Şimdi Ara

hoşlandığım kız benle konusmaya çalıştı ama sıkıcı olduğum icin soğudu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıkıcıyasan ağzın laf yapmıyorsa özgüvenli değilsen yalnız kalmaya mahkumsun

kız adım atmıştı ne güzel ağzı laf yapan biri olsam çoktan bir seyler olmustu aramızda ama mal biri olduğum icin soğuttum kendimden ağzım laf yapmıyo napim olm yeter be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 19 Şubat 2022; 0:43:36 >

• noldu nası geçti anlat

• buluşmadık ki daha
  • Of
  • ağla

• KOOOORRRR KOOOOORRRR AZGIN YANGINLARDA CAN EVİM CİĞERİM YANIYOR
  • Olum çok kötü lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bari el kol hareketleri yapsaydın
  • Ajitasyon mastürbasyonu bağımlısısın hocam sen. Şanssız olduğunu düşünmek, ne kadar istesen çabalasan da değişemeyeceğini peşinen kabul etmek senin en büyük problemin. Bunu aşman lazım o arabesk kafa yapısından kurtulman lazım. Belki bugün günüm iyi geçer diye her güm böyle uyanman lazım. Gününün çok yüksek ihtimalle çok da iyi geçmeyeceğini kabul edip yine de bir şeyler deniyor olman lazım. Ekonomik durumdan bağımsız gelişebileceğin birçok alan var. İnternet var elinin altında bir kere. Hani boş zamanın olur ders çalışmazsın onun yerine eğleneceğin şeyler yaparsın onu anlarım ama sürekli depresif olman bence işine geldiği için beynin ve bilinçaltın kolay yol olarak görmeye çok alışmış. Bunu değiştirmen lazım. Nasıl beceriyorsun bilmiyorum ama kendinle ve çevrenle ilgili hemen her konuda olumsuz özellikleri gözünde çok fazla büyütüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.