< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kıza takip isteği attım beklemede bıraktı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sevdiği biri olabilir dikkat et..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kızın çalıştığı birimde çok samimi oldugumuz bir abiye sorduk ama bekarmış. Niyetimde ciddi ama dediginiz gibi sevgilisi de olabilir en iyisi uzak durmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demek istediğimi anlamak için GASSAL dizisi 1. Bölüm son 10 dakikayı izle. YouTube 'da var
İlerlet kızla konuştuğu sahneye getir.
Kız aslında seni seviyor sana deliler gibi aşık. Eklediğini görünce şoka girmiş sadece
Şaka bir yana, büyük ihtimal sapık olduğunu düşünmüştür. 2 kere karşılaştığın birini instagramdan eklemek ne demek? Sohbeti kurar ilerletirsin, istersin hesabını ve eklersin. Bu süreçte de tanımış, hakkında bilgi edinmiş olursun. Yaptığın hareket saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 6 Şubat 2025; 15:16:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hocam yapmayın:)) elinde telefonla birkaç kez mesajlaşırken gözüme çarptı ama bilmiyorum kabul edecek olsa yüzümü gördü kabul ederdi takip isteğimi yeşil ışık yakardı ama bir yandan da ismimi bilmiyor beni tanımıyor acaba çekinmiş olabilir mi diye düşünüyorum
O zaman açık açık soracaksın madem yüz yüze konuşma fırsatın var. Yemek yerken felan denk getir. Sana Instagram'dan istek atmıştım felan laf arası sorabilirsin..
Yok artık ne yaptınız hocam mesaj atmamışım sadece takip isteği atmakla sapıklığın ne alakası olur ayrıca isteği de geri çektim olabilir bu yani normal birsey o zaman sohbet etmek amacıyla muhabbet kurmaya calisirsakta sapık olarak algılar bizi yada sohbet esnasında da instagram istemekle de bunu algilayabilir ayrıca ne diyerek instagram isteyeceğim hiç görmediğim sohbet etmediğim birisi olsa dediginizde haklısınız ama
Boşver ilişki sana göre değil, başka kadında dene şansını.
Bir adım atmışsın onun da arkasında duramamışsın
Sen kimsin sanane diyebilir hocam kabul edecek olsa ederdi aa bu sabah benle sohbet eden çocuk degilmiydi bu diyerekten
Madem niyetin ciddi, gidip konuşsaydın keşke. Böyle instagramını bulup takip isteği atman, sonra korkup geri çekmen falan hiç hoş olmamış.
-
Alakası olmasa kabul ederdi. Telefonu eline alıyormuş sonuçta yazışırken görmüştür. 5-6 saat takip isteği durmuş kesin görmüştür. Sohbetiniz yok neden eklesin ki seni?
Hocam yeşil ışık olarak algilardım o isteğin kabul edilmesini sonra gider öğle arası yemek yerken otururdum yanına sohbet ederdim vesaire ama bu bildiğiniz sarı ışık
surekli takip isteği gonder bilsin senin ciddi olduğunu
Asansörde denk getirip taciz et, İK'ya şikayet etmezse yeşil ışık olarak algılarsın...
Yaptığın yanlış işte, uzatma. Tecrübe olmuş.
-
Hocam sohbet ettik meslegiyle ilgili yoğunlukla ilgili sorular sordum sonra yanlış evraga yazı yazmış uyardım buraya yazın dün gözüme çarptı yanlış yere yazmışsınız diye teşekkür ederim dedi onu düzeltti sonra geldi kalem istedi benden giderken kolay gelsin felan dedi yani öyle sokaktan geçerken gördüğüm hiç konuşmadığım birisi değil yüzümü hatirlamamasi imkansız
Takibi geri çekmeseydin bari. Sıvamışsın iyice
Günümüzde sosyal medya insanların birbirleri hakkında daha iyi fikir edinmesi açısından epey önem taşıyor ben bu kızın numarasını bir yerden bulsam mesaj atmış olsaydım yada instagramdan direk mesaj atıp saçma sapan tavırlar sergileseydim dediklerinizde haklılık payı vardı. Biraz acele ettim ve dediğiniz gibi isteği geri çekmem pek iyi olmadı. Ha şu şekilde de haklılık payınız var derdim hiç görmediğim hiç muhabbet etmedigim birisi günde 50 kişiye istek atanlar gibi bir tavır sergilesem doğrudur derdim. fikirleriniz için teşekkür ederim Kendisine kalmış bir şey bu vakitten sonra sohbet etmenin yada gereksiz iletişim kurmanın pek de bir faydası olacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
cok betasal hareketler yapmıssın. Kızla samimi olmadan neden stalk yaparak bulup ekledin? Hadi madem ekledin neden isteğini geri çekiyorsun? Bu kızın gözünde seni korkak ve kararsız biri olarak gözükür. Son olarakta madem kızı gördün neden sucluluk psikolojisinde görünüp selam vermedin? Klasik türk kızları işte gidip senin tavlaman, gönlünü hoş etmen gerekirdi |
Benzer içerikler
- saçkırandan kurtulanlar
- kuzen kime denir
- yemek yerken baş neden döner
- hiç arkadaşım yok nasıl arkadaş edinebilirim
- delalım ne demek
- indirimler ne zaman başlıyor
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- galaxy unpacked
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X