Şimdi Ara

Annemle babam sürekli kavga ediyorlar :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ailede olan sorunlar. Evliliğin tuzu biberi derler tartışmalar için, tabi dayak yoksa. Dayak varsa en yakın gördüğün aile büyüğüne bildirmelisin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

valla benim anam babam değilde ben benim karıyla çok kavga ediyorum bir gün çok pis dalıcaz birbirimize

birbirinıze sinir olmaya başladysanız sevgı bitiyor demektir valla bazen bizde hiç olmadık şeylerden kavga ediyoruz erkekler umursamiyor biseyı ben sinırden uyuyamazken esım horluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 yaşındayım hala kavga ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkabuğu

quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

valla benim anam babam değilde ben benim karıyla çok kavga ediyorum bir gün çok pis dalıcaz birbirimize

birbirinıze sinir olmaya başladysanız sevgı bitiyor demektir valla bazen bizde hiç olmadık şeylerden kavga ediyoruz erkekler umursamiyor biseyı ben sinırden uyuyamazken esım horluyor

Alıntıları Göster
    Aynısı ak

• Aile içerisinde huzursuzluk var ise kendine düzgün bir iş bulup aileyi terk etmeni öneriyorum böylece onlarda şoka girip kendilerine çeki düzen verebilirler, böyle bir imkanın yok ise polisi ara durumu bildir ve şikayetçi ol ciddiyim bir daha kavga etmeyecekler ama şikayetinin arkasında dur ve psikolojine zarar verdiklerini söyle.

• -Schweinsteiger- kullanıcısına yanıt
    Yaşınız kaç merak ettim hocam. Olan bana oluyor demişsiniz de ben konuşuyorum sandım bir an. Büyüyünce geçiyor mu , insan umursamamazlaşıyor mu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.