ya bunun biraz daha genişi ve büyüğü piknikte pantolonumun içine girmişti. soğuk bişey hissettim. bi elledim hareket ediyo. anneme koştum. o da korkutmak istememiş beni kendini feda etti, elini soktu, dizime gelmemişti daha. bi çıkardı ıiyyyy.... hareket ediyo ben şok oldum. annem de attı , öldürdü onu. sonradan dediler zehirli bunlar diye. çok ama çok korkmuştum. şimdi sadece küçük karıncaları seviyo ve koruyorum. diğerlerinden tiksiniyorum...
taşın 10 katlı bir eve 10.katta da kal oraya çıkması bir 5 sene alır sende 5 sene rahat edersin sinek bile uçamaz orda:)
geçen aylarda bi konu daha açılmıştı bu konu hakkında bnce en güzeli fare yapıştırıcısı bi yere koy orda yapışsın can çekişsin ölsün
Babam kırkayak olsaydı amma ayakkabı masrafım olurdu ayakkabıları baglarken ıse hep kalırdım sag ıle sol ayakkkabıları ayırmak bıle 5 dk surerdı
Bunun zehiri adamı 2 dakkada götürür diyorlar hocam
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
Babam kırkayak olsaydı amma ayakkabı masrafım olurdu ayakkabıları baglarken ıse hep kalırdım sag ıle sol ayakkkabıları ayırmak bıle 5 dk surerdı
komikmi
quote:
Orjinalden alıntı: astarmh
taşın 10 katlı bir eve 10.katta da kal oraya çıkması bir 5 sene alır sende 5 sene rahat edersin sinek bile uçamaz orda:)
Abi bi Acil Tıp Teknisyeni oluyum bu dediğini ilk yapacam. Bizim eve taban tahtaları çakılmadan önce böyle bi yaratık gördüydüm. Ama bizim yılana bilene meydan okuyan tekir bana bırakmadı haşladı hepsini Hayvanı veterinere götürdüydük . Kurtardıydık ama 1 ay sonra kedi eve bi daha gelmedi
Ben bir kere köyden buna benzer bir şey bulmuştum, bostan tarlasında elime alıp sevmiştim
ahmetkb kendi çağında bir espri yapmış, görmezlikten gelelim...
hocam bu duvardakinden bende çok gördüm bunlar ne zehirli nede çıyan değiller kırkayak tarzı bişey sündüz diyodu akrabanın biri o da ne olaki
quote:
Orjinalden alıntı: Laz
Ev çiyanları zehirsiz oluyor...:
Ancak şunlar ciddi büyüklüklerde olabiliyorlar (20-30 cm) ve sanırım bir çoğu zehirli...:
[[/simage]
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Ben bir kere köyden buna benzer bir şey bulmuştum, bostan tarlasında elime alıp sevmiştim
her hayal komık olmak zorunda degıl komık dıye yazmadım o an aklımdan gecen dusunceler
sayet senınkı kadar komık olsaydı bende sonuna koyardım
gercekten senınkı cok komık elıne alıp sevmıssın
nerden baktım yaw bu başlıga en nefret ettigim hayvandır bu çiyanlar
bugün bastım biyere çıtırtdedi öyle bi koştum ki..toz kaldırdım..huylandım yaw göndermeyin şu resimleri..kafamın içi çıtırt ediyo bee..
Millet evde çıyan, örümcek öldürür burada anlatır.. Ben evde akrep, örümcek, çıyan, kırkayak, çeşitli böcekler ve başka haşereler öldürdüm ama burada bir kez bile anlatmadım. Ben yazsam Crocodile Dundee muamelesi görürüm herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: mr.respekt
quote:
Orjinalden alıntı: DARK TOWER
Benim öldürdüğüm bundandı. 6 - 7cm. falan kadar
Hakkaten o resimdeki çiyanmı şimdi?
geçen sene alanyada yazlıkta yatak odasında görmüştük arkadaşlarla. duvardan hızlıca dolanarak kaçmıştı. biz 40 ayak sanmıştık ve hatta ''ne lan o öyle, yemiş yemiş sı...mamış'' diye dalgada geçmiştik 40 ayak niyetiyle.
bizimki hatta 15-20cm kadardı tahmini. rengide sarıydı.
Vay beee. demek çiyanmış o, arkadaşlara hemen ölümden döndüğümüzü anltırım ben.
senin dediğin o sarı renkli iri çıyan çok zehirli bir türdür ve gerçektende öldürücü olabilir.
çıyanın kırkayaktan farkı şu ki kırkayağın vücudunun her bölümünde 2 çift ayak var ama çıyanlarda her vücut bölümünde 1 çift ayak olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Laz
Ev çiyanları zehirsiz oluyor...:
Usta bunlardan da 2 - 3 hafta önce küçüklerinden vardı. Böyle 2-3 cm. kadar çıyan değildir diyodum. Ama demek bunlarda çıyan iyice yusufladım ben şimdi anasını satayım.
quote:
Orjinalden alıntı: AyKuT^
ayaklarımı yerden kaldırıp masanın üstüne koydurtan ilk topic budur heralde
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
quote:
Orjinalden alıntı: AyKuT^
ayaklarımı yerden kaldırıp masanın üstüne koydurtan ilk topic budur heralde
Evet direk kaldırdım ayakalrımı.Masanın üzerine uzattım
Cehennemde bunlar ve akreplerin uzerinde yürüyeceğimizi duymustum.