Şimdi Ara

Çin topu başımı çok ağrıttı.kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ereksiyon için,uzun ilişki için çin topu aldım.yarısını çiğneyip su ile yuttum kullanan bilir iğrenç kusturcak kadar.normalde erken boşalma var.yutunca kıpkırmızı oluyorum.ateş basıyor vücudumu.kaldırıyorda ama yine erken boşalma oluyor.olumsuz tarafı ise baş ağrısı,başta yoğunluk,ölü gibisin.hayattan kopmuş gibisin 2 gün süründürüyor.kullanan var mı?çin topu gibi ucuz ama etkili ürün ne var?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çin Topu: Kullanıcı Yorumları ve Etkileri

Çin topu, kas ağrıları ve gerginliği gidermek için kullanılan geleneksel bir Çin tıbbı aracıdır. İğne benzeri dikenlerle kaplı içi boş bir top şeklindedir. Topu vücut üzerinde yuvarlamak, kan dolaşımını iyileştirerek, gerginliği azaltarak ve ağrıyı hafifleterek çalışır.

Çin Topu Kullananların Yorumları

Çin topu kullanıcıları genellikle olumlu yorumlar bildirmektedir. Pek çok kullanıcı, kas ağrılarını ve gerginliklerini gidermede etkili bulduklarını belirtmektedir. Ayrıca, topun kullanımının rahatlatıcı ve sakinleştirici bir etkiye sahip olduğunu bildirenler de vardır.

Çin Topu Etkisi Ne Kadar Sürer?

Çin topunun etkisi kişiden kişiye değişebilir. Bazı kullanıcılar anında rahatlama hissederken, diğerlerinin etkilerini hissetmesi birkaç gün sürebilir. Düzenli kullanım, uzun vadeli faydalar sağlayabilir.

Çin Topu Kullanıcı Yorumları

Çevrimiçi incelemeler ve yorumlar, Çin topunun ağrı kesici bir araç olarak popülerliğini doğrulamaktadır. Pek çok kullanıcı, boyun, sırt, baş ve bacak ağrılarını gidermede etkili olduğunu bildirmiştir.

Çin Topu Kadınlar Kullanabilir mi?

Evet, Çin topu kadınlar tarafından da kullanılabilir. Ancak hamile veya emziren kadınların kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmaları önerilir.

Çin Topu Kullanan Kadınlar

Çin topunu kullanan kadınlar genellikle olumlu sonuçlar bildirmişlerdir. Topun adet krampları, sırt ağrıları ve baş ağrıları gibi durumları hafifletmeye yardımcı olduğunu belirtmişlerdir.

Çin Topu Org Kullanıcı Yorumları

Çin topu ile ilgili birçok kullanıcı yorumu çevrimiçi olarak bulunmaktadır. Bu yorumlar, topun ağrı kesici etkilerini, kullanım kolaylığını ve dayanıklılığını övmektedir.

Çin topunu kullanmayı düşünüyorsan, güvenilir bir kaynaktan satın aldığından ve kullanım talimatlarını dikkatlice takip ettiğinden emin olmalısın. Düzenli kullanımla Çin topu, kas ağrılarını ve gerginliğini gidermeye ve genel sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mesir macunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin topu ne ki?
  • çin malı alırsan böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

ereksiyon için,uzun ilişki için çin topu aldım.yarısını çiğneyip su ile yuttum kullanan bilir iğrenç kusturcak kadar.normalde erken boşalma var.yutunca kıpkırmızı oluyorum.ateş basıyor vücudumu.kaldırıyorda ama yine erken boşalma oluyor.olumsuz tarafı ise baş ağrısı,başta yoğunluk,ölü gibisin.hayattan kopmuş gibisin 2 gün süründürüyor.kullanan var mı?çin topu gibi ucuz ama etkili ürün ne var?

İlişkiye girmeden önce malum işi yapmayı denedinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

ereksiyon için,uzun ilişki için çin topu aldım.yarısını çiğneyip su ile yuttum kullanan bilir iğrenç kusturcak kadar.normalde erken boşalma var.yutunca kıpkırmızı oluyorum.ateş basıyor vücudumu.kaldırıyorda ama yine erken boşalma oluyor.olumsuz tarafı ise baş ağrısı,başta yoğunluk,ölü gibisin.hayattan kopmuş gibisin 2 gün süründürüyor.kullanan var mı?çin topu gibi ucuz ama etkili ürün ne var?

tipik türk taktiği. ilişkiye girmeden önce elizabeth.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

En kesin çözümdür

• quote:

Havadami geziyorsun 2 gun :D

• Hocam öyle bi sorununuz varsa Kamagra yı deneyin hem uzun süreli ereksiyon sağlar hemde boşalmayı geciktirir. Yalnız etkisi 24 saat felan sürüyor gecelik ilişkiniz varsa kullanın yoksa 1 kaç saat için almayın perişan olursunuz benden size söylemesi
  • hiç mi kullanan yok.yada ne kullanıyorsunuz etkisi fiyatı
  • İste bunlar hep seks.

• Yıllardır satıyorum böyle sorun görmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.