Şimdi Ara

eski sevgili ile araya birileri girdikten sonra barışılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtemelen herkesin cevabı hayır olacak fakat evet yazılma ihtimalini de dinlemek istedim

• Nasıl ayrıldığına bağlı.

• şimdi RedPill'e göre hayır barışılmaz. ve teoride RedPill doğru söylüyo. fakat RedPill öğütlerini pratikte uygulamak ne kadar mümkün?

RedPill'e sorsan:

- şu oldu: iletişimi kes
    - bu oldu: diğerine geç bunu at gitsin
    - o oldu: tabak çevir diğer tabağa geç

böyle gömlek değiştirir gibi onu at bunu salla.

yav üniversitede eşit ağırlık / sözel bölümünde okuyo olsak etrafımız kız kaynıyo olur da, normal yaşamda komşu / dost / akraba gibi şeyleri değiştirmek mümkün olmuyo. kız olayı da öyle. normal işinde gücünde olan birinin yeni kişileri bulup tanışması kolay değil.

bu yüzden benim bu soruya bi cevabım yok. ben neler gördüm yani "seni istemiyorum" diye bağıran kız, sırf erkek onu bıraksın gitsin diye erkeğin işine, annesine, babasına hakaret eden kız, sonra gidip başka erkeklerle sevgili olup evlilik planları yapan kız, en son döndü gene bu hakaret ettiği erkekle evlendi, ve evlilikleri sürüyo öyle. içerde neler olup bitiyo bilemiyosun ama baktığında evli yaşıyolar normal.

benim bu ülkede gördüğüm şu: insanlar PinBall'daki yukarı fırlatılan top gibi lambır-lumbur yuvarlanarak, sağa sola çarparak, "öngörülemez" bir rastgelelikle yaşıyolar. tamamen anlık hissiyatlarla kararlar alınıyo ve böyle bi ülkede çok zorlayan kişi kazanıyo. "olmaz" diye birşey yok yani. her yerden her şey çıkabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

hocam siz çok hak ehli bir adamsınız

• TEHET kullanıcısına yanıt

lisede sevgili olunmuş ünide bir daha denk gelinmiş diyelim

• Aradan belli bir zaman geçmiş. Haliyle insanların fikirlerinde de değişikler yaşanmıştır.

Yani lisede fikirleri uyuştuğu için sevgili olmuşlar. Ama bu şimdi de fikirleri uyuşacağı anlamını taşımaz. Zamanla belli olacak bir durum.

Sadece dikkat edilmesi gereken, biz eskiden sevgiliydik şimdi de sevgili olmamız lazım fikrine kapılıp, ilişkiyi gereğinden fazla zorlamamak gerekir.

• TEHET kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlenmedigon surece 500 kez ayrilip 500 kez birlesebilirsin. Yeterki evlenme yada cocuk yapma. Erkegi evlat acisi bitirir kadin acisi degil.

Aklin kadinin masumiyetini öldürebilir ama evladininkini astla yok edemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 17 Ocak 2025; 20:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.