Eviniz kira değil kendinizin. evden kolay para kazanacağınız bir yol buldunuz ayda 100.000 tl rahat kazanıyorsunuz ancak a101 şok gibi işlerede girmek istemiyorsunuz. Risk alıp işte kurmak istemiyorsunuz. Ancak diyelim evlenmeniz gerekiyor bir şekilde kızlarla felan tanışmanız lazım doğal olarak sosyal etkileşimlerinizi nasıl kazanabilirsiniz işe felanda girmeden ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 26 Kasım 2024; 22:17:2 > |
Çalışmayacak kadar paranız olsa hayatınıza nasıl devam edersiniz.
-
-
Oturduğun yerden 100bin tl kazansam aylık zaten çok etkileşime girmene gerek yok kızlar sana gelir. Para için gelseler nolur diyeceksin belki ama en düzgün aile kızı bile içgüdüsel olarak erkeğin sağlayabileceği hayata bakıyor geleceği için.
Bana sorarsan ben evlenip güzel bi yaşam sürerdim bol gezmelerin olduğu. -
4090 lı pc alır lüks bir de eve çıkar yoluma bakardım bir de tek seferlik ilişki bu kadar -
gider itin öldüğü yerden arazi alır keyfime bakarım. ölene kadar insan görmemi gerektirmeyecek şekilde de dizaynını yaptım mı benden iyisi yok
-
Evden aylık 100.000TL para kazanacak bir işi kuracak kadar becerisi olan biri, A101 gibi işlere muhtaç kalmaz diye düşünüyorum. Bu becerilerini kullanabileceği bir işte çalışır.
-
Çalışmana gerek olmayacak kadar paranız olsa bile bir noktadan sonra sırf sosyalleşmek için yine çalışırsınız. 100 bin TL'den çok daha fazla pasif geliri olup çalışan insanlar var. En basitinden 5-6 tane eviniz olsa ve kiraya verseniz ortalama o kadar geliriniz olabiliyor.
Ama çalışmadan olmuyor gerçekten. Bir noktadan sonra evde oturup, boş boş takılmak can sıkıcı oluyor. O tarzda tanıdığım bir kaç kişi, en basitinden emlakçılık gibi çok da kendilerini zorlamayacak ve yatırım gerektirmeyen işler yapıyor. veya bir tanıdıklarının yanında haydi ben de ön muhasebeye bakayım falan gibi şeyler yapıyorlar.
-
Bende seninle aynı düşüncedeyim. Evde oturup sabaha kadar film oyun oynasan bile belli bir zamandan sonra oynadığın oyunlara izlediğin filmlerde sıkıcı gelip onlar arasındada kendini daha çok tatmin edenleri aramak isticeksin vesayre gelip gidiyor.
-
Tamda konunun aradığı cevap orada başlıyor. kız nerede nasıl gelecek. 100.000 tl olup etkileşime girmeyen adama kız nerede gelecek. Şimdi üniversite yok iş hayatı yok. Evde otururken kapısını bir kız çalıp ben senin 100.000 tl kazandığına sinyalini aldım o yüzden geldim mi diyecek.
Mesela ben 24 yaşındayım en azından 30 a kadar üniversite + yüksek lisansla falan bir şekilde gider. 30 dan sonra hele iş hayatıda olmayacaksa tamamen boşlukta geçer .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X