Arkadaşı olmayanlar ,Arkadaş bulmak adına neler yapıyorsunuz
Valla doğrusu ben pek birşey yapamıyorum.
Bulunduğum üniversite apartman üniversitesi sayılır(Sosyal imkan 0) isim bölüm vermiyim. Dgs ile geçiş yapacağım büyük kampüsü bekliyorum şuanlık. Sınıfta 2 3 tane arada konuştuklarım dışında etrafımda kimse yok . kafa yapım uyuşmayanlar yada sıcakkanlı gelmeyenlerede pek yanaşmıyorum.
Arada bir telefonda Tiktok ve youtube canlı yayınlarda kendi ilgi alanlarım ve hayata bakış açımın aynı olabileceği insanların bulunduğu konularda etkileşimler arıyorum .Bu youtube kanalı olabilir diğer etiketlerden keşfettiğim canlı yayın felan açan hesaplar olabilir.
İçinde bulunduğum monoton durum bu.
Valla açık söylemek gerekirse gözüm çokta yükseklerde ve bende aşırı beklenti içerisinde değilim. arada bir sosyal aktivasyonumu arttırma arkadaşı arıyorum . Her sırrımı söyleceğim kanka yada hergün beraber dışarı çıkacağım sevgili aramıyorum maksat günlerim tek tip geçmesin.
TechR'e ne oldu gören var mı ?
şu durumu biraz bana benzeyen kişi vardı 2015 2017 arasında sonra göremedim izini sizlerden gören duyan var mı ?
Osmanlı ile ilgili çarpıcı makale fikri önersenize
Mesela osmanlı padişahlarının ölümleri yada osmanlı neden teknolojide geriledi gibi 4 word sayfası felan olacak.
Üniversitede yalnız ve asosyal kızlar
Gerçekten lisede felan yalnız erkeklere denk geldimde hiç kız görmemiştim abi kızsın yani kızlar en azından kendi hemcinslerine duygusaldır kişiliği nasıl olur olsun kendi ortamlarına kabul eder. çok fazla atik olmayanların oluşturduğu 2 yada 3lğ grup gördümde tek başına olan var bitane zorunlu haller olmadıkça pek yanındakilerlede konuşmuyor.
Çalışmayacak kadar paranız olsa hayatınıza nasıl devam edersiniz.
Eviniz kira değil kendinizin. evden kolay para kazanacağınız bir yol buldunuz ayda 100.000 tl rahat kazanıyorsunuz ancak a101 şok gibi işlerede girmek istemiyorsunuz. Risk alıp işte kurmak istemiyorsunuz.
Ancak diyelim evlenmeniz gerekiyor bir şekilde kızlarla felan tanışmanız lazım doğal olarak sosyal etkileşimlerinizi nasıl kazanabilirsiniz işe felanda girmeden ?
SİLİNEBİLİR (YANLIŞ YERE AÇILDI)
yanlış yere açtım özür dilerim.
Hala özgür özel ve imamoğlu güçlü isim. iktidar
da ikisini istiyor ekrem imamoğlu kadar hata yapmaya meyilli birisi yok. Mansur yavaşın chp teşkilatlarında hiçbir nüfuzu yok. iktidara geldi diyelim başkanlık sisteminde mansur yavaşın yakın çevresine kimleri yerleştireceği chp içerisindeki anti-mansurcu tayfayı tasfiye edip etmeyeceği belirsizliği varken mansuru düşünemiyorum.
Masaüstü güç kaynağından ses geliyor
arkadaşlar elimde exper hazır kasa var . Sistem Modeli XCELLERATORXC210-ARC
30 40 gündür odamda devamlı vantilatörün sesi hakim daha evvelde yapıyormuydu bilmiyorum .bugün salona giderken vantilatörün fişini çektimde gittim odaya girdiğimde bu rahatsız edici sesi duydum üstteki ekran kartının oldu fandan geliyor zannettim ancak kasaya yaklaşınca aşağıdan geldiğini duydum. tamda orada güç kaynağı var tamamen kasanın içini açmadan elektrikli süpürge yardımıyla bütün tozu aldım tekrar devam ediyor hiçbir durma yada azalma olmadı.
bilgisayarı tekrardan başlattıktan 5 dakika sonra arada bir tamamen bitmeye yaklaştı sonra tekrar ufaktan başladı.
Sesi merak edenler için
arkaplandaki uğultu üst fanın kendi sesi.
tıkır tıkır olan bahsettiğim ses.
Nasıl çözülür bilmiyorum .Bilgisayarın performansında bir duraksama acil montajlamam gereken 15 video var kasanın sesini duymayacağım biryere koyup 1 ay böyle devam etsem bir sıkıntı çıkarır mı garantiye veremem şimdilik.
İstanbulda yaşıyorum nasıl sosyalleşebilirim
Üniversitede okuyorum ama sosyal imkanları yok . işe girmekte istemiyorum zaten ordada pek etkileşim olmaz . 23 yaşındayım hobilerim tarih ,güvenlik politikaları , bilimkurgu , belgeseller .
Yazın sosyallik için önerelebileceğiniz aktivite var mı
arkadaşlar alttan 2 3 dersim var yaz okuluna kaydolmayı muhakkak düşünüyorum sizin ekstra bi öneriniz var mı ?
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.325
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 70.374 (Bu ay: 1.738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic