Şimdi Ara

arkadaşlar 345'i çok haddinden fazla mı abartıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaennn

denemelerde 18 20 net yapıyorsanız bu kitaba da kolay demeye pek hakkınız yok. Soruları çözüyorsunuz da süre ne alemde? Veya şıklardan giderek mi çözüyorsunuz yoksa işlemsel olarak denklem vs kurarak düzgün bir şekilde çözebiliyor musunuz?
    tamam hocam sakin olun

yaptığım netlerin hepsini denklem kurarak kağıda dökerek çözüyorum hocam öyle şıklardan giderek beleşçilik yapmıyorum yani.

süre konusunda haklı olabilirsiniz fen yetişmedi mesela süre yüzünden ama türkçeye çok aşırı abandım o yüzden. 27net çıkardım.

ve daha konularım bitmemişti hocam denemeyi çözerken bölme bölünebilmedeydim ozmanlar.

ayrıyeten kitaba kolay diyip çöp çözülmez bu demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 25 Ağustos 2019; 23:59:31 >

• Ben 11e geçtim matematiğim iyiydi bu yaz bitirdim kitabı cidden klasikleşmiş sorular bana göre çok gereksizdi keşke direk ösym ve orijinal kısmını çözseydim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk testler takır takır çözülsün diye var zaten

Denemeleri ve ösym tadında + orijinal soruları güzeldi onun için çözmüştüm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

İlk testler takır takır çözülsün diye var zaten

Denemeleri ve ösym tadında + orijinal soruları güzeldi onun için çözmüştüm ben.
    seviyenizdeki net artışı nasıl oldu hocam

ayrıyeten bakın daha önce hiç konu çalışmamış biridemi takır takır çözsün diye koyuluyor.

şaka bi yana ösym de öyle tek tük çıkıyor arada vee R sorularda da öyle 6 soruysa 2-3 sorusu zorluyor.
  • zaten kolay kitap olduğu için başlangıç olarak öneriyoruz yiğidim. bir de orijinal soruları sınava en yakın olabilen sorular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

zaten kolay kitap olduğu için başlangıç olarak öneriyoruz yiğidim. bir de orijinal soruları sınava en yakın olabilen sorular.
    aynen orası zorluyor çünkü hocam.

ne önerirsiniz hocam devammı tamammı?
  • kitabın yarısı gereksiz kolay sorularla dolu, parana yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonsofhe

kitabın yarısı gereksiz kolay sorularla dolu, parana yazık
    aldım hocam birkere.artık mecbur çözeceğim. ne çıkarkı zaten çözsem bişey olmaz.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    zaman kaybı çıkar mesela :)

ben de senin gibi bu sene hazırlanırken 345 almıştım çözmeye başladım ulan bu ne diyip dolaba attım daha da ellemedim

hafif iddian varsa iyiyim diyorsan acil çöz ufkunu açar bence ben öyle yaptım
  • demonsofhe kullanıcısına yanıt
    345 den sonra acile geçilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

seviyenizdeki net artışı nasıl oldu hocam

ayrıyeten bakın daha önce hiç konu çalışmamış biridemi takır takır çözsün diye koyuluyor.

şaka bi yana ösym de öyle tek tük çıkıyor arada vee R sorularda da öyle 6 soruysa 2-3 sorusu zorluyor.

Alıntıları Göster
    Netler tıkandı benim bir noktadan sonra +0 gibi bir artışım oldu

Matematiği dinlediysen üslü köklü zaten konu çok gerekmez açıp çözebilirsin. Üslü köklü zorluğunu hatırlamıyorum ama problemlerde çok acayip zorlayan zor olmasa da öyle hissettiren sorular vardı.

• abicen kullanıcısına yanıt
    geçilir hocam soruları çözmen zaman alabilir moralin bozulmasın

ben hedef koyuyordum mesela her gün 5 sayfa ilerlicem diye falan

o kitaptaki gibi sorularla uğraşınca,çözebilince bir özgüven geliyor insana denemelerde yabancılık çekmiyorsun.

tavsiye ederim sınav tarzı sorulara adaptasyon için oldukça iyi.
    sen bilirsin tyt mat kaç yapıyon ona bağlı

ama 345 ayt mutlaka tam bitmeli şahsımca
  • Sınavda karşına gelecek sorular az çok belli zaten,adamlar Andromeda Galaksisi'nden getirmiyorlar soruları zaman sıkıntısını kenara bırakınca hiç zor bir yönü yok diye düşünüyorum.Bu direkt en zor kaynağı çözeyim 10 soruda 7 yanlışım çıksın öğreneyim fantezisi bana saçma geliyor.
  • şu an 345 çözüyorum ben de, her testte tam yapmaya devam edersem kitabın sadece yeni nesil sorular kısmını çözüp 3d veya acil'e geçmeyi düşünüyorum . sonrası zaten deneme . karar veremediğim şey 3d mi alsam acil mi
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    +1
    Hocam kafa dengi 3 aşamalı soru bankası var. Kanımca tam istediğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt mat zaten 345 sb ve denemeleri gibi ayt de olduğu gibi sen denemelerle hızlanmaya bak

• +1 problemlerini hakkıyla çözse çok yol kat eder bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.