Burada atıp tutan sahte alfaları boş verin. Bu daygame denen meret, TR'de işe yaramıyor, yaramaz da. Başarı oranı çok düşük. 100 kişiye set açsanız 95'i reddedecek, kalanlardan da bir şey çıkması düşük ihtimal. O 5 kişi de muhtemelen Insta'sını ya da numarasını verip flake çıkacak, çıkmasa bile kısa bir süre sonra ghost yapacak. Bu iş belki yurtdışında işe yarar ama oralarda bile izlediğim kadarıyla başarı oranı düşük. KADINLAR, TANIMADIĞI KİŞİLERLE SOKAKTA TANIŞMIYOR, arkadaşlar. Hele hele TR'de... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowYouAreFree -- 3 Eylül 2024; 17:12:20 > |
Daygame, TR'de işe yaramıyor...
-
-
Bunun Türkiye'si orası burası yok, içine kapanık duran enerjisi düşük duran ingilizce konuşan bir Asyalı'nın youtube kanalı vardı. 100 kıza gidip benimle sevgili olur musun diyor 100'ü de reddediyor. Türkiye'de denese ortalama biri yine aynı sonuçla karşılaşacak. Aşırı becerikli olup doğru davranıp doğru kişiye denerseniz işe yaramıyor diye bir şey benim nezdimde yok. Örneğin dün denizde birçok insandan uzağa açılan yüzmeyi bilen bir kadına ilk söz olarak hadi yarışalım diye laf attım. Biraz dinlenmesini bekledim konuşmaya devam ettim, çok hızlı yüzeceğim hazırlıklı ol dedim beni tanıması için ağzımı açtım. Yarıştık iki katı fark attım, başladık muhabbet etmeye. Aşırı güleç cana yakın biriydi, konuştukça konuştu 1 saat kadar beraber yüzdük ben sordum o anlattı, iki ayağıma da kramp girdi kendi teklif etti masaj yapmayı ayağıma masaj da yaptı. Sonrasında kiz arkadaşlarıyla voleybola davet etti ama denize beraber geldiğim arkadaşım aşırı asosyal olduğu için katılmadı ben de daha fazla onu yalnız bırakmak istemediğim için oynamadım.
Kadın benden 6 yaş büyük akademisyendi btw.
Bazen tek bir söz bile yeterli olabiliyor, önemli olan kendinize güvenen, seven biri olup kendinize yakın ve uygun olduğunu hissettiğiniz insanlara adım atmak. Sosyal medya kullanmadığım için insanlarla tanışabileceğim tek yer olan gerçek dünyayı olabildiğince iyi kullanmaya çalışıyorum. Sosyal medya insanları korkak ve tembel hale getiriyor.
-
Sokakta tanışmayla senin yaptığın aynı şeyler değil. Asyalı örneğinde oldugu gibi sonuç alınmaz o şekilde. Seninki de denk gelmeyle ilgili. İstediğin kadar dene, denk gelemezsen başarı sıfır.
-
Ben de diyorum ki denk gelemediğin durumları çabalamaktan vazgeçmek için neden olarak görürsen olabilecek olumlu bir ihtimali kaçırmış olursun. -
Bu son dönemde bir furya var tıpkı influcer olup, güzellik merkezi açanlar gibi. İlişki uzmanları, cinsellik ile ilgili terapistler, yok nasıl alfa olunur gibi sosyal medya sayfası açanlar. Dediğin gibi sosyal medya piyasasında durum bu şekilde ilerliyor birileride maddi olarak pastadan payını almaya çalışıyor.
İstediğin kadar bilmem ne uzmanını, bilmem ne koçunu dinle sanal alemden gerçek hayata geçtiğinde durum tam tersine dönüyor. Gün içinde sosyal medya üzerinde ilişkiler, libido sayfası paylaşımları, nasıl alfa olunur gibi hesaplarda çok zaman geçirirseniz geçmiş olsun. Nur topu gibi psikolojik hastalıklara hazır olun beyniniz yanar.
