Şimdi Ara

arkadaşlar 345'i çok haddinden fazla mı abartıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu kitabı aldım yaklaşık 100.sayfaya kadar geldim. canım sıkıldı dedim bi üslü açayım yemin ediyorum ilk 5 testi ösym tadından sorulardan öncesinde takır takur çözüyorum hiç kalemim sayfadan kalkmadı yaz babam yaz yani (birkaç kere işlem hatası yapıp yanlış çıkınca çözümüne bakıp tamam la dedim). yani acayip kolay ya. dedim belki adamlar sadece bu konuda öyle sormuşlardır dedim eşitsizlikleri atlamıştım çözmedim nedense. açtım bi şunu çözeyim dedim yemin ediyorum hiç konu çalışmadan aynı üslü sayılardaki gibi takılmadan çözdüm. yani yeni başlayanlara öneriyorsunuz bu kitabı fakat övünmek için asla söylemiyorum yanlış anlamayın ben mi kitaba göre azçok iyiyim yoksa kitapmı kolay. çünkü forumda müthiş sevgi seli vardı bu kitaba ondan aldım ama hiç konu çalışmadan bunları yaptığımı görünce ne yalan söylim biraz sevindim birazda kafla çalıştığım için kendime kızdım zaten temelin varmış ne mok yemeye kafdan gidiyon diye.(diğer konular içinde aynısı geçerli arkadaşlar.sayfa 100e kadar olanki kısmı diyorum)

neyse sorum odur ki ne yapmamı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 25 Ağustos 2019; 23:9:57 >

• Buradaki çoğu kişi 345 Matematiği ÖSYM tadında sorular ve orijinal soruları için övüyor diye düşünüyorum. Bunu bir kaç alıntıyla destekleyeyim, havada kalmasın.
    "...Klasikleşmiş soruların ilk 3-4 testi haricinde geriye kalan testler gayet düşündürücü..."
    "...ösym tadında sorular kısmı tamamen tyt tarzı. onun dışında ilk 3-4 test klasik."
    "...ÖSYM ve Orjinal (Made By 3-4-5) Kısımları çok çok hoşuma gitti."
    "...ösym tarzlılara geçersin. Onlar daha orjinal güzel."

Düzenleme: Ayrıca kitabın kolay-orta zorlukta olduğunun aksini iddia edeni pek görmedim.
    "...Şöyle söylim genel olarak sorular orta kolay civarında."
    "tamamen kendi fikrim olarak 10 15 net arasını 20 25 nete çıkarır. Ama 20 25 neti 30a çıkarmaz."
  • 345+çözüm 3d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapislazuli

345+çözüm 3d
    çözüm 3d nasıl 345 gibi mi o da?
  • diğer konularını bilmem ama arkadaşlar gördüüm konular üzerinden yorum yapmak gerekirse biraz kolay orta arası bir kitap sanki (r soruları orta seviyeye çekiyor kitabı bence tabi ösym tadındakilerde birkaç soru da var yalan yok.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    bi tık iyisi

ama direkt acil al takıl kafana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

bi tık iyisi

ama direkt acil al takıl kafana göre
    nasıl hocam acilede gereksiz kasıntı diyorlar forumda.

acilde bu sefer zorlamasın ortası yokmu şu meretin
    bu yıl acil düzeltti diye biliyorum hocam

alınabilecek bir kitap

ama bi inceleyipte alın

bunun dışında bilgi sarmal, çözüm 3d önerebilirim bunların dışında yeni nesil yayın var mı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç çalışmadan yapıyorsan +25’in vardır zaten +25 net yapan insanda o kitabı almamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağımlılık Yapan Adam -- 25 Ağustos 2019; 23:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki çoğu kişi 345 Matematiği ÖSYM tadında sorular ve orijinal soruları için övüyor diye düşünüyorum. Bunu bir kaç alıntıyla destekleyeyim, havada kalmasın.
    "...Klasikleşmiş soruların ilk 3-4 testi haricinde geriye kalan testler gayet düşündürücü..."
    "...ösym tadında sorular kısmı tamamen tyt tarzı. onun dışında ilk 3-4 test klasik."
    "...ÖSYM ve Orjinal (Made By 3-4-5) Kısımları çok çok hoşuma gitti."
    "...ösym tarzlılara geçersin. Onlar daha orjinal güzel."

Düzenleme: Ayrıca kitabın kolay-orta zorlukta olduğunun aksini iddia edeni pek görmedim.
    "...Şöyle söylim genel olarak sorular orta kolay civarında."
    "tamamen kendi fikrim olarak 10 15 net arasını 20 25 nete çıkarır. Ama 20 25 neti 30a çıkarmaz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 25 Ağustos 2019; 23:32:12 >
  • ösym tadında sorular kısmını mı çözüyorsun yoksa sadece klasik soruları mı? 3-4-5 zaten orta seviye bir kaynak, sınava yakın sorular bulunduğu için insanlar beğeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağımlılık Yapan Adam

Hiç çalışmadan yapıyorsan +25’in vardır zaten +25 net yapan insanda o kitabı almamalı
    öyle diyince bi sevindim şimdi

şaka bi yana hocam çözdüğüm denemelerde 18 20 net arası değişiyor. yani benim stil herşeyden az çok biliyorum her konu hakkında fikrim var fakat hepsini 9 da 10da gördüğümle kalmış olduğum için unutmuşum yani.

ayrıyeten kafla gidiyorum o ömrümü torpülüyor fakat onu bırakıp yotube + 345i bitireyim bari en azından kitap bitirmiş olurum. +3d ile tyt kısmını kapatıp ayt ye yoğunlaşmayı düşünüyorum hocam ne önerirsiniz bu konu hakkında?

