Şimdi Ara

Oda arkadaşımla kavga etmek üzereyim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WhiteCorpuscle

Kendinizi nasil boyle ezdiriyorsunuz ki? Guclu ya da gucsuz olmak onemli degil. En basta boyle konustugunda tepkini ortaya koyacaktin. Sonra bir sey yapamazdi bir daha. Biraz erkek olun boyle nereye kadar?

En başta aldırmadım .Sonra sözle rahatsız olduğumu belirttim. En son da kızgınlıkla "yeter bigün senin ağzını yüzünü seveceğim ha " deyip vurdum kapıyı, çıktım odadan.
    ben hassas biriyim ve o da bundan rahatsız olduğumu biliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın feryadı -- 11 Ocak 2014; 19:56:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

Odaya girsem bile yine geldi tipini . diyor.

Ahahahahhaha koptum bunu okuyunca

• Arkadasim tavsiyemi kesinlikle dinle
    Arkadasinla tek kaldiniz bi zaman aciklayici ve uzun bir konusma yap .soz ve hareketlrnden rahatsiz oldugunu anlat

• böyle bir tip onla düzgün konuşsan bile anlamayacaktır sana hakaret ettimi bidaha bana küfür edersen senin sülaleni... başla en sonunda kavga çıkar azını burnunu kır

Edit: Kyk daysan dışarıda yakalayıp döv fantazi aramaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuqaL -- 12 Ocak 2014; 0:20:23 >
  • Aynı durumu ben de yaşamıştım. Çıktım kurtuldum, ne uğraşıcam böyleleriyle
  • Tipini düzelt bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi bana öyle dese sandalyeyi kafasına geçirirdim.
    ciddiyim ne demek geldi yine tipini . erkek olun biraz
  • Dövmekle kurtulacak mısın? Adam intikam almayacak mı? Ben olsam elime ne geçerse kullanırdım.
  • bi kişi de çıkıp dememiş bu herif özürlü mü? neden böyle salakça hareketler yapıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oda arkadaşın kompleksli, özgüvensiz biri. Saçmaladığı vakit onu umursamadığını belli eden veya onu küçümsediğini belli eden cümleler kur..
  • Benim de aynı sorunlarım var. Bilgisayar başına oturduğumda takıldığım belli başlı siteler vardır. Bunlardan birisi de burası odadakiler de sürekli yedin bitirdin donanımhaberi, ne anlıyorsun gibi şeyler söylüyorlar bir de hocam.com 'u takip ediyorum. Başka bir arkadaş güncel konular oluyor filan dedi sonra yine odadiki biri ona cevap olarak sosyal bi ortamı güncel konular konuşur diye cevap verdiler. Kendilerini bara gidip içerken geçmiş yaşantılarını anlatmayı zaman geçsin diye film izlemeyi sosyallik sayıyorlar.

Kitap okuyan, filmi hem zaman geçsin hem de bu filmde kendime katabileceğim bir şey var mı diye izleyen sonra haberleri takip eden birisiyim oda içerisinde. Kendileri gibi olmayışım beni onların gözünde sosyal yapmıyor ama takmıyorum. Ben neyi niçin yaptığımı biliyorum çünkü. Genel kültürüme etki edecek bir konu olur yeni bir şeyler öğrenirim gözü ile takılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Dövmekle kurtulacak mısın? Adam intikam almayacak mı? Ben olsam elime ne geçerse kullanırdım.

laftan anlamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Dövmekle kurtulacak mısın? Adam intikam almayacak mı? Ben olsam elime ne geçerse kullanırdım.

laftan anlamıyor

Muhattabını kes.Yüzüne bile bakma.Dövmekle herşeyi çözemezsin.Dövdün diyelim bu işin sonrası var.
  • yaptığının 2 katıyla karşılık ver ve takmıyormuş gibi gözük sen onu daha fazla aşağıla bak gör sonucu

Kesin çözüm %100 denenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.