter. Burda daha ne kadar kirada yaşayabilirim ki... Teşekkür ederim. -
Ayip ayip vatanini Türk gencligini birakip nereye gidiyorsun..
Bizide al -
Sevindim hayatını kurtaran biri daha -
Hayırlısı olsun hocam. Mümkünse hiç gelmeyin
-
Teşekkür ederim... Gurbet göründü bizede. Elde var 1 yaşında evlat bundan 10 sene sonra benden istekleri oldugunda yüzüne boş boş bakmak istemiyorum.. -
sende bi kargo gemisine binip kaçak olarak gitsene bi yerlere
-
Emeklilik sistemi yok hocam orda paşa paşa geri dönücez. En azından malımız mülkümüz olarak geri dönücez. -
Kardeşim Allah yolunu açık etsin. İnşallah istediğin gibi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..sende bi kargo gemisine binip kaçak olarak gitsene bi yerlere
ben kaçak yaşamak istesem turist vizesii ile her yere giderim zaten
seyahat geçmişim kalın ve eğitimim iyi. ama kaçak maçak işlerle uğraşmam ben.
abd vizemden olumlu cevap gelirse yasal olarak çalışacağım kardeşim. sen de forumda böyle laf sokmaya çalış anca.
-
Amin inşallah. Teşekkür ederim -
ahh canım kızdın mı
en onemlisi adalet olmayan bir ulkeden kurtuluyosun seni sokakta hic ugruna sacma nedenden bicaklayip oldurseydi biri 1-2 sene yatip cikcakti oyle bisiye ugramaktan kurtuluyosun hicolmassa ekonomi zaten iflas etti ulke |
Ayip ayip vatanini Türk gencligini birakip nereye gidiyorsun..
Bizide al |
sende bi kargo gemisine binip kaçak olarak gitsene bi yerlere |
Hayırlısı olsun hocam. Mümkünse hiç gelmeyin |
Sen niye adamın hevesini baltalamaya çalışıyorsun lan kıskanç şişko. Temizinden bir blok sana |
Burda orta sınıf felan değilim. Bildigin fakirlerdenim. Orda orta sınıf olacam ve bu bana yeter zaten. Multimilyoner olmak istemem....
|
Sevindim hayatını kurtaran biri daha
|
Körfez ülkeleri Türkiye den ekonomik ve sosyal açıdan çok daha iyi.. burda 3000 4000 TL teklif ediliyor işimize. 😂 Alım gücü de cabası
|
amerikaya hamal olarak gitmeyi düşünen kişi bunları diyor hahhahahah
|
Benzer içerikler
- sansürsüz ai
- karadeniz şivesi cümleler
- ardahanlılar nasıl olur
- 6 saat önce kafamı çarptım
- diş teli yutulursa ne olur
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X