Bildirim
Fallout 4 açılmıyor???
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir insan evladı bilmiyor mu abi ağlicam ya -
quote:
Orijinalden alıntı: GreatKhan
steamden oyunu başlatıyorum launcherdan play diyorum görüntü geliyo please stand by diye sonra oyun kapanıyor dosyaların doğruluğunu falan tarattım grafik ayarlarını değiştirdim pencere olarak çalıştırdım yönetici modunda çalıştırdım ama yok açılmıyor nasıl çözücem sorunu
Biraz baktım nete, anlatılan bir yöntem var deneyemediğim için tam doğru anlatmayabilirim.
Öncelikle ekran kartının son sürüm sürücülerini yükle.
Sonra Steam'de Fallout 4'ü seç, sağ tıkla, seçeneklere gir, beta gibi bir şey olması lazım, orada beta - 1.1.30 Beta Update seç ve yükle. Yüklenince oyun Fallout 4 [beta] adını alacakmış.
İngilizce varsa buraya bakabilirsin.
www.bidnessetc.com/57207-fallout-4-keeps-crashing-heres-the-fix/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 14 Kasım 2015; 21:21:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: paxal
quote:
Orijinalden alıntı: GreatKhan
steamden oyunu başlatıyorum launcherdan play diyorum görüntü geliyo please stand by diye sonra oyun kapanıyor dosyaların doğruluğunu falan tarattım grafik ayarlarını değiştirdim pencere olarak çalıştırdım yönetici modunda çalıştırdım ama yok açılmıyor nasıl çözücem sorunu
Biraz baktım nete, anlatılan bir yöntem var deneye eziğim için tam doğru anlatmayabilirim.
Öncelikle ekran kartının son sürüm sürücülerini yükle.
Sonra Steam'de Fallout 4'ü seç, sağ tıkla, seçeneklere gir, beta gibi bir şey olması lazım, orada beta - 1.1.30 Beta Update seç ve yükle. Yüklenince oyun Fallout 4 [beta] adını alacakmış.
İngilizce varsa buraya bakabilirsin.
www.bidnessetc.com/57207-fallout-4-keeps-crashing-heres-the-fix/
hocam ben windows 8 kullanıyorum amd windows 8 e güncel sürücü çıkarmıyor en yakın zamanda windows 10 a geçicem
-
bende oyunu fullscreen modda acamıyorum ya cozumunu bilen varmı -
bende fullscreen den açamadım sanırım crack le ilgili bir sorun umarım halledilir -
alıntıdır
Got it to work! You just need to go to your fallout directory (mine is "D:\Games\Fallout 4\Fallout4") Open the Fallout4Prefs.ini and change the line "bGamepadEnable=1" to "0" Then...go to C:\Users\Yourusername\Documents\My Games\Fallout4 and change the same line ("bGamepadEnable=1") to 0 in the Fallout4Prefs.ini.
bende de açılmama sorunu vardı yaptım sıkıntı kalmadı -
Belgelerimdeki fallout4pref te bgamepadenable diye bir kod yok sen nerden buldun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X