Şimdi Ara

Oda arkadaşımla kavga etmek üzereyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odaya girsem bile yine geldi tipini . diyor.
    Bunlar en ufak şeyler yani daha fazlası da var sürekli hakaretler, düşüncelerimi kötülemeler falan.
    Gözümde bir gram değeri yok.
    Oda değiştirme fırsatım yok gibi bir şey.Diğer oda arkadaşımı seviyorum ondan ayrılmak da istemiyorum.

En sonuncuda atarlandım ama karşılık veremedi.Karşılık verdiğinde girişsem pişman olur muyum.Notları kötü okuldan gönderebilirler o yüzden sabır mı etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam odanı değiştir hiç bulaşma bu tiplere bak aynı odada kalıyorsunuz gerçi bir şey diyememiş ondan güçlü müsün beya korkak filan mı acaba eğer öyleyse sorun etme o zaman sadece konuşur sana bir şey yapamaz
  • Yalnız kaldığınızda 2 tokat at anlar gidip şikayet ederse 2 tokat daha at
  • bence aranı düzeltmeye bak bende öyle başlamıştım sonradan alışırsın bana hertürlü küfürü etsede oda arkadaşım bişey demezdim samimiydik çünkü
  • Sinirini bozan bir şey yapıyorsundur, farkında değilsindir.
  • Tepesine çıkabiliyosan atarlan çıkamıyosan oda değiştir

• Em onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

hocam odanı değiştir hiç bulaşma bu tiplere bak aynı odada kalıyorsunuz gerçi bir şey diyememiş ondan güçlü müsün beya korkak filan mı acaba eğer öyleyse sorun etme o zaman sadece konuşur sana bir şey yapamaz

ben güçlüyüm ondan korkuyo heralde

• Derdin ne olum senin de

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Sinirini bozan bir şey yapıyorsundur, farkında değilsindir.

Geçen sene iyiydik ama beni kızdıracak şeyler yaptı

bu sene kardeşim demişti. ben ailemden başka birine kardeşim demek istemem genelde.çünkü mutlaka sonunda bir olay oluyor ve bozuluyor

ama geçen seneden ben ona kızgınım ve kardeşim demesini istemediğimi belirttim. oradan sonra koptu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

quote:

hocam odanı değiştir hiç bulaşma bu tiplere bak aynı odada kalıyorsunuz gerçi bir şey diyememiş ondan güçlü müsün beya korkak filan mı acaba eğer öyleyse sorun etme o zaman sadece konuşur sana bir şey yapamaz

ben güçlüyüm ondan korkuyo heralde

o zaman kendini ezdirme hocam bir şey dediğinde direkt yapıştır lafı ama niye hep geri planda kalmışsın anlamadım çevresi filan mı var yoksa

• diğer oda arkadasınla bu veledi dövün
  • incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    kavgacı biri değilim.dövdükten sonra üzülüyorum

• quote:

ben sana döv demedim ki zaten ondan güçlü birisin iş kavga noktasına varmaz sen cevap verirsin sonra susar zaten
  • quote:

quote:

ben sana döv demedim ki zaten ondan güçlü birisin iş kavga noktasına varmaz sen cevap verirsin sonra susar zaten

o an susuyor sonra bir daha aynı şeyler yaşanıyor

• quote:

quote:

quote:

o an susuyor sonra bir daha aynı şeyler yaşanıyor

aranızdaki sorunları tam bilmiyorum ama oturup ciddi konuş onla o zaman sen bunları takan birisin sanırım mesela ben olsam gülüp geçerdim
  • adam gibi otur konus.
  • ona patronun kim olduğunu göster

• Bende ev arkadasimla ayni sıkıntıyı yasiyorum 5 senedir beraberiz ise beraber gidip geliyoruz bir sure sonra sıkıyo beraber olmak ondan sonrada yaptigi her hareket gözüne batmaya basliyo sonrada sinir oluyorsun kavga ediyorsun.yuz verme bence ben baslarda yuz veriyordum cok kavga ediyorduk simdi hic etmiyoruz. Hic konusma yuzune bile bakma sosyal ortamlarda o yaninda yokmus gibi davran, surekli lafini bol konuyy dağıt bu tipler boyle adam olur.o sana geldi yine tipini dittigim diyorsa sen yine mi burdasin lan yaprağam de.titerim hergun senin yüzünü mu gorucem lan ben de atar yap.en son care temiz dayak atarsin. Benim aklımdan bir kere agiz burun dagitip ambulans cagirip kapıya carpti demek vardi.

• Kendinizi nasil boyle ezdiriyorsunuz ki? Guclu ya da gucsuz olmak onemli degil. En basta boyle konustugunda tepkini ortaya koyacaktin. Sonra bir sey yapamazdi bir daha. Biraz erkek olun boyle nereye kadar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.