en onemlisi adalet olmayan bir ulkeden kurtuluyosun seni sokakta hic ugruna sacma nedenden bicaklayip oldurseydi biri 1-2 sene yatip cikcakti oyle bisiye ugramaktan kurtuluyosun hicolmassa ekonomi zaten iflas etti ulke |
Ülkeyi uzun bi dönem terk ediyorum.... (2. sayfa)
-
-
Konuşulacak o kadar çok şey varda insanlar yeterince konuşuyor... O yüzden tek tek baştan anlatmaya gerek yok. Katar dünyanın en güvenli 2. Ülkesi zaten. Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Konuşulacak o kadar çok şey varda insanlar yeterince konuşuyor... O yüzden tek tek baştan anlatmaya gerek yok. Katar dünyanın en güvenli 2. Ülkesi zaten. Teşekkür ederimKatar en güvenli 2. ülke? ahahaha
ilk 30da bile değil. Kendini avutmaya başlamışsın bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 4 Nisan 2021; 0:46:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen gerçekten boş yapmaya gelmişsin buraya ama, kelimelerin kıymetsiz..
https://onedio.com/haber/dunyanin-en-guvenli-sehirleri-aciklandi-ilk-10-da-turkiye-den-bir-sehir-var-957613
Sen niye adamın hevesini baltalamaya çalışıyorsun lan kıskanç şişko.
Temizinden bir blok sana
ALLAH yolunu açık etsin...
umarım herşey istedin gibi olur..
oralarda parayı bulunca burdaki dostlarını unutma...
bizi arada haberdar et..
-
Öyle deme olm adam Fransızca biliyor ve vücudu sırf kastan oluşuyor. Onun herkese ve her şeye bok atma hakkı var.
@DJ_DISCO Hakkında hayırlısı olsun hocam. Araplarla yaşamak belki sıkıntı olabilir, insanlar yurtdışı dendiğinde genelde batıyı hayal ediyor ama bu saatten sonra ülke dışında herhangi bir yer olması yeterli. Gidersin güzelcene çalışır paranı kazanır dönersin. Döndüğünde kralsın zaten. Burada çalışıp kendini harap edeceğine orada en azından farklı bir kültürü deneyimler farklı şeyler görürsün. Hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 4 Nisan 2021; 3:45:30 >
Umarım benzer bir konu açmak dalkavuklar hariç hepimize nasip olur.tebrik ederim sizii hayırlı olsun :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun. Teşekkürler, uzun zaman sonra konuyu hortlatabilirim 😂
Aynen öyle.. sadece hayat yaşam kalitesi de bi kenara, beni çağıran şirket öyle çizimler yapıyorki, Türkiye de hiç böyle deneyimler elde etmemiştim. Bana mesleki olarakta çok şey katacaktır... 30 yıldır ülkedeyim gerçekten farklı kültürler görmeyi bende ço istiyorum...
Çok teşekkür ederim... Hepinize nasip olsun... O kadar çok istiyorum ki kafası çalışan insanların hayatlarını kurtarmasını..
Türkiye'nin orta sınıfı ile Katar'ınki bir miymiş
Ben burda egea sahibi bile olamadım. Orda bu tür araçlar 30 40 bin birim.
Yolun açık olsun kardeşim hayatındaki bir dönüm noktası olacak bu gidiş. Ben de hazırlık yapıyorum bakalım önümdeki işleri yoluna koyarsam çekip gidicem burdan. Ayni yastayiz tek fark ben bekarim birde inşaat mühendisiyim. Helal olsun size ben evlilige cesaret edememistim. Doktora ve toefl islerinden sonra ben de gidicem İnşallah en kisa zamanda... Senin adina sevindim kardesim. 👍 Birimiz daha kuruldu...
quote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Sen gerçekten boş yapmaya gelmişsin buraya ama, kelimelerin kıymetsiz..
https://onedio.com/haber/dunyanin-en-guvenli-sehirleri-aciklandi-ilk-10-da-turkiye-den-bir-sehir-var-957613onedio linki atıyor. ahaha
https://en.wikipedia.org/wiki/Global_Peace_Index
31 . sırada katar kardeşim.
-
Valla benim evlilik 4 yıl oldu. Hem sosyal hem ekonomik açıdan bende pişman oldum sonradan lakin girdik bir yola. şimdi 1 yaşında dünya tatlısı oglum var, ona bakınca kendi cocuklugum ve ulaşamadıgım hedeflerim geliyo aklıma. En azından ona ön ayak olmak için birşeyler yaparım... Bizi dogurup saldılar sokaga 😁
Seninde yolun en kısa zamanda açık olsun... Kurtarırsın umarım kendini...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 4 Nisan 2021; 8:23:4 >
Hayırlı olsun, darısı tüm gitmek isteyenlere...
Net maaş olarak eline ne geçecek? 15 yıllık iş garantisi, sözleşmen var mı?
-
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak. İnternetin sansürlendiği, şeriatın olduğu, kadınları hor görüldüğü başka bir ülkeye gidip seviniyorsun. Görence Norveç'e gidiyor sanır Sansürlü internetin ile başarılar kardeş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X