Şimdi Ara

normalde kur 8.5'ken 50 lira benzine dijital benzin göstergesi 90-100km gösterirdi. şimdi ise...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 30 lira benzin aldım dijital gösterge 0 km'den 0 km'e çıktı. inanamadım geri vitesle çıktığım pompacıya geri sürdüm. adama dedim abi yüklemeyi mi unuttun diye. yok o fiyata 2.5 litre benzin denk geliyor, göstergede gözükmez bile o zaten dedi. fişe baktım evet 30 liralık fiş yani. bi hata yok. 30 liraya dijital gösterge ekranı oynamadı. 30 lirayla analogun oynamasından zaten ümidim yok da dijital olan da oynamayınca anladım işler artık daha da değişik olacak bu ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 13 Ocak 2022; 21:34:27 >

• Yürü spor yapmış olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sütü çilekli yavrum seni sürekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL'lik aldım dün bir çeyrek doldurur en azından dedim onu da doldurmadı.

• çıkar sok yakıt kapağına kendin fulle

• İşte bu yüzden arabalar sokaklarda yatar oldular, sahapları otobüse minibüse talim eder oldular

• Araba işini bırakmanız için daha ne olması gerekiyor ? Olur da durumlar düzelirse bir gün ki zannetmiyorum,

yeniden başlarsınız, hoşgeldin fakirlik deyin ve bırakın artık yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 lira benzin mi aldın, adamın benzin koyduğuna dua et. 30 lira artık ciklet parası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep 50 liralık alıyom diyen dayının şu an ki vaziyetini merak ediyorum. Bakkaldan bakkala giderken kullanıyor her halde arabayı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.