Yazma bana pis sapık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kıza takip isteği attım beklemede bıraktı (2. sayfa)

-
-
cok betasal hareketler yapmıssın. Kızla samimi olmadan neden stalk yaparak bulup ekledin? Hadi madem ekledin neden isteğini geri çekiyorsun? Bu kızın gözünde seni korkak ve kararsız biri olarak gözükür. Son olarakta madem kızı gördün neden sucluluk psikolojisinde görünüp selam vermedin? Klasik türk kızları işte gidip senin tavlaman, gönlünü hoş etmen gerekirdi
-
Evet hocam hepsinde haklısınız tecrübesizlik hepsi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kızlarla samimiyet kurması ayrı zor bilmiyorum tavsiyeleriniz neler peki bu durumda
kanka bilmiyom bu sure zarfinda geri doner mi? Ayrica bir is yerinde bir kizla konusmani da dogru bulmuyorum. Belki kiz manyak her tarafta bu cocuk bana sarkintilik yapti diyecek. Sence o raddeden sonra seni orada barindirirlar mi? Bence hic bulasma baska yerden kiz bul.
-
Ben de aynı dusuncedeyim hocam kendisi adım atarsa ancak olur yeteri kadar hatalı davranışta bulundum dediğiniz gibi tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar tüm cevap veren fikir belirten arkadaşlara
Unut onu
tecrube edindin, cok dertlenme. Isyerinde de bulmamaya calis derim, riskli oluyor. Kiz tavlamak istiyorsan guclu ve ne istedigini bilen olarak takil. Zaten bi kiz ilk goruste begenmediyse sansin cok dusuyor. Verecek kiz her turlu belli ediyor
-
Hocam niyetim takılmak vesaire değil ciddi bir yola girmek amacıyla yakından tanımak istemiştim sadece olur olmaz tabii. Tecrübe kazandık karşı tarafında niyetimi anlamamış olması mümkün değil zaten belliki istemiyor saygı duyup önümüze bakmak gerek tekrardan teşekkür ederim
İsteği niye çekiyorsun ki ? Her eklediğin kıza rahatsız mı oldu acaba diye bakacaksan işimiz var. Sen oltayı atacaksın bekleyeceksin bunda yanlış bir şey yok. Kızın seni bildiğine eminsen isteği çekmen yanlış. Ayrıca sevgilisi varsa bunu öğrendiğin an rahatsız ettiysem özür dilerim deyip gidersin ne olacak yani.
Yarın karşılaşınca sen yine muhabbeti kurmaya çalış.
-
Hocam bugun kızla karşılaştım yine sohbet kurdum biraz resmi konuştuk meslek kac yildir çalıştığı vesaire rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın vaktinizi aldım teşekkür ederim dedim ne demek estağfurullah dedi kız benden 2 yaş büyük çıktı bu arada ben 27 o 29 yaşında muhtemelen olmaz ha birdaha karşılaştığımızda da sohbet konusu acabilmem mumkun değil anlayacağınız olay kilit oldu arabada yok ben de 3 4 ay sonra almayı planlıyorum anlayacağınız biraz işim zor onun adım atması lazım
Hocam ertesi gün tekrardan konuştum en azından istek atıp kabul etmeyince değişik davranıyor diye aklında düşünce belirmesin diye. Geçen günde konuşmuştuk işte meslekte kaçıncı yılınız bende alan değişikliği yapmayı düşünüyorum karar veremedim henüz vesaire diyerekten bir 10 dakika konuştuk en sonunda vaktinizi aldım kusura bakmayın teşekkür ederim dedim o da ne demek estağfurullah önemli değil dedi kız benden 3 yaş büyük çıktı yaşını sormadım ama beraber çalıştıkları arkadaştan öğrendim olay bu şekilde kapandı devamı da gelmez artık bu son karsilasmamiz bizim alana 3 ay gelemeyecek başkası gelecek sırayla geliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay05 -- 8 Şubat 2025; 7:38:12 >
Daha iyisini bulursun hocam. Niyetin evlilikse arkadaslarinla konus belki cevrelerinde duzgun birileri vardır. Onlar bulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık öyle yapacağız hocam birkaç kız arkadaşım teklif etti tanıştıralım seni birileriyle diye laf arasında söylediler ama
arkadaslarin iyi insanlarsa emin ol sana da iyi insanlari bulurlar. Cok takilma hocam ask mesk yalan biliyorsun
-
Yok hocam zaten tipimi gorseniz etrafımdaki arkadaşlarım da hep derler çok temiz yüzlü bir insansın diye kizinda niyetimi anlamamış olmasi mumkun degil. en azından son noktayı saygilica koyduk. Bu işler böyle yani olur yada olmaz Allah yolunu açık etsin muhtemelen kızın kriterleri çok yüksek 30 yaşına kadar evlenmemiş olması bunu gösterir kim bilir benim gibi kac kişi tanışmak için cabalamistir. Veya kac kişiyi reddetmistir Hayırlısı olsun
Gereksiz işler, lise de öylesine duygusal olarak biraz oturalım diye keyfe keder takıldığımız, bilerek en aptalı oynadığımız ilişkiler gibi girmişsin. Keyfine bakmaya başladığında istemediğin kadar kız gelecek zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X