Şimdi Ara

ssd bir anda kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir kaç program yükle kaldır yaptım laptopta uyku moduna aldım eve geldim bir açtım 2. taktığım m2 ssd uçmuş %99 sağlığı vardı sistem yüklü olan ssd bile %95 sağlıktaydı. Aygıt yöneticisinde falanda görünmüyor. Bir ihtimal belki laptopun içinde vida gevşedi yerinden oynadı diyeceğim ama imkansız. Kingston gen 4 m2 ssdydi bir de. Şaka gibi. yeniden başlattım falan sistemi belki dosya hatası vs vardır diye ama nafile.

modeli buydu bir de bir dahada kingston mingston bulaşmam

https://www.arreglatelo.es/en/ssd/371958-disco-ssd-kingston-0m8sbp3512k-ah-512gb-m2-2280-pcie-nvme-0000000000000.html

• Şaka gibi laptopu açıp ssdnin yuvayı değiştirecektim belki ondandır diye dedim bir açmadan arkasını bios açım bir ihtimal m2 slot kapatma muhabbeti vardır dedim açar açmaz ssd göründü sonra kapattım sistemi tekrar açtım kendine geldi. sanırım gen 3 yuvaya gen 4 takmamdan kaynaklı belki anlık bir güç kesintisi veyahut uyumsuzluk buna sebep oldu. Ssdyide 2.el almıştım satan arkadaş acaba düşürdü mü falan diye düşünüyordum ama öyle olsa sağlık bu kadar iyi olmazdı neyse bugünde şansımız yaver gitti Allaha şükür.

ssd bir anda kayboldu

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

ön yargılı davranmışım biraz ama kingstonın sahteleride çok geziyor piyasada bir de 2.el alınca acaba dedim. Satan arkadaşın laptop bozulmuş laptopun üstünde gelen ssdydi içinde windowsu bile duruyordu formatladım öyle kullandım. Birazda ona güvendim açıkçası windows kurulu ise en azından sistemi çalıştırmış bir süre sıkıntı çıkarmamış diye düşünmüştüm. m2 ler yinede hddye ve 3.5 satalara göre daha sağlam yapıda soğutucu blok ile ömürlük kullanırsın gibi sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.