Wp falan istedi ama güvenemedim hong kongda moda tasarımcıymış. Singapurlu ama çalışmak için hong konga gitmiş falan. Sizce wp vermeli miyim yoksa bu telegramda profile güzel kız resmi koyup milleti hortumlayan tiplerden midir ? Birde nicki user muser olunca işgillendim açıkçası ama takipçisi falan var yani bir kaç videosuda var hesabında 300 küsür takipçi var yaşı biraz büyük 29 yaşında. ![]() ![]() ![]() ![]() |
tiktoktan singapurlu kız takip attı direkt yazdı

-
-
pipili kızlardandır uzak dur bak demedi deme.
-
yok onlardan değil basbayağı kız yani olsa anlarım ama biraz çin asimilesi bir tipe benziyor. Çin geleneksel kıyafetleri falan giymiş, sağlıklı yaşamcı, etraftaki ada gezilerini falan atmış. Yorumlarda hep hintli abazanlar var kıza asılmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 15 Şubat 2025; 0:38:49 > -
Aman kardeşim uzak dur, singapurlular cok tehlikelidir. Böbreğini alırlar vallahi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o deel de o kadar ingilizce kelime bilmeme ve konuşabilmeme rağmen, inşaat mühendisi nin ingilizce karşılığının civil engineer olduğunu, şu an ilk defa burdan ürgenmiş oluyorum...
-
hocam ne diye size yazsın sizin özelliğiniz ne bunu bi düşünün. bi özelliğiniz yoksa niye diğer herkese yazmasın, ya da yazıyodur. kız değildir belki de. para isteme noktasına götürücektir. i just want to talk to you falan. basit ve manasız cümleler bunlar niye senle konuşmak istesin tiktokta o kadar user var özelliğin ne
-
Ai chatbot veya dolandırıcıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende geliştiriyorum ama kendim inşaat mühendisi olunca bilmemek yakışmazdı.
-
belli olmuyor ya yani asyalı kızlar genel anlamda daha erkeğe muhtaçlar yani sonuçta orada kadın nüfusu çok daha fazla türkiyedeki gibi bir ortam yok. Zaten wp falan vermedim bakalım duruma göre ama gerçek kişi yani belli videoları falan var. Durumuda iyi gibi yani singapur ekonomik olarak türkiyeden daha iyi oradaki durumu beğenmeyip hong konga gitmişse muhtemelen çok daha iyi bir konumdadır. user olayı aslında apple kullananlara özel apple hesabı ile bağladığında direkt user atıyor sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 15 Şubat 2025; 14:11:5 > -
görüntülü görüşme yap. sonra dayı çıkmasın
-
Onun için wp kullanmam lazım numarayı vermekten çekiniyorum açıkçası çinlilere pek güven olmuyor tiktoktanda görüntülü görüşme olmuyor instada kullanmıyom muhtemelen faceden falan halledicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi diyelimki hakiki bir kız, dolandırıcı ve karı erkek karışımı mahluklardan değil.. napıcaksın? sonuçta ne olcak? davet mi edecen veya onun ayağına mı gidecen? dünyanın öbür ucunda yaşıyor... bırak bu işleri, evlenmek istiyorsan kendi memleketine bak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Şubat 2025; 11:21:41 > -
Telegram üzerinden veya sosyal medyada Hong kong, Macau, Singapur orjinli zayıf uzun boylu ve lüks kıyafetli fotoğrafları olan kişiler sahte profil onlar dolandırıcı. Myanmar ve Laos merkezli scam center dediğimiz yerlerden yönlendirilen kişiler hatta bu scam centerlara çalışma vaadiyle gidip alıkonulan Türkler var. Hiçbir bilgini verme engelle ve geç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X