Şimdi Ara

Babamla sabah yaşadığım olay [Evden Kovdu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah babamla gidicektik, babam beni uyandırmak için geldi, ben hemen uyanmadım tabi, babamda tokatı bastı ve bende sinirliyim arkadaşlar, asabiyet problemim var hemen sinirleniyorum, neyse bende sinirlenip "Ne Tokat atıyorsun l*n Ş..." dedim, oda ne biçim konuşuyorsun l*n sen, baban var karşında dedi. Neyse ondan sonra annem kahvaltı hazırlarken babam annemin yanına gitti ve "Bunun gibi bir Mahlukatı ne diye evimizde beleşten besliyorsak?" dedi, yanına gittim, "Sensin L*n Mahlukat!" dedim, Geldi bir tokat daha patlattı, senin gibi bir evladım yok artık defol git evden! dedi, yaka paça dışarı attı.Babamla sabah yaşadığım olay [Evden Kovdu] 

İLAVE NOT = Yaşımı soran arkadaşlar olacaktır illa, yaşım 1 ay sonra 22.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 14 Haziran 2021; 15:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece Rumuzuna baktım
    %1500 CSB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Sadece Rumuzuna baktım
    %1500 CSB

CSB dimi CSB ?! Bende yalan yok beyler, şuan şehirden baya uzaklaştım zira firar etmek istedim.

Babamla sabah yaşadığım olay [Evden Kovdu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 4 Kasım 2020; 18:42:57 >
  • tokatı dodgelayamadın mı ? baban genç heralde

• Başta artislik yapmadan düşünecektin. Babamla sabah yaşadığım olay [Evden Kovdu] 

• Yav he he bende a101 gitmiştim 15 dk önce zifiri karanlıkta resim çekilip dağ başında kayboldum diye konu açardım seninkinden daha reel bir konu olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Yav he he bende a101 gitmiştim 15 dk önce zifiri karanlıkta resim çekilip dağ başında kayboldum diye konu açardım seninkinden daha reel bir konu olurdu...

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 15 Temmuz 2021; 12:22:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın sevgilim eve geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ailenle konuşup anlaşman en iyi yol olur. Başka bir adım atma, çok uğraşırsın, sorun yaşama. Karşılıklı oturup konuşmanız lazım, arayı iyi tutmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 5 Kasım 2020; 12:30:10 >
  • Sen kendini hayattan bloklasanda senin dandik Csblerini görmesek.Ulen kaliteli olsa lafım olmaz.Hatta kaliteli csbleri seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 6 Kasım 2020; 18:6:55 >
  • konunun csb olduğunu sanmıyorum bu adam birkaç kere buna benzer yazı yazmıştı hatırlıyorum.

edit: geçmiş olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitoTheFather -- 4 Kasım 2020; 20:3:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoTheFather

konunun csb olduğunu sanmıyorum bu adam birkaç kere buna benzer yazı yazmıştı hatırlıyorum.

edit: geçmiş olsun bu arada.

eyvallah Babamla sabah yaşadığım olay [Evden Kovdu]  , bir doğru düzgün "İNSAN" diyebileceğim siz varsınız forumda. Babamla sabah yaşadığım olay [Evden Kovdu] 

• Az bile yapmış.
    İnşallah bir daha eve almaz.
    Ben 17 yaşımda gurbete çalışmaya gittim sen 21 yaşında evde yatıyon birde babana artistlik yapıyon.

• Bi teyze vardı o noldu şu silah çeken teyze...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Durumun gg ilk başta gitmen gereken yer belediyenin karton toplama merkezleri sonra çakmağın varsa ateş yak ısın
    1.amacın ara ara editliyeceğim

• Ne yaptın hocam babandan özür dileyip geri mi döndün?

• quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Ne yaptın hocam babandan özür dileyip geri mi döndün?

Yok hocam, hala aynı durumdayım, şehirden uzakta...

• Bir akraban ya da arkadaşın yok mu hocam bu gece orada kal.

• quote:

Orijinalden alıntı: namaste1968

Bir akraban ya da arkadaşın yok mu hocam bu gece orada kal.

Akrabalarımla'da aram bozuk hocam gitmem onlara,

Arkadaşlarımın hiçbiri adana'da değil...

• Geçmiş olsun.Babanız yasal olarak size bakmak zorunda değil ve evdende attırabilir.Eğer okuyorsanız durum değişir tabi.

• Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    Haykirdim ajsjsnsns

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.