Bölüm ve fakülte nedir söyler misin dostum ? |
Şaka maka ünide kızlarla tanışabilecek ortam olmaması (2. sayfa)
-
-
Önem yok. Ben olmam yetiyor. Giyimine kuşamına önem ver. Güneş gözlüğü kullan.
-
Hocam önemli değil demeyin lütfen. Rica ederim söyler misiniz bölümünüzü ? Ben kendi tipimle ilgili kendimi ezik görmüyorum çok şükür. Ha üst düzeyde değilim ortayım işte. Benim dediğim şey tanışabilecek bir ortamımız yok onu diyorum. Kim bilir belki onlarda tanışmak istiyordur ama çekindikleri için tanışmıyorlardır. Yolda yürüyünce 5 6 erkek yan yana görünce korkuyorlardır.
-
İyi de dostum başka türlü bulamazsın ki. Yani bunu genel anlamda söylüyorum, staj vs. konuşulsa bile madem karşı cinsten insan istiyorsun oralara git. İlla muhabbet açılır arkadaş olursunuz. Sevgili istiyorum diyorsan, o konuda sana tavsiye veremem zira o tamamen şansına bağlı. Yani sosyal çevren de kız çevren de çok büyük olabilir ama sap kalma ihtimalin hala var.
Instagram'ı da pek tavsiye etmiyorum açıkçası, tinder gibi oldu iyice. Benim arkadaş denedi fakat hiçbiri tutmadı. Her şeyden önce Türkiye'de yaşadığını da unutma, diğer ülkelerden daha fazla mesafeli olabilirler.
-
En kötü üniversitenin bile ESN, AISEC gibi uluslararası toplulukları oluyor. Neler olduğunu bir bilsen şok olursun. Özellikle partileri çok fena oluyor.
-
Neler oluyor örneğin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer sınıfta sevdiğin biri yoksa tanışmak zor olabiliyor bazen.Eğer sınıf dışında muhabbet kurabileceğin birileri yoksa.Belki uygun bulduğun bir zamanda fakültede,kampüste oturan bir kızın yanına gidip tanışırsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingtree11 -- 16 Nisan 2022; 17:11:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gittin oturdun diyelim. Tersleme ihtimali çok fazla ama hadi terslemedi diyelim. Tanıştık vs. ama instagram kullanmadığımı gördüklerinde bir soğuyorlar benden. Çok fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum. Biraz değişik buluyorlar bu durumu.
-
Yalan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X