Şimdi Ara

arkadaşlar 345'i çok haddinden fazla mı abartıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar bende bu kitabı yani 345 i biraz hızlı bitirmeye çalışıyorum.Genelde ders çalıştığım günler günde 1 konu falan bitiyorum amacım her konuyu 1 kez hızlıca görmek.Bu kitabı bitirince sizce xray matematik konu denemeleri var o kitabı turlamayla çözüp üstüne 3d acil gibi kitaplarla mı gitmeliyim yoksa direk 3d acil gibi kitaplara mı geçeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    345 orijinal soruların sınavla uzaktan yakından alakası yok. hepsi kasıntı, abartı sorular. klasik sorular ve orijinali atınca zaten kitabın yarısından fazlası gidiyor. ösym tarzı sorular güzel sadece.

• Acil sbleri>345sblerinden
    345 denemeleri>Diğer yayınlardan

• Hocam o kitaptaki soruları zorlanarak çözenlerde var sadece yüksek seviyeler için hazırlanmıştır falan demediğine göre...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes ÖSYM zor soruyor gibi yazmış.. ÜçDörtBeş'te ne görüyorsanız aynı zorlukta çıkıyor zaten sınavda.
  • tyt ve ayt için yayındenizi çöz diyen hocam vardı. ne kadar haklı?
    inceleme fırsatım olmadı
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    San kolay geliyorsa o kitap sana hiçbir şey kazandırmaz ki bunun sende farkındasın 2 yıl önce bu kitabı çôzmüştüm salaklık Edip sadece klasikleşmiş soruları çözdüm ne kadar kolay diyordum ki gerçekten çok iyi olduğum için değil soruları cidden kolaydı bana kalırsa sen direk klasik testlerin son 1,2 artı ÖSYM tadındakilere bak .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.