Şimdi Ara

Beyler sevgilim annem gibi davranmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

sorununuz ne sizin anlamıyorum, cidden. bir insanın sana değer vermesi kadar güzel ne olabilir ki? hele hele bu sevdiğin insan ise değeri cümlelerle tanımlanamaz. aslında sevgi yanlış insanlara dewnk geliyor, biz bi başkasını seviyoruz o sevdiğimiz kadar da bir başkası seviliyor.

Sevip sevmemekle alakası yok, her durumun aşırısı insanı sıkar, kimse kendine çocuk gibi davranılmasını istemez, sana değer verebilir ama bunalttığı veya kendini yıpratmaya başladığı zaman sıkıntı oluyor, yeri geliyor cevap veremiyorum 1 saat 1 saatte 60 tane mesaj geliyor bişey mi oldu diye
  • -AAAA yeter ama bırakta popomu da ben sileyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

sorununuz ne sizin anlamıyorum, cidden. bir insanın sana değer vermesi kadar güzel ne olabilir ki? hele hele bu sevdiğin insan ise değeri cümlelerle tanımlanamaz. aslında sevgi yanlış insanlara dewnk geliyor, biz bi başkasını seviyoruz o sevdiğimiz kadar da bir başkası seviliyor.

Sevip sevmemekle alakası yok, her durumun aşırısı insanı sıkar, kimse kendine çocuk gibi davranılmasını istemez, sana değer verebilir ama bunalttığı veya kendini yıpratmaya başladığı zaman sıkıntı oluyor, yeri geliyor cevap veremiyorum 1 saat 1 saatte 60 tane mesaj geliyor bişey mi oldu diye

o zaman sıkıntı dostum. dk da bir mesaj atmakta neyin nesidir. biraz özlenmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gidip yüzüne söylesene buraya yazınca ne değişicek
  • Hiç böyle bişey yaşamadım ama dışardan kulağa hoş geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

adam ego tatminine gelmis beyler alttan alttan onunda hosuna gidiyor istemem yan cebime koy misali

konu kilit

• kızlar çocuk gibi bakacağı bir sevgili ister
    kızlar çocuk yapacağı bir sevgili ister
    kızlar yanında güvende olacağı bi sevgili ister

bunlardan birini seç ve kıza öyle yaklaş
  • Meme ver de bakarsin verir

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

HIMYM ın bir bölümü vardı böyle sevgilisin görünce annesini görüyor gibi oluyordu o aklıma geldi

HIMYM da bitti la biz ne izlicezz

bitti diye son sezonu 1 seneye yayarak bitirmeyi planlıyorum

• anladık sevgilin var be kardeşim görmedik adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

adam ego tatminine gelmis beyler alttan alttan onunda hosuna gidiyor istemem yan cebime koy misali

+1
  • en sevdiğim kız tipi.
  • Seni düşünüyor kötü bi şey mi?
    Ben de sevgilimden bu yüzden ayrıldım. Çok sıkıyormuşum xd yani önceden böyle şeyler demiyoduysam umrumda değildin demek ki zamanla seni daha çok sevdim ve daha çok düşünmeye başladım bence nankörlük yapma sen de onu düşün. Sana ilgi göstermeye çalışıyor ne var bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairlift -- 22 Nisan 2014; 1:06:13 >
  • Demek sana onem veriyor

• Ulan birader o kız gittiğinde çektiğim acıyı bir ben biliyorum şimdi olsa kulu kölesi olurdum var ya.
    Sevdiğinin kıymetini bil takıldığında seni tutacak kişi sevgilindir düşersen yanarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

HIMYM ın bir bölümü vardı böyle sevgilisin görünce annesini görüyor gibi oluyordu o aklıma geldi

HIMYM da bitti la biz ne izlicezz

bitti diye son sezonu 1 seneye yayarak bitirmeyi planlıyorum

Hemen bitiyo ama insan izledikce izleyesi geliyo

• Alkollümüsün ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.