merhaba ablam var voleybol oynuyor çok garip iki yüzlüde denebilir 6 yıldır oynuyor şimdi takımdaki herkesle arası çok kötü 14 yaşında bize hiçbirşey anlatmıyor anca telefon bakıyor gerçekten çok garip ilk 6 dan çıkarmış onu hoca bu yüzden üzgün doğumundan beri beni döüyor hiçbirşey anlatmıyor saatlerce odasında telefon hayır lütfen ergenlik demeyin bunun sebebi nedir ? herşeyi buraya sığdıramam :( çok iki yüzlü işine gelince herşeyi yaptırıyor profesyonel bir şekilde fakat işine gelmediğinde herkesle kötü bizi aile olarak kabul etmiyor bu durumdan muzsdaripim bu neden olabilir konuşmak bile imkansız onla gülüyor konuşurken sallamıyor bile :( onu sevmiyorum anneme çok kötü davranıyor ben 13 yaşındayım şuan bu neden böyle gerçekten üzücü neden böyle ?:( |
Ablam Neden Böyle :(
-
-
üzdün efe:(
-
Çitos efe sen üzülme ama ablan malesef ergen hastalığına yakalanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiniz de biraz daha yaş aldıkça rahatlar ve sorunlarınızı halledersiniz.
Gerçekten nörobilimde beynin belirli kısımlarının belirli yaşlarda - bilhassa ergenlikte - az gelişmiş kalması ve başka kısımların bu kısımlara nazarla orantısız gelişimi insanı dengesizleştiriyor. Yaş alınca ama sonunda kişi oturuyor. Hareketleri ve kararları fazlasıyla tesadüfi olmaktan çıkıp sorumluluk duygusuyla belirli bir zemine oturuyor.
-
Hocam aranızda bir yaş var nasıl dayak yiyorsun
-
Sevgili istiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı çocuklar nankör oluyor . Ablanda onlardan biri
efe üzülme canım benim ablanı al karşına konuş anlayacaktır
-
Ablana bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
çok güçlü
-
Ne dertler var biz de kendimizinkini dert sanıyoruz
Anne babanı uyar, ablan voleybol oynamaya devam ederse, hele hele kariyer yaparsa bu sporda, işleyeceği her günah sürekli olarak ana babasına da yazılacak ve kendisiyle beraber onları da yakacak... Bunun şakası yok.
-
efe baban kardeşine nasıl davranıyor? bu davranışları için kendisini uyarıyor mu uyarıyorsa sadece sözle mi uyarıyor? yoksa tokat filan da atıyor mu?
-
https://forum.donanimhaber.com/hayal-kuramama-sorunu--157624939
beyin konusunda bilgiliysen bana bu konuda yardım etsene bro. ciddi bir konu
Okudum. Beni aşıyor. :)
İlgili bir yazıya denk gelirsem paylaşırım. Şunu yazabilirim ama: Kafa travmaları hasara yol açabiliyor. İlaçlar da yan etkilere. Ama tutup da böyle dedim diye ilaçlarını kesmeye kalkma. Yoksa hayal göreceğim derken sonunda psikotik atak yaşarsın. İlaçlar konusunda her zaman doktoruna veya bir uzmana danış; ki bu kesinlikle ben değilim.
-
ilaç içmeyince ve sigarayı bırakınca daha mutlu olduğumu ve kafamın daha iyi çalıştığını farkettim. bıraktım çok kez. ama sinir krizlene girip kırıp dökme gibi şeyler olduğu için izin vermiyorlar. napacam bilemedim. doktorlarda pek birşey bilmiyor yada bilipte söylemiyorlar. onlarca doktora gittim aydınlatıcı bi yanıt alamadım. neyse sağol. birşey bulursan söylersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 23 Aralık 2023; 18:43:14 >
Elbette. Rica ederim.
-
sizin kusak ayvayi yedi bu ekranlar sosyal medyalar beyninizi eritiyor
genc kusaktan sikayet eden biri gibi gorunebilirim ilk basta ama cok ciddiyim uzuluyorum sizin adiniza
sizden biri olsam tiktok miktok hepsini silerim eglenmek icin de disari cikar gezerim instagram reels izlemek yerine
Bunu yapması için, aynen bunu yapanlarla beraber olması lazım. Diyelim ki yaptı ve dışarda gezerken arkadaşının eli telefonda gözü malum yerlerde, bu da ordan bakıp izliyor... Olmadı işte..
-
dogru diyorsun hocam ama bunu yapmayi keserse zaten o insanlari da bulur muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam aranızda bir yaş var nasıl dayak yiyorsun |
Çitos efe sen üzülme ama ablan malesef ergen hastalığına yakalanmış
|
Anne babanı uyar, ablan voleybol oynamaya devam ederse, hele hele kariyer yaparsa bu sporda, işleyeceği her günah sürekli olarak ana babasına da yazılacak ve kendisiyle beraber onları da yakacak... Bunun şakası yok. |
Benzer içerikler
- ust komsuyu rahatsiz etmenin yollari
- seiko orjinallik sorgulama
- askeri personel kavga ederse ne olur
- people is mi are mı
- dikiş alindiktan sonra yapılması gerekenler
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X