Ben yerinizde olsam 345i seri bir şekilde bitirip, çözüm 3d alıp youtubela paralel şekilde ilerlerdim. Çünkü fazla kaynağın, fazla bi önemi yok. Deneme çözerek bile netinizi arttırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaennn

ösym tadında sorular kısmını mı çözüyorsun yoksa sadece klasik soruları mı? 3-4-5 zaten orta seviye bir kaynak, sınava yakın sorular bulunduğu için insanlar beğeniyor.
    hem klasik hemde 345+ R soruları çözüyorum hocam.

yalan yok ösym ve R sorularında misal atıyorum 8 soru ya ösym tadında testi işte 2 ösym tesinde ve R sorularda yalan yok 1-2 taş çattlasın 3 oluyor sorularda. ama çözümünü izleyincede tam anlamış oluyorum.
  • 345 ayt matematik denemesi=2019 ayt mat
    Sınava gerçekten hazırladı.Bir önerim de birkaç tık daha zor yayın denizi ayt mat denemesi.Orjinal soru tarzlarına hazırlanmak için harika kaynak.Kitap olarak Bilgi sarmal ayt mat'ı kesinlikle al.Sınavdan önce bitir.

• 30-35 e ne çıkarır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachuoul

345 ayt matematik denemesi=2019 ayt mat
    Sınava gerçekten hazırladı.Bir önerim de birkaç tık daha zor yayın denizi ayt mat denemesi.Orjinal soru tarzlarına hazırlanmak için harika kaynak.Kitap olarak Bilgi sarmal ayt mat'ı kesinlikle al.Sınavdan önce bitir.
    tyt için demiştim hocam ben.

tyt matta öneriniz nedir?
  • Tyt mat için bütün konuların kurallarına aşırı hakimsen geriye sadece hızlı bir şekilde problem çözmek kalıyor.İyi yapacak insan tyt sorularında zorlanmaz zaten sadece zaman yetiştirme sorunu oluyor

• Bence 345'in klasik soruları yüzünden kitabın üstüne fazla gidiliyor, senin için demiyorum hocam sen sadece bana kolay geldi demişsin ama forumda son zamanlarda "Ya 345 çöp, gereksiz" tarzı çok yorum görmeye başladım. O klasik sorular bence zaten matematikle biraz arası olan, az da olsa soru görmüş insanlar için eklenmemiş 10. sınıfı bitiren biri de alıp ilk kitap olarak çözebilsin, 12yi bitiren ve 4 yıl kitap açmamış en temel soruları bile ilk defa gören biri de ilk kitap olarak çözebilsin diye eklenmiş.

Mesela ben mezunum, geçen sene 25 - 30 aralığındaydı tyt mat netlerim bu sene kitaba başladım ilk birkaç konuda baktım bana bir şey katacak sorular yok direkt ösym - orijinal kısımlarını çözüyorum harika bir orta seviye başlangıç kitabı oluyor (sana da öneririm). Üstüne de birkaç ay içinde çözüm 3d veya acille son bir ekleme yapıp soru bankasını olayını 2 kitapla bitirmiş olacağım. Bu seviye için 345in kullanımı böyle olmalı bence. Sırf klasik kısımlar yüzünden tüm kitabın çöpe atılması doğru gelmiyor bana.

Ha eleştiri olarak dersen ki "Her konuda 4 - 6 tane klasik test koymuşlar ben bu kitabın yarısından fazlasına boşuna mı para verdim?" ona katılıyorum işte Keşke Karekök 0 gibi bu klasik kısımları ayrı bir kitap olarak yayınlasalar biraz daha yeni ösym tipi ve orijinal soru yazıp 300 sayfa civarı üst düzey bi kitap hazırlasalar, fiyat da biraz makul olur. Ama tabi ki hiçbir yayınevi yıllardır sorulan soruların arasından beğendiklerini seçerek çok emek vermeden sayfa sayısını ve fiyatı iki katına çıkarma uyanıklığını yapmayacak kadar bizi umursamıyor.

• Kitapları değil de denemeleri efsane. Çokça kez soru tutturduğu olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    denemelerde 18 20 net yapıyorsanız bu kitaba da kolay demeye pek hakkınız yok. Soruları çözüyorsunuz da süre ne alemde? Veya şıklardan giderek mi çözüyorsunuz yoksa işlemsel olarak denklem vs kurarak düzgün bir şekilde çözebiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.