Torrentt oyunindirden crack MW 2 yükledim kurulum videosundakilerin aynısını yaptım (ilk CoD'u Steam'den yükledim sonrasında crack dosyasında ki sp22 klasörünü C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of duty HQ yoluna kopyaladım greenluma adlı klasördeki normal modun içindeki her şeyi direkt Steam klasörüne kopyaladım yönetici olarak DLL injectörü açtım CMD ekranı geldi, 5 yazdım enterladım ve App ID'ye oku kısmındaki kodları yapıştırdım. Steam açıldı, ( normalde bu aşamada CoD'nin Steamdeki DLC dosyalarında MW2 ve diğer birkaç DLC gelmiş gözüküyor) ama bende gelmedi kuruluma devam ettim kısaca koalagedonu bilgisayara kurdum açtım ve Steam'e de bir şey kurdurdu dllinjectörü tekrar kopyaladım) ama yine sonuç aynı oyuna giriyor fakat MW2'ye kilitli satın alın diyor nasıl çözebilirm (antivirüs kapalı) eğer direkt bağlanıp yapabilecek varsa TeamViewer bilgilerimi özel bir şekilde paylaşabilirm. (ilk konu açışım yanlış birşey yazdıysam affola) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim