Şimdi Ara

babamdan nefret ediyorum. uzun uzun anlatıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baştan söyleyim baban olmayınca kıymetini anlarsın, yok baban o senin sonuçta gibi şeyler söyleyecekseniz hiç buradan sonrasını okumayın bence.

beyler başlıyorum anlatmaya.

aslında babam ilk iyi bir insanmış yani kötülüğü bilinmez birisiymiş.acayip tanınır siyasetle uğraşır, çevresi müthiş fazladır.sonra kira ödemeyen bir adam olmuş ama arka planda neler neler var, çalışmıyormuş bu esnada annemin öğretmen maaşıyla geçiniyor, kirayı vercemd diyip vermiyor falan ben yokum o zamanlar daha.sonra işleri biraz iyi gitmeye başlamış, arsa olayından pederi çekmek için bi kadını önüne sürmüşler, tabi babam demiş parayı buldum karıyı da değiştireyim. bu olaylar olurken ben olmuşum. annemle abimin durum kötü tabii. geçinemiyorlar, hacizle falan her şey gidiyor.sonra efendim işte olaylar çıkıyor boşanıyorlar.aslında buraya kadar olan olaylar daha fazla, farklı benim şu ana dek duyduğum bunlar.

babamla halen daha görüşüyoruz.ama nasıl diyim abim üniversite öğrencisiydi daha babamdan para falan isterdi, verirdi. ama öyle çok para değil pazar parası falan.sonra izmirde stad ile alakalı bir yardımı mı dokunmuş ne, oradan bana forma almış beleşe, şu ana dek bana aldığı tek şey(bakkaldan aldığı çocuk dergisi hariç).o da büyüktü, giyemedim.ben büyüyünceye kadar da yırtıldı hafiften.zaten formanın üstü taşınırken kaybolmuştu ben giyemeden.annem de yavaştan toparlıyor evi falan.

mesela babam bana yardımı dokunacaksa bir taşla iki kuşu vurmaya çalışır ve kendisi gezip, yiyip, içerken ben de yanında kaynarım.karavan tutmuş, hem abim hem ben kalıyoruz. ama asıl kendisinin, millete de laf yapıyor "oğullarım için aldım!" falan diye.millet sanıyor ki adam yoktan var ediyor .sonra benim ihtiyaçlarım çoğalıyor, yok bisiklet istiyorum falan.annemden istiyorum bisiklet almam yollara çıkamazsın falan diyor. babamın yanında kaldığım zaman ona soruyorum hemen arkadaşlarının falan yanında "alırız olum" bende kafasızlık "hehe ne zaman"diyorum, "haftaya alırız oğlum" falan diyor. haftaya param yok. bunun gibi 100lerce şey oluyor, hep hevesi kırılan çocuk oluyorum.en son playstation 2ler çıkmıştı. bizde gri kasa ilk çıkan ps1lerden vardı. deli oluyordum onun için.bizimkilerin durum ortada 1 yıl pedere yalvarmıştım.en sonunda abim askerden dönüp işe girince almıştık.

haa anlatmadım birde abimin üniversiteyi 3 yıl geç girmişti babam yüzünden.

sonra aradan yıllar geçti her gün internet kafelere gidiyorum falan.babam aradı bilgisayar almış.acayip sevindim anlatamam. gittim görmeye ilk apple laptoplardan. katlayınca 10 santim laptop. 8bit içinde internet explorer vardı ne hikmetse.apple cihazlar hangi ara windows çalıştırdı onu bilmiyırum. ekstra bir aparaz vardı onunla depolama yapıyormuşuz üzerinde 52 mb yazıyordu . yanında bir yazıcı ilk beyazmış, ama sarıydı.ama satsan tarihi eser niteliğinde. ben de istememiştim o zamanlar arkadaşlarının gözünde bir de şımarık damgasını yedim.