Ben hizmet sektöründe çalışıyorum mesela. İşim gereği birçok kadınla ama 1 dakıka ama 1 saat muhabbetim olmuştur. Gene çevre işletmelerde çalışan kadın veya müşteri olarak birçok muhabbetim oldu. Çoğu sosyal medya üzerinden iletişimini karşı cinsle taş çatlasa 5 dakıka sürdürüyor. O da canım sıkıldı tanımadığım biri ile boş muhabbet edeyim diye. Herhangi bir ilişki kafasında hareket etmiyorlar. Bir date ayarlayalım amacında değiller. Hep ilk buluşma teklifini karşı cins yani erkekler yapıyor ama kadınlar asla o topa girmiyor. Kesin bir şey var. Kadınlar sosyal medyadan tanıştıkları hiçbir erkek ile bir gün geçirmek istemiyor. Bir kadın herhangi bir mekanda, neresi olursa olsun karşı cinsi görmeden asla bir görüşme yapmıyor. Canlı kanlı arkadaş ortamında görüp, biraz muhabbet edip, kanı ısınırsa senle birebir görüşme yapıyor.
Kadın ve erkek arasında ilişkilerin temeli klişe ve basit. İlk insandan tutun, günümüze ve hatta bundan 250 500 sene sonrada bu basitlikler devam edecek. Ne bu klişeler. Erkekte özgüven başı çekiyor. Sonuç olarak kendine güvenin yoksa neden karşı cins sana neden adım atsın ki? Özgüvensiz hissettirdiğin an kendini geçmiş olsun. Koca bir sıfırsın. Gerisi zaten yok kişisel bakım yok bilmem ne.
-
Konuda detaylı mesajlar varmış ama konu sahibi konunun baslıgını ve içeriğini kaldırmış. Konuya yazılan bu detaylı mesajların hatrına belki konu sahibi konunun ilk mesajını ve içeriğini düzenler. Silmek istemedim doğrusu konuyu. Konu sahibine de böyle bir çağrı yapmış olalım. @NowYouAreFree
-
Kimse yazmaz diye imha etmiştim. Geri yükledim.
-
Bana sanki görünüşle alakalı gibi geliyor çoğu şey. Bir insan ne kadar özgüvenli olursa olsun, eğer kadına çekici gelmiyorsa kadın onun özgüvenini "creepy" görüyor ve bir anlamı kalmıyor. Ama çekici görünüp kişi nasıl davranırsa davransın, çok hayvanca davranmadığı sürece, kadın ilk adımı da atıyor, teklifte de bulunuyor, vs.
Konu da zaten kadınlarla sokakta tanışmayla ilgiliydi. Özgüvenli bir şekilde tanışmak yine işe yaramıyor. En azından TR'de. Gerçi yurtdışında da çok başarı hikayeleri yok bu konuda.
-
Türk PUA kanallarına hiç iplemeyin. herif 22 sene önceki bambaşka olan dünyada (sosyal medya yok) yazılmış kitabı okumuş, kitabı yazan kişi İngiltere'deki barlar sokağında nasıl kız düşürdüğünü anlatan, sarışın uzun boylu yakışıklı İngiliz erkeği. bizim Türk 22 sene sonra bu kitabı okuyup diyo ki: "burda kitap var sen kitaptan daha mı iyi bilecen" mal bunlar yemin ederim bak. -
daha önce yazmıştım:
çok ünlü bi Türk PUA kanalı var, yüzünü göstermeden videolar yapan biri.
ben şans eseri Kadıköy'de cafe'de otururken bu elemana denk geldim. sesinden ve konuştuğu konudan tanıdım. bi baktım, eleman uzun boylu, üçgen vücutlu, yakışıklı, çeneli, tam erkek tipine sahip ve sesi de zaten tok olan biri.
bu eleman gelmiş: "tiple hiçbir alakası yok" diyo. ulan hıyar herif, sen hayatında 160'lık cılız tipsiz ince çeneli ve ince sesli bi erkek olmayı hiç deneyimlemedin ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Eylül 2024; 18:2:23 > -
Hocam mutlaka işe yarar, yaramaz olur mu! Hele büyük bir şehirdeysen.
Yalnız şöyle bir gerçek var, Türkiye'de daygame biraz daha tehlikeli, insanlar gergin, suç oranı yüksek bir memleket, etrafta barbar ve keko çok insan var, kız erkek fark etmez. Gene de daha üst seviye olan kızlara yaklaşılabilir, özellikle dolaylı yaklaşmalarda pek problem çıkmaz.
-
%100 katılıyorum.
Peki günümüzde nasıl tanışılabilir kızlarla? Sokakta tanışmak eleniyor çünkü. Dating appler de erkekler için etkili değil.
-
erkeklerle nasıl tanışılıyorsa kızlarla da öyle tanışılır. ortak katılım sağlanmış bi aktivite esnasında, o aktiviteyle ilgili bişey söylenerek lafa girilir.
ortak katılım sağlanmış aktivite dediğim şey çok çeşitli olabilir:
- aynı okulda aynı sınıfta öğrenci olmak.
- aynı otele tatile gitmiş olmak.
- aynı spor aktivitesine katılmış olmak.
- aynı kursa yazılıp gitmiş iki kişi olmak.
sevgili olmayı geçtim, hayatınız boyunca edindiğiniz normal (erkek) arkadaşlarınıza bi bakın. onlarla da böyle tanışmışsınızdır.
bu aktivitelerde karşı tarafa selam vermeden direk konuya girmek gereklidir. mesela kız gece gözlüğünü gündüz takmış, ben direk "o gözlük rahatsız etmiyo mu" diye lafa giriyorum. kız umursamamazlıktan gelebilir ama orada aktivitenin koşulları gereği herkes birbiriyle direkt muhabbet edebildiği için kız öyle ya da böyle cevap veriyo. ben de çok kısa söylüyorum: "sarı gözlük göz bebeklerini açar, gündüz rahatsız edebilir" diyorum ve kızın cevap vermesini bile beklemeden dönüp başkalarıyla lafa giriyorum. neden kızala kalmadım? cevap vermesi için kızın gözüne bakmadın? çünkü cevap almama gerek yok. aynı kıza zaten o aktivite boyunca tekrar tekrar denk gelecem. aynı gün öğle vakti tekrar denk gelince, yine selam vermeden o konuyla ilgili bişey söylüyorum, kızın cevabı çok kısa olursa uzatmıyorum. iki kere kıza pas vermiş oldum. kız artık mesafeli değilse üçüncüde bunu belli eder ve vitesi arttırırsın. üçüncü pasta kız gene pası almıyosa, o kıza vitesi düşürmek gerek.
bu yöntemle, sabah gözünü kaçıran kız, aynı gün akşamı arkadaş oluyveriyo. kaç kere yaşadım. tabii ki bu yöntemin başarı yüzdesi de düşük ama bu yöntemde kızla rahatça lafa girebiliyosun, kız istemezse bile senin onla direkt lafa girmiş olman kötü görülmüyo çünkü o aktivitede herkes öyle yapıyo zaten.
burada kilit konu = context
context = bağlam, yani kızla birlikte bulunduğun ortam sokak değil. belediye otobüsü değil. genel halkın geldiği bi yer değil orası. orası sadece belli kişiler katılmış durumda, ve bi amaç için toplanılmış bi yer.
böyle yerlere exclusive (dışarlayıcı) denir (liste ile girilen ortamlar) mesela okuldaki sınıf exclusive topluluktur. bunun zıddı ise inclusive olan yani herkese açık olan mekanlardır. belediye otobüsü gibi. zaten inclusive "içerleyici" demektir.
