Şimdi Ara

Eski kız arkadaşımla tekrar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bugratant Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski kız arkadasım facede bi fotoğrafıma çıkmaya başlamadan (bundan yaklaşık 4 ay önce yani) önce "çok tatlısın" yazmıştı.

Aradan geçen zamanda olaylar gelişti, genişledi ve birbirimizden hoşlandık çıkmaya başladık.

Güzel anıları, kötü anıları, herşeyi yaşadık birkaç ay sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık, ayrıldıktan sonra hiç konuşmadık konuşmayı da istemedim.

Bugün fotolarıma bakarken yorumu gördüm içim kabardı "çok tatlısın" a cevaben "keşke olmasaydım" yazdım.

Birkaç saat sonra faceden bana "çok değişmişsin" diye mesaj attı sizce ne cevap vereyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

Eski kız arkadasım facede bi fotoğrafıma çıkmaya başlamadan (bundan yaklaşık 4 ay önce yani) önce "çok tatlısın" yazmıştı.

Aradan geçen zamanda olaylar gelişti, genişledi ve birbirimizden hoşlandık çıkmaya başladık.

Güzel anıları, kötü anıları, herşeyi yaşadık birkaç ay sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık, ayrıldıktan sonra hiç konuşmadık konuşmayı da istemedim.

Bugün fotolarıma bakarken yorumu gördüm içim kabardı "çok tatlısın" a cevaben "keşke olmasaydım" yazdım.

Birkaç saat sonra faceden bana "çok değişmişsin" diye mesaj attı sizce ne cevap vereyim ?

Sensizlik yaramadı de

• Başlık sakat .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ InwAsion.

quote:

Eski kız arkadasım facede bi fotoğrafıma çıkmaya başlamadan (bundan yaklaşık 4 ay önce yani) önce "çok tatlısın" yazmıştı.

Sensizlik yaramadı de

direk sensizlik falan diye girmemek lazım bence

• Oğlum kaç
  • beni sen değiştirdin de
  • de sen değişikmisin be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen sanki aynısın de
  • quote:

değişiklik yaramış mı de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadence_fxs

beni sen değiştirdin de

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

de sen değişikmisin be

quote:

Orijinalden alıntı: CagataySA

Sen sanki aynısın de

kafam karıştı lan
  • nediyorusunla sen degişik ?
  • Değişmeyen tek şey değişimin kendisidr
  • değişiklikler beraberinde değişiklikleri getirir de
  • Degismek guzeldir de..
  • Kızın yanına git ve çıkarıp masaya vurarak "Evet değiştim" de
  • seviyorsan git değiş bence
  • Gel eski halime çevir de.
  • Sizdeki ilişkide komedi imiş.

Eski kız arkadaşım diyorsun ve sen ayrıldıktan sonra onun arkadaş listesinde yer aldın,bu bir kere absürd bir olay.

Bu tarz ayrılmalardan sonra taraflardan birisi muhakkak birisini engeller ya da siler.

Garip ve çocukça bir durum.
  • Değişen tek ben değilim sana karşı de ve paaaaaaat masaya vur görsün değişikliği.
  • aynen soyle de:

aslinda bu konuda konusmak istemiyordum ama soylemeliyim ki senin yoklugunla gercekten degistim. sensizlik bana hic yaramadi de. biraz da acindir kendini ama cok az. sonrasi gelir

denendi onaylandi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.