Şimdi Ara

Erkekler nette tanıştığı kızla ciddi düşünür mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoksa genel olarak buluşma amaçları nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkekler Hangi Kızla Ciddi Düşünür: İnternet Arkadaşlıklarının Ciddiyeti

İnternet aracılığıyla tanışılan kişilerle ciddi ilişkilere girmek, modern çağın getirdiği bir gerçekliktir. Erkekler de bu konuda belirli tercihlere sahiptir ve internette tanıştıkları kadınlarla ciddi düşünme olasılıklarının daha yüksek olduğu bazı özellikler vardır.

Güvenilirlik ve Dürüstlük:

Erkekler, güvene dayalı ilişkiler kurmayı arzu ederler. İnternette tanıştıkları kadınların dürüst ve tutarlı olmaları, ciddi düşünme olasılıklarını artırır.

Ortak Değerler ve İlgi Alanları:

Erkekler, görüşleri ve yaşam tarzlarıyla uyumlu kadınlarla daha uyumlu hissederler. Ortak ilgi alanları veya değerler, internet ortamında dahi güçlü bir bağ kurabilir.

Olgunluk ve Duygusal İstikrar:

Erkekler, olgun ve duygusal olarak istikrarlı kadınlarla ciddi ilişkiler kurmaya daha meyillidirler. Duygusal istikrarsızlık veya aşırı drama, erkekleri ciddi düşünmekten caydırabilir.

Fiziksel Çekim:

Fiziksel çekim, tüm ilişkiler için önemli bir faktördür. İnternette tanışılan kadınların fotoğraflarının gerçekçi olması ve beklentileri karşılaması, erkeklerin ciddi düşünme olasılığını artırır.

Uzun Vadeli İlişki İsteği:

Erkekler, ciddi düşündükleri kadınlarla uzun vadeli bir ilişki kurmayı planlarlar. İnternette tanıştıkları kadınların da benzer şekilde uzun vadeli bir ilişki istemeleri, ciddiyet algısını pekiştirir.

Sonuç olarak, erkeklerin internette tanıştıkları kadınlarla ciddi düşünme olasılıkları, güvenilirlik, dürüstlük, ortak değerler ve ilgi alanları, duygusal istikrar, fiziksel çekim ve uzun vadeli ilişki arzusu gibi faktörlerden etkilenir. Bu faktörler mevcut olduğunda, internet arkadaşlıklarından ciddi ilişkiler doğma olasılığı daha yüksektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Bu mesaj silindi.
    Bunu neden o erkeğe sormayıp burda onu tanımayan diğer erkeklere soruyorsun? bi konuş onu dene ağzından laf al bu kadar kafan çalışmıyor mu? bi süre sonra niyetinin ne oldugunu kendin de anlayabilirsin zaten. her erkek aynı değildir biz burda ne söylesek yanlıs olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

Bunu neden o erkeğe sormayıp burda onu tanımayan diğer erkeklere soruyorsun? bi konuş onu dene ağzından laf al bu kadar kafan çalışmıyor mu? bi süre sonra niyetinin ne oldugunu kendin de anlayabilirsin zaten. her erkek aynı değildir biz burda ne söylesek yanlıs olucak.

belli ki o erkekle ilgili kafasında soru işaretleri var ve erkeklerle ilgili genel bi bilgi sahibi olmak için erkek yoğunluğu olan bi yere sormuş ne var bunda.

konuya gelecek olursak her erkek güvenilmez değildir internetten tanıştığı biriyle de ciddi düşünebilir şahsen ben düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

belli ki o erkekle ilgili kafasında soru işaretleri var ve erkeklerle ilgili genel bi bilgi sahibi olmak için erkek yoğunluğu olan bi yere sormuş ne var bunda.

konuya gelecek olursak her erkek güvenilmez değildir internetten tanıştığı biriyle de ciddi düşünebilir şahsen ben düşünebilirim.

Alıntıları Göster
    sen yine de çok güvenme,ne olur ne olmaz.

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    her erkek aynı değildir hocam benim anlamadığım da bu işte, çocuk hakkında bilgi vermeden nasıl davrandığını anlatmadan birşey diyemeyiz. sadece tahmin yaparız
  • Takip meraklar icerisindeyim

aslen hakli cok guvenme sen yinede delikanli adamsa olabilir fakat degilse vakit kaybedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xronize -- 30 Nisan 2015; 9:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xronize

Takip meraklar icerisindeyim

aslen hakli cok guvenme sen yinede delikanli adamsa olabilir fakat degilse vakit kaybedersin
    Benim abim evleniyor evleneceği kız abimi face de tanıyor olabileceğiniz kişiler diye böyle bir sekme çıkıyor ya orada profil fotosunu beğenip ekliyor sonra konuşmaya başlıyor öyle yani ama benimde kafama yatmıyor böyle şeyler ilk görüşte aşka mı ne inanıyorum anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemaEryilmaz

yoksa genel olarak buluşma amaçları nedir?

