Şimdi Ara

İki farklı şehirde nikah nasıl yaparız(birisi göstermelik olacak)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaza evleniyorum inşallah. İki şehirde de insanları nikah ile toplamak istiyoruz. Ancak belediyeler göstermelik de olsa ikinci nikah töreni için salonlarını vermiyor. Bu konuyu ancak DonanımHaber ahalisi çözer dedim ve buraya koştum. Yardım edin bana a dostlar. İkinci şehirde nasıl bir şey yapsak da insanları toplasak? Özel nikah salonu gibi bir şey oluyor mu? İnsanlara göstermelik nikah merasimi nasıl yapabiliriz?
    Teşekkürler.

• Bir salon kiralayın davetlilerin tanımadığı ağzı iyi laf yapan arkadaşınıza bi cüppe tamamdır bu is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç ne hocam.Maksat toplanmaksa küçük biyer ayarlayın iki müzik çalsın çağırın yani davetlileri.Nikahlandığınızı görmelerimi lazım yoksa biz çalgı türküyle uğraşamayız millet gelip parasını taksın dağılalım olayımı.çözemedim tam.Hem ziyaret hem ticaret durumu var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukat arkadaşın var mı öncelikle ? Varsa işin kolay getir onu düğüne giysin cübbesini bir iki nikah izlesin internetten replikleri tekrarlasın bi defter ayarlayın imzalayın geçin kimse dikkat bile etmiyor deftere (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.