sonra abim kpssden 82 almıştı pttde masa başı bir şeyler yapıyord tam bilmiyorum. tek yardımı burada dokundu abime istanbula tainini çıkarttı.abim o zamanlar bana bilgisayar almıştı. ulen ne ihtiyacımuız varsa abim gördü. ama bayağı iyidi, ucuz olmasının tek sebebi ekran kartıydı(buraya tekrar gelicem).milletin amca bilmemneysi şu su busu işe alınıyor bize tek yardım bu.

sonra biz sıkışığız yine. bize yardım yok. evleniyor adam. zamanında valideye yüzük takmamış, kadında sağlam bir yüzük.zaten bize nafaka da ödemiyor zaten.annem uğraşmak istememiş hiç bağlantısını direk kesmiş.sonra kadının kirasını ödüyor, oğluna yardım ediyor.sonra benim aram annemle kötüydü, babamın yanına gittim. diyor .... ablana iyi davranacaksın. falan ben pek takmadım. bu gün dese herhalde sokakta yatardım daha iyi.

denize yazlık bakmaya gidiyoruz.günlük gidiyoruz, adam kalalım dedi ben istemedim zorela gittik pansiyonun tekine ahır ama pansiyon değil yani.sonra istemeyince geri döndük ben sabahladım babam gitmiş arkadaşının yerinin sandalyelerinde yatmış.adım şımarığa çıktı .yok babam didiniyormuş ben istemiyorömuşum.adam kendisi yatacak ben yanında bekçilik yapıcam millet dışardan ne görüyor. 1 sene sonra yani bu yaz yazlık olayı oluyor (gelimcem buraya)

sonra aradan zaman geçiyor ayrılıyorlar bu kadınla. günümüze iyice yaklaşıyoruz.sonra işte biz taşınıyoruz uzun süredir oturduğumuz yerden kadın kirayı uçurdu kıytırık ev için. babam da arkasında insan olduğu için, bir inşaat firamasına arsa satın alınmasında yardım ediyor, biraz da pay alıyor. tabi biraz uzun işler.sonra biz taşınınca karşımızda partiden birisi daha var komşu işte. babamda partiden biri. benimle ilgilenmeyen adam her gün bize kadar gelip, okula gitmem için beni uyandırıyor.tabi bu sırada bizim durumlar iyiye gidiyor yine zaten kendimizi toparlamışız eşyalar falan, her şey çok iyi.insancıl bir yer haline dönüşüyor yaşadığımız yer.tek sıkıntı kedim için forumda bilen bilir azmanı zemin kat olunca tüymemesi için çok dikkatli olmak gerekiyor.

babamın işi oluyor işte heralde 3 bin lira verip yazlık tuttu geçenlerde yıllık. işte arkadaşlarının yanında yine diyor ben senin için tuttum yok bilmemne. orada ondan daha az kalacak olan benim bir kere. sonrabenim grafik kartı arıza yapıyor işte diyorum hadi halledelim. arkadaşlarını yanında bile bile konuyu açıyor.yok millet sanki her dediğini yapmış gibi bakıyor babama ama yapmadı birini.bildiğin kullanılıyorum.sözde bu gün alacaktık, almadı aylardır erteliyor zaten. bu gün aradı pazartesi dedi, tamam dedim. sonra dedi hadi gidelim senin televizyonu al yazlığa koyalım dedi. sinirlendim söylenip kapadım yüzüne.

üniversitede yardımı dokunur diye ses çıkarmıyorum bitince red edicem onu. belki yardımı dokunur üniversiteye geçince.

bu arada not:babam bize yardım etmezken, annesinin yanında kalıp bu son karısıyla evlenmeden önce adam akıllı kira vermeyen bir insan. annesi ölünce de (ki kötüler ölmez derler az çektirmemiş anneme) oraya bina dikecekler. ki ne kadar eski bir ev yani.baba tarafı komple sevmiyor özellikle beni yani öyle diyim.nedeni ise bilimiyor.

özet isteyeceklere:babamı tanımamak bana daha iyi gelirdi diyebilirim. niye lan dicekseniz de okuyunuz yukarıdakini bir zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 14 Haziran 2012; 23:50:51 >

• bu arada konuyu bunları anlatacak kiimseye sahip olmadığım için anlattım. teselli edecek bir kaç şey söylerseniz sevinirim.
  • uzun yazınca 2. sayfaya düşmüş direk konu.
  • Allah sabır versin agam.favorilere ekledim, zaman olunca okuyacağım.bu arada direk değil direkt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

Allah sabır versin agam.favorilere ekledim, zaman olunca okuyacağım.bu arada direk değil direkt.

sağol. aklımda tuttum direkt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War|orD_X8

hayat bu boş ver dostum yaşadıklarından ders çıkarmaya bak ayrıca babanın aq

ders çıkartmak nereye kadar. bir şey yolunda gitse güzel olacak. hangi insan evladı bütün gün kediyle arkadaşlık eder. artık ciddi manada kedilerin kısıtlı da olsa var olan konuşma dilinden anlıyorum. arkadaş çevrem kül oldu resmen. tek uğraştığım şey gitar, kaykay, telefon bu üçlü arasında dönen rengarenk bir dünyam var. paranoyak oldum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

bu arada konuyu bunları anlatacak kiimseye sahip olmadığım için anlattım. teselli edecek bir kaç şey söylerseniz sevinirim.

olsun sonucta baban,

sıkma canını unıden sonra sekıllenır hayatın zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş kaç dostum? Bir yerde yazdıysan görmedim lenslerim var gözümde okuyamadım hepsini.
  • quote:

quote:

ders çıkartmak nereye kadar. bir şey yolunda gitse güzel olacak. hangi insan evladı bütün gün kediyle arkadaşlık eder. artık ciddi manada kedilerin kısıtlı da olsa var olan konuşma dilinden anlıyorum. arkadaş çevrem kül oldu resmen. tek uğraştığım şey gitar, kaykay, telefon bu üçlü arasında dönen rengarenk bir dünyam var. paranoyak oldum resmen.

Dostum halini az çok anlıyorum, senin baban benimkinin yanında evliya kalır, detaya girmiycem. Yaşım senden büyük + yaşadıklarımız ortak olması hasebiyle biraz tecrübeliyim. Şimdilik tavsiyem babanla aranı iyi tut(köprüyü geçene kadar) + babanın başkaları yanında hava atması hemen hemen tüm babalarda vardır boş ver geç. Annenin babanı nasıl kabul ettiğini bilmiyorum fakat etmişse bile sizin mutluluğunuz içindir anneni asla üzme. Ve şöyle kötü dönemlerinde kız arkadaş filan yapmamaya bak, daha da kötü olabilir. Sadece derslerine önem ver, biliyorum sıkılıyorsun ama boş ver sıkıntıyı ertele üniversiteye kadar. 2. 3. Dilini öğrenebilirsin, başardığını gördükçe sıkıntın azalır. En azından kendi hayatını kurana dek tripleri ve sıkıntıları hayatından çıkar, hiç bir faydası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Yaş kaç dostum? Bir yerde yazdıysan görmedim lenslerim var gözümde okuyamadım hepsini.

daha 16 yazmayı unutmuşum.
  • Kanka okudum da çok sıkıcı yazıyorsun. Biraz kitap oku lütfen, bizim için bari oku.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum halini az çok anlıyorum, senin baban benimkinin yanında evliya kalır, detaya girmiycem. Yaşım senden büyük + yaşadıklarımız ortak olması hasebiyle biraz tecrübeliyim. Şimdilik tavsiyem babanla aranı iyi tut(köprüyü geçene kadar) + babanın başkaları yanında hava atması hemen hemen tüm babalarda vardır boş ver geç. Annenin babanı nasıl kabul ettiğini bilmiyorum fakat etmişse bile sizin mutluluğunuz içindir anneni asla üzme. Ve şöyle kötü dönemlerinde kız arkadaş filan yapmamaya bak, daha da kötü olabilir. Sadece derslerine önem ver, biliyorum sıkılıyorsun ama boş ver sıkıntıyı ertele üniversiteye kadar. 2. 3. Dilini öğrenebilirsin, başardığını gördükçe sıkıntın azalır. En azından kendi hayatını kurana dek tripleri ve sıkıntıları hayatından çıkar, hiç bir faydası yok.

