Her şey tamam gibiydi. Buluşma adresi, saatine kadar anlaştık. Sonra bu mesajı göndermiş. bende nedenini falan sormadın. Tamam deyip geçtim. Bir daha da ne yazarım ne sorarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kızlar niye böyle? Ekildim
-
-
Saygısızlık yapmış, cevap verme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
umrunda değilmiş gibi davran cevap bile verme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buluşalım görüşelim diye kendi söyledi hocam üstelik. Aklı sıra oyun mu oynuyo anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaptığını veya ne düşündüğünü anlamaya çalışmakla vakit kaybetme derim. Başka durumlara odaklan.
Yine bir çöp türk kızı vakası
Ya bipolar ya da oyun oynuyor diye düşünüyorum. Umarım oyun oynuyordur, bipolarsa hiç uğraşma yol ver.
3ncü bir ihtimal özel gününe denk gelmiş olabilir açıklayamamıştır. Karamsar olmayalım.
-
kesinlikle hocam.
-
hocam iki türlü de yol verecem. yarın atar günaydın mesajı. aslında numarasını silecem de bu duruma bozulduğumu zanneder diye bekletiyorum
-
Bipolar felan değil kesin başka 1-2 kişi daha var ve onlarla görüşecek boşa umut vermek istememiş arkadaşta iyi sakinmiş ben olsam söverdim
böyle oyun oynayacaksa konuşma zaten hocam yazma bir daha yazarsa da soğuk yap
büyük ihtimal yedek kulubesi dolu hocam dediğin gibi. kendi başını yesin hocam sövmeye gerek yok
-
yok hocam bir daha konuşmayacağım bile.
-
Bunla nerden tanıstınız hocam ne kadar zamandır konusuyorsunuz samimiyet durumu nasıldı
1 ayı geçti hocam. instagramda tanıştık. profilide temiz görünüyordu. fotoğraflarını falan beğenen hep kızlardı. iyi bununla yürür diyordum. geçen akşam sordu ne zaman müsaitsin görüşelim yemek yiyelim dedi. bende yemek benden kahveler senden olsun dedim tamam dedi. buluşma yeri saatine falan kararlaştırdık. bugünde gelmiş böyle diyo.
-
moralini bozma hocam, başka limanlara yelken aç
Cevap dahi verme bence.
Cringe beta mısın bassana fırçayı
Olur öyle işte, niye kurcalıyorsun. :}
Saygısızlık yapmış, cevap verme.
|
umrunda değilmiş gibi davran cevap bile verme
|
Kesinlikle o son mesajına cevap yazma birdaha mesaj atma arama sorma. Yüz yüze denk gelirse sadece sıradan bir selam ver pek takma. |
Bipolar felan değil kesin başka 1-2 kişi daha var ve onlarla görüşecek boşa umut vermek istememiş arkadaşta iyi sakinmiş ben olsam söverdim |
Benzer içerikler
- buruna kaçan sinek beyne gider mi
- buzluktan çıkan şinitzel nasıl pişirilir
- sef 1000 mg yorumları
- kia picanto akü sorunu
- roket tube
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X