Şimdi Ara

gta 5 korsan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta 5 korsan indirdimde bu nasıl bir şeydir korkunç bir yer kaplıyor. 61.5 gb rar indirdi sadece. Rarı açtım bir 61de oradan çıktı şimdi kuruluma geliyorum 155 gb boş alan olan disk seç diyor yani gta 5 için toplamda 216gb hafıza mı gerek minimum, laptopta ssd zaten 512 rarı silsem kursam aynı diske yarıda kalır mı bir yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 20 Ocak 2025; 17:28:28 >

• Rar çıkartmulsın zaten rar dosyasını sil ve kurulumu başlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam epic gameste bedavaya veriliyordu niye almadın.  

• Toporov kullanıcısına yanıt

rar çıkarttım ama anlamadığım kısım rardan çıkan harici dosyalarada ek 155 gb mi kurulacak yoksa mevcuttaki dosyaların üstüne bir 60 daha kurup 120de bu işi bitirecek mi onu çözemedim.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

bedavada olsa korsan kanımıza işlemiş bir kere  

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Bitcoin miner virüsü: SA bir arkadaşa bakıp çıkacam. ÇIKMADI.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zer0_0ne

Bitcoin miner virüsü: SA bir arkadaşa bakıp çıkacam. ÇIKMADI.

Valla benim bütün programlar korsan yani daha bir tatsızlık yaşamadım. Rusların crackler temiz oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 GTA 5 TÜRKÇE DESTEK !
    10 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    gta 6
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bir halt olmaz korsandan kulak asma boş konuşanlara korsan oyun indirceksen setup dosyaları + kurulduktan sonraki boyut olarak dusunmen lazım veya kurulumsuz versiyon indirceksin yer yoksa o yuzden hem dosylaari 70 ttir kurulduktan sonrada 120 130 olabilir yani sana kurulumun biteene kadar 200 ciguli lazım bitince kurulum silersin. Setubi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam anlayamadım.

Oyun orijinal mi?

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Info stealer ye bir aklın başına gelsin.

Banka hesaplarını ne var ne yok boşaltsınlar o zaman dersin vaaah gitti paralar.

• TEHET kullanıcısına yanıt

değil orijinal olsa niye konu açayım yazıyor zaten ne kadar alan istediği. Rarı açtım rar 60 gb onu silerim sıkıntı olmaz ama soru şu rardan çıkan 60 gb üzerine 90 gb mi ekleniyor yoksa rardan çıkan + 155gb daha mı oluyor. Oyun setupında 155 gb boş alan olan disk seç diyor o yüzden sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zer0_0ne

Info stealer ye bir aklın başına gelsin.

Banka hesaplarını ne var ne yok boşaltsınlar o zaman dersin vaaah gitti paralar.

Kendi bankamdan ben para çekemedim geçen onlar çekebiliyorsa helal olsun 10 bin lira binance'a para atacaktım şüpheli işlem uyarısı aldım aradılar hemen.

Adamı muma çevirirler hocam. Bazıları sosyopat gibi 6 ay civarı ne yapıp ne ettiğinizi izliyor.

Rardan çıkan sadece paketlenmiş kurulum dosyaları ve varsa ses,mod vs varsa onlar. Ek 155gb kuracak.

Qubes os kullanıyorsa çokta sorun olmaz, diğer türlü anlamaz zaten ki güvenlik açısından bu kadar crack ve döndüğü sistemde değil banka hesabına girmek bankanın sitesine girmem.

o zaman ben bir yerden harici disk çözmeye bakayım 155+61 minimum 216gb alan istiyor bu meret.

Çoğu kişinin linux kullanacağını sanmıyorum.

Kaldı ki onunda atlatma yolları var neyse konumuz bu değil.

• gta5i alan sıkıntısından yükleyemeyince gittim amazondan 256gb m2 ssd sipariş ettim taktım pcye gta5i yükledim şimdi söküp iade edicem. Ölücü olmak bunu gerektirir. Bu arada oyun 115 gb alan kaplıyor 155 falan hikaye mod paketleriyle belki olabilir ama yalın hali 115 gb 60da kurulum dosyaları var yani 175 gb gibi bir hafıza işinizi görüyor crack kurmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 26 Ocak 2025; 22:33:32 >
    Keyser Sözeyoutube
    Bakan Binali Yıldırıma sert tepki.Sen kimsin lan :!!!! Öneri:Videonun keyfine varmak için tekrar tekrar izleyiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.