Masaüstü güç kaynağından ses geliyor
arkadaşlar elimde exper hazır kasa var . Sistem Modeli XCELLERATORXC210-ARC
30 40 gündür odamda devamlı vantilatörün sesi hakim daha evvelde yapıyormuydu bilmiyorum .bugün salona giderken vantilatörün fişini çektimde gittim odaya girdiğimde bu rahatsız edici sesi duydum üstteki ekran kartının oldu fandan geliyor zannettim ancak kasaya yaklaşınca aşağıdan geldiğini duydum. tamda orada güç kaynağı var tamamen kasanın içini açmadan elektrikli süpürge yardımıyla bütün tozu aldım tekrar devam ediyor hiçbir durma yada azalma olmadı.
bilgisayarı tekrardan başlattıktan 5 dakika sonra arada bir tamamen bitmeye yaklaştı sonra tekrar ufaktan başladı.
Sesi merak edenler için
arkaplandaki uğultu üst fanın kendi sesi.
tıkır tıkır olan bahsettiğim ses.
Nasıl çözülür bilmiyorum .Bilgisayarın performansında bir duraksama acil montajlamam gereken 15 video var kasanın sesini duymayacağım biryere koyup 1 ay böyle devam etsem bir sıkıntı çıkarır mı garantiye veremem şimdilik.
İstanbulda yaşıyorum nasıl sosyalleşebilirim
Üniversitede okuyorum ama sosyal imkanları yok . işe girmekte istemiyorum zaten ordada pek etkileşim olmaz . 23 yaşındayım hobilerim tarih ,güvenlik politikaları , bilimkurgu , belgeseller .
Yazın sosyallik için önerelebileceğiniz aktivite var mı
arkadaşlar alttan 2 3 dersim var yaz okuluna kaydolmayı muhakkak düşünüyorum sizin ekstra bi öneriniz var mı ?
Kafa dengi olanlarımızı nasıl bulabiliriz
arkadaşlar belkide inanamayacağımız kadar biribirimize benzediğimiz kişiler var nasıl oluyorda denk gelemiyoruz beraber hayatın tutkusunu tadamıyoruz.
Kafa Dengi insanları kolay bulmanın yolu var mı ?
Arkadaşlar zorunlu hallerdeki yerler iş hayatı , üniversitesi gibi bir araya geldiğimiz insanları kendimiz seçmediğimiz yerlerde pek muvaffak olamıyoruz .
Ben yalnız olmaya meyilliyim ama beraber aktivasyon içinde olacağım insanlarında var olduğu düşüncesindeyim ama denk gelemiyorum gibi . peki sizce en çok insan etkileşimli yerler neresi discord grupları gibi mesela.
Tercih Listem. Var mı Tavsiyeniz yada fikriniz
Taralı bölge istemediğim ancak açıkta kalmaktan iyi olan yerler o yüzden o bölgeyi sıralamadan ayrı tuttum.
2 Yıllık ve 4 yıllık tercihi nasıl yapılacak
Arkadaşlar hem 2 yıllık hem 4 yıllık tercih yapacam (2 yıllıkların sıralaması uyuyor sadece ) nasıl bir yol izlemeliyim yokatlas ayrı ayrı gösteriyor 2 yıllıkla 4 yıllığı.
/güncel tyt sıralamam 731k ayt 647k
ayt başta olacak ayt ile ilgili bölümler 460 ile 508 arasında
tyt 550 ile 933 arasında
Bu sene bölümler yeni kontejan açacak mı
deprem bölgesi haric 200 kontejanı olan bölüm 210 olur mu bunu nerden öğrenebilirim yök atlastan baktım bir şey anlamadım 800.000 küsür kontejan açılmış diyor heralde var olan tüm kontejanlarımı hesaba katıyor ?
730K ile 900klık bölüme kesin yerleşirmiyim
arkadaşlar tyt yerleştirme puanım 316 sıralamam 731k geçen sene 933k ile kapan bölüme yerleşirmiyim tercih listesine yinede 7 tane 730k 900k arası istediğim bölüm yazacam dışarıda kalmak istemiyorum tahminim 15 tane felanda 900kdan sonra açık öğretim yazarım. siz ne düşünüyorsunuz eşit ağırlıktan döküldüm sıralamam kötü geldi
AYT Cumhuriyet edebiyatı yazar-eserler önemli mi
arkadaşlar bu sene cumhuriyet edebiyatından çoğu bölüm kaldırıldı ama yazar - eser gelmeside muhtemel gözüküyor 10 net istiyorum ve cumhuriyet dönemli yazarları bana karmaşık geliyor onun yerine diğer konulara ağırlık vermem mantıklı mı ?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.300
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 67.380 (Bu ay: 1.066)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic