Şimdi Ara

200 GÜN KALDI SİZCE ÇOK MU AZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİMYA GEO NEREDEYSE 0 OLAN BİRİ BİLE BİTİREBİLİR Mİ ARKADAŞLAR ? PEKİ YA TÜREV İNTEGRAL ?? UMUDUM KALMADI ARTIK

• Hedefe göre değişir.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    10K için mesela geo sadece çembere kadar bitti. kimya ise ygs yarısı ve lysden gaz,mol,kuantum modeli bitti sence yetişir mi ?
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Yetişir hocam .

Çembere kadar kaç ayda geldin?
  • İkinciyi bile dönersin , gerekirse okula gitme okul boş geliyorsa evde Fln çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    geo fazla çalışmadım ama fazla zaman almadı hocam açıkçası analitikten çok korkuyorum şuan. Matta limit yeni bitti trigodayım 2 hafta sonra bitecek. sonra türeve geçicem diyorum ne dersiniz ?
  • tarcus699 kullanıcısına yanıt
    özel okuldayım rehberlik hocam bi yere kadar idare ederim sonra şikayet gelebilir diyor. Ne yapmalıyım hocam okulda çalışamıyorum. Tikim yüzünden
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    okulda dersler kotu mu yuruo hem ozel okul nolcak bırakcak hallerı yok mecbur oyle dıyor
  • 200 güne tüm konuları üçer kez bitirir görülmedik soru tipi bırakmam. Üstteki arkadaş haklı hemen başla çalışmaya. Burda nerdeyse herkesin unuttuğu zeka faktörü de var, kimisine 100 gün ver bitirir ilk bine girer (arkadaşımdan biliyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

200 güne tüm konuları üçer kez bitirir görülmedik soru tipi bırakmam. Üstteki arkadaş haklı hemen başla çalışmaya. Burda nerdeyse herkesin unuttuğu zeka faktörü de var, kimisine 100 gün ver bitirir ilk bine girer (arkadaşımdan biliyorum).

Arkadaşın sıfırdan yüz günde ilk bine giriyorsa hiç yormasın kendini nasaya başvuruda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl 35

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

200 güne tüm konuları üçer kez bitirir görülmedik soru tipi bırakmam. Üstteki arkadaş haklı hemen başla çalışmaya. Burda nerdeyse herkesin unuttuğu zeka faktörü de var, kimisine 100 gün ver bitirir ilk bine girer (arkadaşımdan biliyorum).

Arkadaşın sıfırdan yüz günde ilk bine giriyorsa hiç yormasın kendini nasaya başvuruda bulunsun.

İşte herkesin unuttuğu şey bu tam dediğim şeyi kanıtladın. Sıfır değildi zaten İzmir'in en iyi lisesindeydik ikimiz de ve ders çalışmamamıza rağmen sınavdan sınava konulara bakıyoduk az çok bir fikrimiz vardı ama adam gibi çalışmaya son sene başladık. Ben 3 binden mezuna kaldım, eşit ağırlığım bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konulara az buçuk aşinalığın varsa çok rahat yetişir

• Geometri çok başka bir olay çok soru çözmekle halloluyor ders. Kimya ise biraz daha akılcı yaklaşmakla (özellikle TYT kısmında ) hallolabiliyor.
  • Edit 197 gün

• Dudu Peri zamanı durdur lütfen

• İçinden bile geçersin
  • Çok az hocam yarın sayılır

• Bu zamana kadar boş oturmadıysanız her şey için yeterli zamanınız var. Özellikle geometri için. Konuyu öğrenip çok soru çözmek gerekiyor, bir an önce ilerlemek lazım.

• Hmmm kişiye göre değişir... ama genel itibariyle hız yaparsan yetişir sıkma canını

• Beyler geometri bi turlu yapamıyorum ne yapmaliyim tyt ornek sorulari bile yapamdim cok degisik geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.