Şimdi Ara

Neden Çirkinim ? Diye sorduktan sonra bu senin imtihanın diyenlere gelsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle bir harika imtihan ki tipimden nefret ediyorum,kendimle barışık değilim,aynaya bakamıyorum bu yüzden bunalımdayım ve bu durumuma gelip te imtihan diyen zittir olsun gitsin.. Çirkin olan insanların neler çektiğini bilemezsiniz. Başkaları sırf yakışıklı olduğu için mutlu ve aynaya rahatça bakabiliyorlar ama biz sınav gereği aynalardan ve fotoğraf çekilmekten kaçınıyoruz Sizden nefret ediyorum. ! Dinci insanlar kadar palavra söyleyip,sahte avuntularla insanları kandırmayı veya susturmayı başaran bir topluluk görmedim...

• Abi aramizda kalsin ,hep cirkin (cirkin insan yoktur.el bedi olan ALLAH en guzel sekilde yaratandir) olan erkeklere en guzel kizlar dusuyor.birkac sene sonra bu yazdiklarini dusunup ,o zamanlar ne kadar saçmalamışım diyiceksin.emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsizliğin çözümü inançtır.. inançlı olup namazını kılan bir tek tipsiz insan görmedim.. abdest almak yüzünü güzelleştirir, vücudunu güçlendirir emin olabilirsin mumin kardesim 😇

• Şimdi sorunun muhtemelen kızlar bakmıyor değil. Direkt olarak özgüven ile alakalı. Çünkü her kız tipe bakmıyor.
    Bknz: Şahin K. Ve zengin maymunların altına yatan ilik gibi gacilar.
    Her neyse şimdi knka ben yolda yürüyorum tm mi. Karşı kaldırımdan sen geliyorsun. Ve yanımdan geçip gidiyorsun. Ve knka benim şeyimde bile değilsin. Çünkü sen kimsin aw. Yakışıkli olsan ne olmasan ne. Seni tanıyan insanlar bir saaten sonra tipe değil sana yani içine bakıyorlar. O yüzden yok fotoğraf çekilmem yok şunu yapmam falan deme manyakmisin aw. Burda en baba yakışıklısi bile 30 dan sonra Habeş maymunna dönmeye başlar. Hayat bu yapacak bir şey yok. Toplumda yaşayıp giderken ne senin ne de benim bir önemim yok knka. Kendin ol iyi ol ve yaşa. Hadi oldu da her insan yakışıklı oldu. Ama her insan iyi olabilir mi. Aslaaaaaa. Sen iyi ol ki ben senle yolda karşılaşınca benim ayağım takılırsa bana yardım et. İşte ozmn ben sana gülümseyeyim ve sen benim aklımda kal. Sonra bir anda dudaklarina yapışayim şaka şaka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Louis Montana kullanıcısına yanıt
    Ulan sen benim vücuduma iğrenç diyen lavuk değil misin. Hey Allahım ya gelip burda nasihat veriyor.

• Tip fizik bunlara çok takılma. Kalbin düşüncen güzel olsun. Fizik falan pekte önemli değil kimsenin senin fiziğine yorum yapmaya hakkı yok. Herkes güzel yaratılmıştır.

• Su an sana ne soylesek bosa, olgunlastikca her seyin bos oldugunun farkina varacaksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bol bol su iç, ağaçlara tırman, mekik çek, rusça öğren, pitbull besle

• Kes kurtul 

• Genera010203 G kullanıcısına yanıt

Ya abicim kızlar umrumda değil benim, ben kendimi iyi hissedemiyorum,tipimle barışık değilim işte sıkıntı burada.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt

daha 19 yaşımda böyle şeyleri kafaya takılıp kendimi kötü hissediyorsam acaba ileride napacağım hiç bilmiyorum  

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Yav yolda karşılaşmak veya kızların canı cehenneme,bunlar umurumda değil benim. Ben kendimi mutlu hissedemiyorum,tipimi sevemiyorum işte sıkıntı burada

• Kalbin düşüncen güzel olsun... İç güzellik önemli olan... Hep aynı şeyler peh !

Bu iç güzellik yalanını genellikle güzel ve dinci insanlar çirkinleri avutmak için kullanır ama karşılarına çirkin bir kız veya erkek geldiği zaman anında terslemeye ve kötü davranmaya başlarlar.Namaz kılan birisi bile karşısına görücü çıkan çirkin bir türbanlıyı asla kabul etmez. Birinin kalbi güzel olsun ama suratı çirkin olunca kimse onunla tanışmak veya iç güzelliğini görmek istemiyor çünkü baştan tipinden yaklaşmak istemiyorlar.

He he fiziği pek önemli değil o yüzden kendimi kötü hissediyorum REPORT !

• Kızın güzeli çirkini vardır ama erkeğin güzeli çirkini yoktur. Erkeğin parası vardır yada yoktur. Erkek adamda güzellik aranmaz.

• total1903 kullanıcısına yanıt

Çirkin olmadığın için anlayamıyorsun işte... anlamanıda beklemiyorum ...

• Paganizm kullanıcısına yanıt

Yok nereden çıkardın güzel olduğumu gayet çirkinim.

• Resim atarsan yorum yapalım nasılsın, günümüzde estetik ameliyatlar çok yaygın neyi beğenmiyorsun

• Genellikle çirkin olduğunu düşünenler abartıyor. Kendinizi umutsuz vaka olarak görüyorsunuz. Ama bir giyinme tarzı bile insanı çok farklı gösterir. Üsttekine katılıyorum estetikle tipinizi baya düzeltebilirsiniz.

• Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt

Çirkin olduğumuzu düşünenler olarak abarttığımız falan yok çünkü ayna da ve fotoğraflarda ne kadar simetrisiz,çirkin bir yüz hatlarına sahip olduğumuzu anlayabiliyoruz. Evet umutsuz vakayım çünkü bu hayatta en önemli olan şey kişinin kendini sevip,kendisiyle barışık olmasıdır . Sen güzel olduğun için tabi kendini seviyorsun,çirkin değilsin güvenin yerinde ve bu saçma şeylerle bizleri avutmaya çalışmayın... yok giyinme tarzıymış yok estetikmiş...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.