Şimdi Ara

Antidepresan kullandım çok iyi geldi diyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
15.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar zor günler geçiriyorum.Kafayı sıyırmak üzereyim.Ama kullanıpta memnun olan duymadım.Bu yüzden doktora gitmek konusunda kararsızım.Kendim de kullandım bir ara hiçbirşeye yaramamıştı.Sorunum takıntılarım.

• doktora gitmeden almak çok tehlikeli aslında fiziksel bir zarar vermez ama beyin kimyasına direk etki eden ilaçları doktora sormadan almak sakıncalı mutlaka uzman bir piskyatri doktoruna görün...
  • bende işe yaramadı ama yarayanı duydum birinci ağızdan. hem gitmekten başka çare yoksa deneyeceksin gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

bende işe yaramadı ama yarayanı duydum birinci ağızdan. hem gitmekten başka çare yoksa deneyeceksin gene.
    Doktora gitmiştim kullandım bir süre baktım daha kötüye gidiyor birden kestim kafama göre.İyi olmaya başlamıştım ki tekrar başladı.Arkadaşlar çok kötü birşey ya. Mesela aranızda biriyle bir konuşma geçiyor onu neden söyledi bunu söylerken ne tarafa bakıyordu vs vs diye düşünmekten kafayı yiycem.
  • Doktora kesinlikle git geçen sene mart ayında bende çok kötü olmustum uyuyamıyordum bir ses bana birşeyler emrediyordu resmen delirmek üzereydim herşeyi kafaya takıyodum ve psikiyatriye gittim sonuçta
    lustral, xanax, rileptid verdi ama doktor kontrolde içtim vallah 2 hafta rapor verdi evde yattım okula gitmedim ama şuan Allah'a şükür iyiyim lustralıda 4 haftaya bırakıyorum inş bidaha böyle bişey başıma gelmez inş sende bence gitmelisin
    bu arada baştan söyleyim 180boy 57 kiloydum 4 ayda 27 kilo aldım 84 oldum ama suan veriyorum ona göre yemene dikkat et kilo aldırıyorlar yani inşallah iyileşirsin Allah şifalar versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imperatore -- 21 Temmuz 2011; 1:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperatore

Doktora kesinlikle git geçen sene mart ayında bende çok kötü olmustum uyuyamıyordum bir ses bana birşeyler emrediyordu resmen delirmek üzereydim herşeyi kafaya takıyodum ve psikiyatriye gittim sonuçta
    lustral, xanax, rileptid verdi ama doktor kontrolde içtim vallah 2 hafta rapor verdi evde yattım okula gitmedim ama şuan Allah'a şükür iyiyim lustralıda 4 haftaya bırakıyorum inş bidaha böyle bişey başıma gelmez inş sende bence gitmelisin
    bu arada baştan söyleyim 180boy 57 kiloydum 4 ayda 27 kilo aldım 84 oldum ama suan veriyorum ona göre yemene dikkat et kilo aldırıyorlar yani inşallah iyileşirsin Allah şifalar versin
    Bende tam tersi oldu.İlacı kullanmıyorken 68 kgdim. Bıraktıktan sonra 82 oldum.
  • antidepresanlarla intihar etmeye kalkıştığımı bilirim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

antidepresanlarla intihar etmeye kalkıştığımı bilirim ben

Al işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

Bende tam tersi oldu.İlacı kullanmıyorken 68 kgdim. Bıraktıktan sonra 82 oldum.

Alıntıları Göster
    çok kötü bi hastalık ya allah kimsenin başına vermesin etrafımda sordular bağırsağımdan rahatsızlanmıştım onu söyledim söyleyemiyorsunda başkasına ailenden başkası ilgilenmio zaten ilaçları kullandınmı yiyon içion s.cıon uyuyon başka birşey yapmak istemiyorsun ama bence başka bi psikiyatriye ve özel muhanesine git
  • quote:

çok kötü bi hastalık ya allah kimsenin başına vermesin etrafımda sordular bağırsağımdan rahatsızlanmıştım onu söyledim söyleyemiyorsunda başkasına ailenden başkası ilgilenmio zaten ilaçları kullandınmı yiyon içion s.cıon uyuyon başka birşey yapmak istemiyorsun ama bence başka bi psikiyatriye ve özel muhanesine git

Alıntıları Göster
    quote:

KapatBilgisayarı

vallah hayat güzel saçmalamışsın bence xanax gene iyi kafa yapıyo

• quote:

quote:

KapatBilgisayarı

vallah hayat güzel saçmalamışsın bence xanax gene iyi kafa yapıyo

Alıntıları Göster
    lustral alıyorum ağır uykusuzluk çektiğimde. güzel uyutuyor beni. dikkat toplamamada yardımcı oluyor . ama ertesi sabah bi çene kasılması ve titremesi ellerde hafif titreme oluyor. (50 mg tester lustrallerden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 21 Temmuz 2011; 1:24:18 >