şunu söylemek gerek: belediye otobüsünde de context var, yani belli bi amaç için toplanılmış, herkesin amacı evine/işine gitmek. sen otobüsteki context'i kullanarak kızla bişey deyip lafa girebilirsin, ama sorun şu: otobüs halka açık (inclusive) ortam olduğu için kızla böyle lafa girmek direkt olarak kıza asılma eylemi olarak görülecektir. daha kötüsü şu: tekrarlılık yok, yani o kıza tekrar denk gelmeyeceksin. kız 2 durak sonra inecek ve birdaha görmeyecen.
oysa özel aktivitelerde hem lafa girmen abes olmuyo, hem de kızdan hemen sonuç almak zorunda olmuyosun. sabah bana pas vermeyen kız aynı günü akşamı kendisi gelip havuzda yanıma girmişti mesela. çünkü gün içinde birkaç kez lafa girmiştim ve sonunda kilidi açılmıştı.
haa, bu dediğim sadece ilk tanışma olayı. sonrasında sevgililik ilişkisinin başlaması apayrı bi olay. ben manken gibi kızlarla da context (bağlam) dahilinde tanışıp arkadaş oldum, çıktım cafelerde oturdum, ama onlar benim sevgilim değiller. oturduğumuzu gören kişiler "bu kız bu erkekte ne bulmuş ki, kız manken, erkek tipsiz, iki kişi oturuyolar" diyebilirler ve diyen çok kişi olmuştur eminim. ama bir kızın bir erkekle çıkıp oturması için illa sevgili olması gerekmiyor. zaten iki farklı evli genç kızla da arkadaş olup oturdum. biri aynı şirketten iş gereği tanıştığım biriydi, diğeri de oda seçimi görevi için tanıştığım biriydi. yani biz otururken kocası gelse hiçbişey demez.
ilk tanışma faslıyla sonraki ilerleyişin bağımsız olmasına bin tane sebep var. mesela akşamına havuzda yanıma girdi dediğim kızın asıl motivasyonu o aktivitede daha uygun birini bulamamış olmasındandı. birkaç günlüğüne ortamdaki en uygun seçenek bendim. daha uygun olarak gördüğü tek bir kişi dahi olsaydı, ben gene kızla tanışmış olacaktım, ama o kızla sonrası olmayacaktı. bu işler böyle.
sonuçta hayatımız boyunca sayısız kişiyle tanıştık. çoğu arkadaşlık/tanışıklık şeklinde kaldı. azı meyve verdi. ama herşeye rağmen, mesele ilk tanışma ise, yukarıda anlattığım yöntem en uygunudur.
-
üstteki mesajımda anlattığım yöntemi erkeğe karşı silah olarak kullanan yaşı büyük kadınlar da var. özellikle de fiziksel efor sarf ettiren outdoor faaliyetlerine çok fazla kadın geliyo ve bunların içlerinde yaşı benden büyük olan, fiziksel kondisyonu da yetersiz olan çok kadın oldu.
her kadın dışarıda yanına eküri bi erkek ister. kadın yanında bi erkek olmadan tek başına geliyo, kendi sosyal medya hesabından tek foto paylaşıp "güçlü kadın" havası atıyo. ama sorun şu: bu kişi hâlâ bir kadın. ve kadın dışarıda yanına eküri erkek ister.
işte bu kadınlar, etrafa bakıyolar, en "enayi" gibi görülen erkeği seçip, selam vermeden lafa giriyolar gülerek. sanki arkadaşmışsın gibi. busefer de sen erkek olarak mesafe koymak zorunda kalıyon. yoksa arkadaş ayağına bi yapışır, aktivite boyunca yanından gitmez. ne yazık ki bunu yaşadım. ne demişler? tecrübe yenmiş kazıklardır. saftirik gibi "ben kibar biriyim, kibar olana aynı şekilde karşılık veririm" diye düşündüm, kadının gülerek lafa girişine aynı kibarlıkla gülümseyerek karşılık verdim, kaçamak takılmadım, soğuk davranmadım ilk başta. sonuç? bi yapıştı, sonra kaçsam da gitmedi. hüsran.
unutmayın: dışarıda bi kızla arkadaş olamazsınız. sadece sevgili olabilirsiniz. arkadaş olursanız, kız sizi kullanmış olur. çünkü erkek herzaman kıza yardımcı olmak zorunda kalan taraftır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Eylül 2024; 11:57:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X