Bildirim
200 bin km deki araca 5/30 yağ konur mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üretici neyi öneriyorsa onu koyun. Yağ işi şakaya gelmez. Yanlış yağ seçimi ile motorunuzun ömründen yersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmuru -- 27 Haziran 2016; 3:05:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızma dostum benimkisi merak. Acaba zarar verir mi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elophidae
Kızma dostum benimkisi merak. Acaba zarar verir mi.
Kusuruma bakmayın. Aslında kızmadım. Kullandığım kelimelerden dolayı öyle anlaşılmış. Düzenliyorum hemen. İnternette castrolün sitesinde uygun yağı söyler hocam. Aracınız modelini girip öğrenebilirsiniz. Veya kullanım klavuzlarında yazar.
Estağfurullah hocam ne kusuru.
Hocam 10 40 oluyormuş. Teşekkürler
Sen o yağı sat bana castrol edge ise
quote:
Orijinalden alıntı: elophidae
Araç Renault 19 1.4 karbüratörlü. Motorda problem yok. Elimde 5/30 yağ var ve değerlendirmek istiyorum. Acaba motora bir zararı olur mu.
Kardes bi onceki bakimda kac numara kullanilmissa aynisini kullanmaya calis. Yag numarasini inceltirsen 200 bin km.deki motora zarar vermez ama yag eksiltecegi kesin. 10 w 40 bence uygundur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 27 Haziran 2016; 3:33:34 >
😀
Hep 10/40 kullandım. Sanırım yine öyle yapacağım
5-30 ince gelir bu km.deki araca...10-40 iyidir... -
daha önceden hiç yağ yakmıyorsa bu yağ tam sana göre ve hatta bende 244 bin deki turbo dizel crdi motora koydum iyi geliyor önerilen yağda bu zaten benim motora. bende hiç eksilme olmadı.sendede olmaz.ben hatta 0 30 kullanıcam bir daha ki bakıma. daha performanslı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri37781 -- 27 Haziran 2016; 15:41:54 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oto yıkama ne kadar kazandırır
- otomatik vites geçişlerinde silkeleme
- motor suyu kaç derecede donar
- semperit lastik kimin
- eski plakayı yeni araca aktarma 2024
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- kia ev9 menzil
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- ford focus 2024 fiyat listesi
- toyota highlander türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X