arkadaşlar elimde exper hazır kasa var . Sistem Modeli XCELLERATORXC210-ARC 30 40 gündür odamda devamlı vantilatörün sesi hakim daha evvelde yapıyormuydu bilmiyorum .bugün salona giderken vantilatörün fişini çektimde gittim odaya girdiğimde bu rahatsız edici sesi duydum üstteki ekran kartının oldu fandan geliyor zannettim ancak kasaya yaklaşınca aşağıdan geldiğini duydum. tamda orada güç kaynağı var tamamen kasanın içini açmadan elektrikli süpürge yardımıyla bütün tozu aldım tekrar devam ediyor hiçbir durma yada azalma olmadı. bilgisayarı tekrardan başlattıktan 5 dakika sonra arada bir tamamen bitmeye yaklaştı sonra tekrar ufaktan başladı. Sesi merak edenler için Bilinmiyoryoutube EXPER GÜÇ KAYNAĞINDAN ÇIKAN RAHATSIZ EDİCİ SES https://www.youtube.com/watch?v=kxAVgw1Jmigarkaplandaki uğultu üst fanın kendi sesi. tıkır tıkır olan bahsettiğim ses. Nasıl çözülür bilmiyorum .Bilgisayarın performansında bir duraksama acil montajlamam gereken 15 video var kasanın sesini duymayacağım biryere koyup 1 ay böyle devam etsem bir sıkıntı çıkarır mı garantiye veremem şimdilik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 14 Ağustos 2024; 23:25:7 > |
Bildirim