yok ayrı yaşıyorlar annemle babam boşandılar kabul etmedi yani ki annem nefret eder babamdan. ben doğuduktan sonra olaylar açığa çıkınca boşanmışlar.tipim kötü değil kimseyle adam akıllı konuşmasam bile okuldan teklif edenler oldu kezban, apaçilerle takılanlardandılar(güzel denebilecek türdendiler aslında ) ret ettim.ki zaten olsa bile hiç bir insanı önemsemeyen ben egolarını tatmin edecek bir kız için canımı sıkacağımı sanmam.hayvanlara insanlardan çok değer veren bir insanım, ölen insanların 1 kaçı hariç hiçbirine üzüleceğimi zannetmiyorum bile. iyi bir üniversite tutturmak için elimden geleni önümüzdeki seneden itibaren yapmaya başlayacağım zaten.annemle arada ufak tefek tartışmalarımız oluyor, ama geçip gidiyor.

bu arada babamın hava atması konusu arkadaşları partiden. saygı kazanmak için böyle yapıyor yoksa yanında barındırmaz bile bizi.

bir kere unutmuyorum annemin aldığı masal kitaplarını babam cilt yaptırcam diyip benden istemişti.ama bayağı kaliteli kitaplardı, hatırlıyorum.

sonra kitaplar kayboldu getirmedi bir daha. kime verdiği belli değil.halen daha ne yaptığı belli değil. mesela 2-3 kitap değil, aileme söylemeden alıp getirmemesi.

benim eski telefonumu kullandı, abimin eski telefonunu kullandı. hiçbiri geri dönmedi.

adama daha çok biz yardım ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 15 Haziran 2012; 0:37:37 >

• quote:

yok ayrı yaşıyorlar annemle babam boşandılar kabul etmedi yani ki annem nefret eder babamdan. ben doğuduktan sonra olaylar açığa çıkınca boşanmışlar.tipim kötü değil kimseyle adam akıllı konuşmasam bile okuldan teklif edenler oldu kezban, apaçilerle takılanlardandılar(güzel denebilecek türdendiler aslında ) ret ettim.ki zaten olsa bile hiç bir insanı önemsemeyen ben egolarını tatmin edecek bir kız için canımı sıkacağımı sanmam.hayvanlara insanlardan çok değer veren bir insanım, ölen insanların 1 kaçı hariç hiçbirine üzüleceğimi zannetmiyorum bile. iyi bir üniversite tutturmak için elimden geleni önümüzdeki seneden itibaren yapmaya başlayacağım zaten.annemle arada ufak tefek tartışmalarımız oluyor, ama geçip gidiyor.

bu arada babamın hava atması konusu arkadaşları partiden. saygı kazanmak için böyle yapıyor yoksa yanında barındırmaz bile bizi.

bir kere unutmuyorum annemin aldığı masal kitaplarını babam cilt yaptırcam diyip benden istemişti.ama bayağı kaliteli kitaplardı, hatırlıyorum.

sonra kitaplar kayboldu getirmedi bir daha. kime verdiği belli değil.

benim eski telefonumu kullandı, abimin eski telefonunu kullandı. hiçbiri geri dönmedi.

