![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1302980/7f313f6957f250e2811f3f8928b7622c4.jpg)
![konu açıcı](/Static/forum/img/rozet/konu-acici.png)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
ee hani hedef 2023tü
ben bi değişiklik göremiyom
beyler şu cümle nası tamamlanıyodu hatırlayan var mı
hani kankini överken kullandığın hafif argo sayılacak "oooo ser de altında güneşlenelim reyiz" gibi bişiydi. ya da bu kıvamda bildiğiniz hafif argolu şeyler varsa yazsanıza beyler lazım oldu. hani beton yetmez falan gibi bişiler
konu dışı başlıklarının 6/10'u ekonomik problemler
çünkü ülkenin durumu bu. ve çok üzücü. grindleyin arkadaşlar başka yolu yok. kod yazın
bugün 30 lira benzin aldım dijital gösterge 0 km'den 0 km'e çıktı. inanamadım geri vitesle çıktığım pompacıya geri sürdüm. adama dedim abi yüklemeyi mi unuttun diye. yok o fiyata 2.5 litre benzin denk geliyor, göstergede gözükmez bile o zaten dedi. fişe baktım evet 30 liralık fiş yani. bi hata yok. 30 liraya dijital gösterge ekranı oynamadı. 30 lirayla analogun oynamasından zaten ümidim yok da dijital olan da oynamayınca anladım işler artık daha da değişik olacak bu ülkede
Galata Kulesinin Orası Araçla Durmaya Müsait bi yer mi?
Araç içinde, 10 dakika
hamza banı avuçlamış
hamza olmadan konu dışında vaktimi boşa harcamış olacağım için kendimi banlıyorum 3 güne görüşürüz zaten epsilon da yok ki yüzümüz gülsün
Nerdeyse her araba sürüşümde ve karşımdaki yayaya-araca yol verişimde, arkamdan "neden önüne araç alıyosun bassana gaza" kornası yiyorum, kaldırımda çaresizce karşıya geçmeyi bekleyen yaya geçidindeki yayaya yol verdiğimde arkadan korna yiyorum. Yaya geçidinin ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur.
Bu kaçıncı seviye hayat standartı oluyo peki? Hard? Nightmare?
Şu an yaklaşık Amerika Uçak Bileti Fiyatları
Görüntülediğim en ucuz gidiş-geliş bileti 10.700 TL, ben mi yanlış yapıyorum araştırmayı, yoksa en ucuzu bu mu gerçekten yaklaşık olarak
okul gerçeği (lafım öğrencilere)
İlkokul-ortaokul-lise derslerinin inatla 8.30da olmasının tek sebebi ilerde çocukların it gibi çalışacağı kapitalist sistemin simüle edilmesi ve çocukların daha çocuk yaştan bu saat aralıklarına alıştırılmasıdır, ideal köleler yetişmesi için
Kapitalist düzenin size sunduğu düzeni sorgulamadan bünyeye alırsanız %98'lik kesim olan bitek hayatta kalabilen çalışanlar-insanlar olursunuz, ama düzeni sorgulayıp kendi düzeninizi oluşturabilirseniz eğer %1'lik kesime girebilir ve hayatını yaşayan, gezip görebilen çalışanlar-insanlar olabilirsiniz. Pek kolay değil ama her şey zihnen kavramakla başlar, bunu da belki birilerine yol olur diye yazdım. Diğer %1lik kesim de istisnai ana babadan zengin birikimli vesayre kesim
dolar çakıldı yine
çok iyi 11.10dan 10.96ya şşaaaKKK diye çakıldı şu an Recep Tayyip Erdoğan sağlam işler peşinde heralde, yetenekli bi siyasetçi ve ekonomist ve genel kurmay başkanı. böyle çakılmalar yaratmaya devam edecektir paşam haydi bakalım
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.794
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 25.081 (Bu ay: 927)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.842 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)