Şimdi Ara

EVDE ÇIYAN ÖLDÜRDÜM 3.5.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
41.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım herkes yazıyo benim de başıma geldi belirteyim dedim. Sabah afyonum patlamadan mutfakta çiyan gördüm. O an kaçırdım daha sonra salonda ayağıma bişey değdi bi baktım ayağımın altında duruyo. O an elimde bardak vardı onla ezdim. Nerden geldiğini anlmadım evin içine çıyanın. Üremiş olabilir mi acaba yaw? Şimdi iyice tribe girdim. Ayağıma karınca gelse huylanmaya başladım psikolojik olarak. Bu çıyanları nasıl evden çıkarabilirim bi daha çıkarsa bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• yine ezersin
  • Sokma ihtimailine karşı panzehir bulundurmalısın. Ne olur ne olmaz belki üremişlerdir.
  • çıyan sokması öldürücü mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

çıyan sokması öldürücü mü?

benim bildiğim evet zehri var çünkü.
  • Bunlar varsa bile nasıl ewden dehleyebilirim peki? Bir nevi kovucu bişey varmı?
  • Hocam carrefour'da raid'in temas anında öldürür diye bir ilacı var ben hamamböceği üzerinde denemiştim %100 etkili çiyanında üstesinden gelir.Bildiğim kadarıyla çiyan insanlar için öldürücü değil ama soktuğu yer balon oluyormuş.
    quote:

Bunlar varsa bile nasıl ewden dehleyebilirim peki? Bir nevi kovucu bişey varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

Hocam carrefour'da raid'in temas anında öldürür diye bir ilacı var ben hamamböceği üzerinde denemiştim %100 etkili çiyanında üstesinden gelir.Bildiğim kadarıyla çiyan insanlar için öldürücü değil ama soktuğu yer balon oluyormuş.
    quote:

Usta böcekkıran diyorsan bunda 2 ay önce de parmak kadar hamam böceği uyurken üstümde dolaşmıştı onunla öldüreyim dedim daha da serinledi. Yani oysa eğer hayatta bu çıyanı öldürmez hamam böceğini bile öldüremedikten sonra. Bizim ewde orman gibi yakında yılan çıkacak anasını satayım.

• Geçmiş olsun ben tırsardım açıkçası ayağımın altına gelse...

Öldürme konusuna gelince direk raid'in çok etkili ilaçları var onları kullan,kapı girişlerine,kuytu yerlere sık.

Birazdan niye öldürüyorsun günah değil mi,peçeteyle pencereden at diyenler gelir buraya onları takma kafaya,zehri öldürücü değil sanırım ama soktuğu yer çok kötü oluyormuş resimleri var nette...
  • Gerçekten işe yarıyor dne gör 3,75 ytl bir fiyatı var temas ediyor böcek 1 sn sonra çırpınmalara biraz sonrada kelleyi yere koyuyor.Raid max böceksavar ismi ;)
    quote:

quote:

Hocam carrefour'da raid'in temas anında öldürür diye bir ilacı var ben hamamböceği üzerinde denemiştim %100 etkili çiyanında üstesinden gelir.Bildiğim kadarıyla çiyan insanlar için öldürücü değil ama soktuğu yer balon oluyormuş.
    quote:

Usta böcekkıran diyorsan bunda 2 ay önce de parmak kadar hamam böceği uyurken üstümde dolaşmıştı onunla öldüreyim dedim daha da serinledi. Yani oysa eğer hayatta bu çıyanı öldürmez hamam böceğini bile öldüremedikten sonra. Bizim ewde orman gibi yakında yılan çıkacak anasını satayım.

• Yav bizim burda o böceklere toshak kıstıran diyolar gerçekten kıstrıyormu acaba?
  • quote:

Gerçekten işe yarıyor dne gör 3,75 ytl bir fiyatı var temas ediyor böcek 1 sn sonra çırpınmalara biraz sonrada kelleyi yere koyuyor.Raid max böceksavar ismi ;)
    quote:

quote:

quote:

Akrep sokmasında kobra için üretilen panzehir işe yarar mı sence?

• nemli yerlerde bulunurmuş çiyanlar
  • Teknopest fare-haşere vs kovucu var..

Ürün Bilgisi :

En ideal haşere kovucu. Zararlı Haşere Kovucu (Pest repeller Ultimate® AT) zararlı böcekleri kovma gücüne sahip sistemlerin en son güncellenmiş yeni versiyonlarını içermektedir.

Pest Repeller Ultimate AT ünitesinin sahip olduğu sistemler; duvarlar içerisinde çok daha derinlemesine ulaşması için ikinci nesil Electro-Vibrawave®‘e sahiptir ki duvar içerisindeki yuvalarından bile haşereleri çıkarıp kovar. Yüksek basınçlı transducer diğer kovucuların sağlayamadığı Ultrasonic Sound(Ultrasonik Ses) ses üretir ki haşerelerin bulunduğu ortamı terk etmelerini sağlar. Tamamen yeni Ultra-Ionic™ özelliği havayı temizlemek ve zararlı böcekleri dışarı atmak için daha fazla iyon üretmektedir.

Etkilediği ve Kontrol Ettiği Haşereler:

Hamamböceği ve türleri,

Karınca,

Örümcek,

Fare,

Sıçan,

Cırcır böceği,

Un böceği,

Kitap kurtçukları,
    Kulağakaçan,
    Akrep,
    Pire,

Kene,

Sivrisinek,

Yarasa,

diğer yürüyenler ve sürüngenler..

Ürün Teknik Bilgisi :

Ölçüleri: 120 x 70 x 45 mm (yaklaşık)

Etki Alanı: 100-130m² ‘ye kadar etkilidir.

Güç: AC 220-230v, 50-60hz

Güç tüketimi: 10 W (Maks.)

Ultrason Frekansı: 25,000 Hz

Vuruş (Puls) aralığı:
    Ultrason dalgası: 1 sn.~ 4 sn. açık, 0.5 sn.~ 2 sn kapalı
    Manyetik dalga: 0.5 sn ~ 2 sn. açık, 1 sn. ~ 4 sn. kapalı

Teknoloji : Ultrasonik
    Kullanım Alanı: Kapalı Mekanlar

ilgili link:http://www.technopest.com.tr/default.asp?say=9&urun=222

ben bu sitede yer almayan (eski versiyon ) ürünü aldım 50 ytl'ye...idare ediyor... tek mutfakta kullanıyorum. bayağı azalma oldu hamam böcüklerinde
    50 liralık ürün olduğu için kapasitesi düşük tabi... biraz paraya kıyarsanız tüm evi güvene almış olursunuz...

şiddetle bu ürünleri incelemenizi tavsiye ederim

• ayaklarımı yerden kaldırıp masanın üstüne koydurtan ilk topic budur heralde
  • Eve kedi al
  • at besle evde haşereye sivrisineğe birebirdir kışında pirzolası harika olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Eve kedi al

kedi yer mi onu be
  • Çıyanı yan yatır.

Biliyorum, iğrencim
  • Biz köyde yılan öldürmüştükYılan evin içindeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 29 Ağustos 2007; 22:58:54 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.