O zaman adamı yolmaya bak Nafaka vermiyormuş annen mahkemeye versin seve seve vermeye başlar, en azından benimki öyle yapıyor:D Annenin kabul etmemesini gönülden destekliyorum Fakat bu tür hataları yapan adamlar belli bir zaman sonra pişman olurlar, mesela benim ki 55 yaşında anladı yaptıklarını pişman oldu, köpek gibi ağladı öyle affettim. şimdi ben bakıyorum ona. Babadır bir şey olmaz ama insanın hayatını mahvediyorlar böyle pislik yaparak. Çocuklarının gençliğini, en güzel çağlarını mahvettiklerini bilseler yapmazlardı sanırım. Neyse kardeşim ben yatıyorum yarın iş var, sen zaten hedefini koymuşsun, bunu gerçekleştirmeye çalış:D Bu arada benim de ölseler üzüleceğim kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez, insanları pek sevmiyorum :D Fakat sevmek lazım

• Ret ettim değil.Reddettim.Ayrıca bencezer durumlar vardı bizdede.16 yaşındayım bu sene lise 1 e başlamadan babam okulun ilk gününün sabahı rahmetli oldu.Aklım başıma geldi.Ölünce hep iyi hatırlıyorsun pskolağa git bence faydası oluyor.Manita yapma çok koyuyor acılara acı katıyorlar.Yinede sen bilirsin
  • quote:

quote:

sonra kitaplar kayboldu getirmedi bir daha. kime verdiği belli değil.

O zaman adamı yolmaya bak Nafaka vermiyormuş annen mahkemeye versin seve seve vermeye başlar, en azından benimki öyle yapıyor:D Annenin kabul etmemesini gönülden destekliyorum Fakat bu tür hataları yapan adamlar belli bir zaman sonra pişman olurlar, mesela benim ki 55 yaşında anladı yaptıklarını pişman oldu, köpek gibi ağladı öyle affettim. şimdi ben bakıyorum ona. Babadır bir şey olmaz ama insanın hayatını mahvediyorlar böyle pislik yaparak. Çocuklarının gençliğini, en güzel çağlarını mahvettiklerini bilseler yapmazlardı sanırım. Neyse kardeşim ben yatıyorum yarın iş var, sen zaten hedefini koymuşsun, bunu gerçekleştirmeye çalış:D Bu arada benim de ölseler üzüleceğim kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez, insanları pek sevmiyorum :D Fakat sevmek lazım

yolmaya çalışıyorum ama hiç açık vermiyor.

yaş geçmiş zaten annem 56 yaşında halen daha çalışıyor. bir de bununla uğraşmasın.

neyse sağol iyi geceler sana da.

bence mahvettiklerinin farkındadırlar ama bilmiyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: domelyan

Ret ettim değil.Reddettim.Ayrıca bencezer durumlar vardı bizdede.16 yaşındayım bu sene lise 1 e başlamadan babam okulun ilk gününün sabahı rahmetli oldu.Aklım başıma geldi.Ölünce hep iyi hatırlıyorsun pskolağa git bence faydası oluyor.Manita yapma çok koyuyor acılara acı katıyorlar.Yinede sen bilirsin

ben bir sene kaldım bir sene liseye ara verdim 16-17 yaş lise 1 okucam. şuan da imla umurumda değil zaten bahçeden odaya örümcek girdi onu arıyorum dakikalardır.

acı katacağını pek sanmam cidden insanları dakikalar içerisinde beynimden silebilen edebilen bir insanım.5 dakika sonra olumsuzlukları unuturum, dikkate almam, ne yapayım bu da benim problemim .

• Baban aşırı bencil ve gösteriş meraklısı, hava atmayı seviyor. Zor valla geçinmek, Allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Baban aşırı bencil ve gösteriş meraklısı, hava atmayı seviyor. Zor valla geçinmek, Allah sabır versin.

durumu özetlemiş oldun.

sağol.
  • Bu güne kadar aranı bozmadan dayanmışsın ya helal olsun kardeşim allah sabır versin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.