okadar kadinla tanistim reelde
    ama sadece bir kisiye asik olmustum
    onu da nette gormustum netten haberlesmistik
    bir gulusu yetmisti
  • Ciddi olsa bile cok mantikli olmadigi ortada .
  • Cocugun parasi,arabasi varsa her yerde dusunur. Sinifta var oyle tipler,babasi galerici tabi altinda porche la gecen gun bebekte isiklarda dururken kizin nosunu almis sonra mekana gidip eglenmisler. Yani para her kapiyi acar paran yoksa ailen,akraban,arkadasin,cevren vb hic kimsen yok demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Cocugun parasi,arabasi varsa her yerde dusunur. Sinifta var oyle tipler,babasi galerici tabi altinda porche la gecen gun bebekte isiklarda dururken kizin nosunu almis sonra mekana gidip eglenmisler. Yani para her kapiyi acar paran yoksa ailen,akraban,arkadasin,cevren vb hic kimsen yok demektir
    Ben netten tanıştım. Endonezya ya gittim. Bu Sonbahar evleniyoruz.

Kısacası karşındakine bağlı erkeği kızı yok bu işin, karşındaki ADAMı iyi tanı iyi analiz et.
  • Para Tip Ortam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyD

Para Tip Ortam
    bende msnde tanışıp evlendim.. hemde farklı şehirlerden.

ben istanbul o izmirdeydi. tanıştık arkadaş olarak. sonra askerliğim izmir'e çıkmıştı.

2009'da tanıştık. 2 ay izmirde kaldım askerliğimde o yanıma gelip gitti. sonra askerlik bitti 2-3 ayda bir izmire gidip günü birlik buluşup geri dönüyordum. sonra ailesiyle tanışma vesaire derken 2014'te evlendik.

önerim: aynı şehirdeysen zaten yüzyüze görüşüp daha iyi tanıyabilirsin.

farklı şehirlerse çok dikkatli olunmalı, hiçkimse sanalda göründüğü gibi görünmeyebilir. sanal alemde herşey güzeldir, gerçeklere, esas hayata göre karar almak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 30 Nisan 2015; 17:45:50 >
  • SemaEryilmaz kullanıcısına yanıt
    2 gündür böyle saçma konular açıyorsun. internetten biri yazmış sana muhtemelen. sende burada millete soruyorsun. sana açık söyleyim. türkiye burası kızım internetten tanımadığın adamın yanına gidiyorsun. burası türkiye her yer psikopat dolu. alıp tecavüz etse ne yapacan? alıp kaçırsa ne yapacan? kafan çok basmıyor herhalde. sana tavsiye edeyim bırak buluşmayı, tanımadığın adamın arabasına bile binme. ulan ben erkek başıma istanbulda ara sokaklara girmiyorum senin sorduğun soruya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

2 gündür böyle saçma konular açıyorsun. internetten biri yazmış sana muhtemelen. sende burada millete soruyorsun. sana açık söyleyim. türkiye burası kızım internetten tanımadığın adamın yanına gidiyorsun. burası türkiye her yer psikopat dolu. alıp tecavüz etse ne yapacan? alıp kaçırsa ne yapacan? kafan çok basmıyor herhalde. sana tavsiye edeyim bırak buluşmayı, tanımadığın adamın arabasına bile binme. ulan ben erkek başıma istanbulda ara sokaklara girmiyorum senin sorduğun soruya bak
    Ben sanal ilişkiye karşıyım, konuşurken gülüşünü görmek varken nedendir ki facebookta yazışasın..
  • Eğer güzelsen evet, ya da çocuğa sevdiğini hissettirirsen
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum. Üstelik şu sıralar 'tecavüz' haberleri o kadar arttı ki ardı arkası kesilmiyor.

Bende ara sokaklarda yürüyemiyorum. Geçen paramı evde unutmuşum. Bende otostop çekeyim dedim. Normalde insanlarla muhabbetim iyidir. Tipimde kayık olmadığı için ilk sorduğum atla dedi. Arabanın torpido gözü açıktı. Ben ilk başta abi nerelisin vs diye sordum. Sonra birden gözüm oraya kaydı. Silah ve bıçağı gördüm. O arabadan inene kadar alnımdan kaynar sular boşaldı. Adamda nedense sorularıma ters ters cevaplar veriyordu. Valla bundan sonrada otostop falan çekmem.
  • fathwow kullanıcısına yanıt
    birşeyin ihtimalinin olması bile arkadaşa yetmiştir belki. burdaki bi kaç erkekten ''olabilir'' cevabı almak karar vermesini sağlayabilir hocam ondan bahsettim.
  • omegleden tanıştım moldovalı bir bayanla,şansıma o da istanbul lalelide oturuyormuş,benle evlenmek istiyor,kısmetse düğün yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

omegleden tanıştım moldovalı bir bayanla,şansıma o da istanbul lalelide oturuyormuş,benle evlenmek istiyor,kısmetse düğün yapacağız

hayırlı olsun bir çeyrek takmak isterim size

konuya gelince beş parmağın beşi bir değil amacıda olabilir efendide olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.