Şimdi Ara

Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
19.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emin ol o konuda çok tavsiye aldım 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah akıl fikir versin. CHP-AKP-MHP atışması olmayan ülkeye gidilir mi? Bu kadar adaletsizliğin,düzensizliğin, saçmalıkların oldugu güzel ülkeden gidilir mi? Şaka tabi bende olsam seve seve giderdim. Allah yolunu açık etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katar da yaşayan ve çalışan biri olarak öncelikle şunu söyleyeyim burada hayat çok pahalı ve kiralar inanılmaz yüksek. Ne kadar basic salary ve acommodation a anlaştın ? bilmiyorum ama onu yazarsan sana burada nerede oturabileceğini ve nasıl bir hayat yaşayacağını söylerim. Ancak şunu net olarak söylemekte fayda var eğer anlaştığın rakam toplam paket olarak 3000 dolar ın altındaysa buraya hiç gelme daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 5 Nisan 2021; 11:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Katar en güvenli 2. ülke? ahahaha

ilk 30da bile değil. Kendini avutmaya başlamışsın bile

Alıntıları Göster

Katar dünyanın en güvenli 2. ülkesi seçildi bu yıl. Geçen sene de en güvenli 1. ülkesiydi. Güvenden kastımız insanların sokakta gezerken,evlerinde otururken hissettiği güven duygusudur. Burada hırsızlık,gasp,tecavüz vs. gibi suçlar kesinlikle işlenmez. Ben uzun süredir katar da yaşayan biri olarak bunu net olarak söylerim size. Gece evimin kapısını kitlemeden yatıyorum, arabayla bir yere gittiysem arabayı çalışır vaziyette kilitlemeden bırakıyorum dışarda vs vs uzar gider. Burada hırsızlık yapmayı bırak, parktan çiçek kopartmak,yere çöp atmak yürek ister. Adamı ağlatırlar burda.. Kırmızı ışıkta geçmenin cezası güncel kur ile 22.000 TL şuan. Gerisini sen düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Katar dünyanın en güvenli 2. ülkesi seçildi bu yıl. Geçen sene de en güvenli 1. ülkesiydi. Güvenden kastımız insanların sokakta gezerken,evlerinde otururken hissettiği güven duygusudur. Burada hırsızlık,gasp,tecavüz vs. gibi suçlar kesinlikle işlenmez. Ben uzun süredir katar da yaşayan biri olarak bunu net olarak söylerim size. Gece evimin kapısını kitlemeden yatıyorum, arabayla bir yere gittiysem arabayı çalışır vaziyette kilitlemeden bırakıyorum dışarda vs vs uzar gider. Burada hırsızlık yapmayı bırak, parktan çiçek kopartmak,yere çöp atmak yürek ister. Adamı ağlatırlar burda.. Kırmızı ışıkta geçmenin cezası güncel kur ile 22.000 TL şuan. Gerisini sen düşün.

Alıntıları Göster

wikipedia dan kaynağı attmı , global peace index'te 31. sırada. Senin kaynağın ne?

Boş boş sallayıp yorum kalabalığı yapmayın. Katar iskandinav ülkelerinden daha güvenli diyorsun yani : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 5 Nisan 2021; 11:40:23 >

• kiralar yüksek ama bekarsa bir evde 3 5 kişi yaşanabilir yada çalışan bir eş bulur mesela cici bir çinli kız bulabilir :)

• Katarda dur, çalışırken İngiltere de iş ara. Katarın akibeti iyi değil.

• Malesef 3000 doların altı... Otel ve ulaşım sağlık kartı onlardan. Ama yinede gelmek zorundayım... 2 sebeb var birincisi o parayı Türkiye de kazanamıyorum. 2. Mesleki ilerleme açısından o firmanın altyapısına ihtiyacım var. Türkiye de hiç tasarlamadığım çizimler üretiyorlar... Yinede kazancım hayat kalitesi açısından burda yaşamama göre daha iyi... Ulaştıgım ürünlere satma düşüncesi olmadan elde etmiş olacam. Kur sabit sürekli değer kaybetmiyor para . Birde freelance çalışma imkanım var akşam 5 sonrası oda bir kar.

• Hayırlı olsun. Aileniz ile birlikte mi gideceksiniz yoksa tek mi? Onlar istiyor mu gitmeyi?

• Hermonie777 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Malesef aileyi getiremicem hayatın pahalılıgı açısından.... Kendisine iş bulmam lazım getirip para biriktirmek için başka arternatif yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 5 Nisan 2021; 12:1:59 >
  • Fotoğrafları bekliyoruz 2 seneye kadar sabredemeyiz her gelişmeden bahsedersiniz artık :)

• MasterLoki kullanıcısına yanıt
    İnşallah bu konuyu hortlatırım ara ara, size bildirim gelir heralde

• eskiler derki dereyi görmeden paçaları sıvama. 

• Hocam hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel bir karar almışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Katar en güvenli 2. ülke? ahahaha

ilk 30da bile değil. Kendini avutmaya başlamışsın bile

Alıntıları Göster

Baskalarinin daha iyi hayati olucak diye catla patla kudur

Boyle toxic insanlari hayatiniza almayin arkadaslar

• Hayirli olsun hocam, 10 yil once gencececik 22 yasinda bir cocukken bastim gittim Amerikaya, dunyayi dolastim cesitli yerlerde yasadim simdi Romanya dayim.

Ilginc bir his ama huzurluysan hayatin cok iyi olur Katarda basla belki baska yerlere gidersin hem aileni de alabilirsin ilerde.

Turkiyeye gore alim gucun vs cok artiyor insan hissediyor ben kiytirik rumen leiyle bile hissediyorum dolar euro kazananlar ihya olur zaten.

Psikolojik olarak ise herkeste farkli isliyor kimi mutlu olamiyor kimi TR den daha cok mutlu oluyor umarim isler yolunda gider.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim darısı size

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bakalım o hisleri hissedebilecekmiyim. Çok teşekkür ederim

• DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt
    Dil olayını nasıl hallediceksin Türkiye'de işinde kaç sene tecrübelisin bı bunlara anlattı bizexe rehber olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gidince forumu unutma yaz hayatı karşılaştıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 5 Nisan 2021; 12:51:2 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.