• quote:

Bu aralar zor günler geçiriyorum.Kafayı sıyırmak üzereyim.Ama kullanıpta memnun olan duymadım.Bu yüzden doktora gitmek konusunda kararsızım.Kendim de kullandım bir ara hiçbirşeye yaramamıştı.Sorunum takıntılarım.

sakinletirici etkisi uykunu getirmektir antidepresanların.. yarı baygın yarı uykulu dolaştığından dolayı da kolay kolay sinirlenmezsin... boşver.. saçma gelebilir ama 33'lük bi tespih al ama kimseye göstermeden onu çek.. daha çok etkisini görürsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

lustral alıyorum ağır uykusuzluk çektiğimde. güzel uyutuyor beni. dikkat toplamamada yardımcı oluyor . ama ertesi sabah bi çene kasılması ve titremesi ellerde hafif titreme oluyor. (50 mg tester lustrallerden)

Alıntıları Göster
    Antidepresanlar insanı sakinleştiricem derken aptallaştırıyor,beyin fonksiyonlarınada bazı zararlar veriyor.
    Kullananlar bilir.El titremeleri,kekemelik,birşeyi hatırlarken zorlanma,bacaklarda halsizlik vs vs
    En kötüsüde zeka geriliğine yol açması.Bazı akrabalarımda bu olayı gördüm.Bildiğin hap çekmiş gibi uçmuşlar gibi bir görüntüleri var çok mutlular ancak birşey sorduğunda aval aval bakıyorlar.
    O yüzden önermem pek.Konuşarak rahatla eğer rahatlamak istiyorsan.Bul bi kız veya dost gidin biryerlere için,şarkı söyleyin ne bileyim ilaçsız bir şekilde halledin.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

quote:

Bu aralar zor günler geçiriyorum.Kafayı sıyırmak üzereyim.Ama kullanıpta memnun olan duymadım.Bu yüzden doktora gitmek konusunda kararsızım.Kendim de kullandım bir ara hiçbirşeye yaramamıştı.Sorunum takıntılarım.

sakinletirici etkisi uykunu getirmektir antidepresanların.. yarı baygın yarı uykulu dolaştığından dolayı da kolay kolay sinirlenmezsin... boşver.. saçma gelebilir ama 33'lük bi tespih al ama kimseye göstermeden onu çek.. daha çok etkisini görürsün..
    geçen sene mart ayından sonra rapor bitti ondan sonra okulda sadece sınavlarda uyanık kaldım
    hep uyuyordum vallah bi keresinde horlamışım hoca uyandırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Antidepresanlar insanı sakinleştiricem derken aptallaştırıyor,beyin fonksiyonlarınada bazı zararlar veriyor.
    Kullananlar bilir.El titremeleri,kekemelik,birşeyi hatırlarken zorlanma,bacaklarda halsizlik vs vs
    En kötüsüde zeka geriliğine yol açması.Bazı akrabalarımda bu olayı gördüm.Bildiğin hap çekmiş gibi uçmuşlar gibi bir görüntüleri var çok mutlular ancak birşey sorduğunda aval aval bakıyorlar.
    O yüzden önermem pek.Konuşarak rahatla eğer rahatlamak istiyorsan.Bul bi kız veya dost gidin biryerlere için,şarkı söyleyin ne bileyim ilaçsız bir şekilde halledin.

Çok konuştum insanlarla belki de bu huyum yüzünden 1.5 yıllık ilişkim biticek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Çok konuştum insanlarla belki de bu huyum yüzünden 1.5 yıllık ilişkim biticek.

Alıntıları Göster
    17 yıl kullananı duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: scandinizo

17 yıl kullananı duydum.

Alıntıları Göster
    ilaç kullanamayan/kullanmaktan nefret eden biri olmama rağmen; "doktora git hocam ve verilen ilaçları aksatmadan kullan." diyorum. Annemden biliyorum: yıllardır kullanıyor bir ara azaltmaya başladı; iyiydi, sonra tamamen bırakınca acayip sinirli + değişik bişey olup çıktı.Şimdi yine kullanıyor.. Kurtuluş yok. Aman iyi olsun da kullansın. Allah acil şifalar versin hocam ..

• quote:

Orijinalden alıntı: seker_gevese

ilaç kullanamayan/kullanmaktan nefret eden biri olmama rağmen; "doktora git hocam ve verilen ilaçları aksatmadan kullan." diyorum. Annemden biliyorum: yıllardır kullanıyor bir ara azaltmaya başladı; iyiydi, sonra tamamen bırakınca acayip sinirli + değişik bişey olup çıktı.Şimdi yine kullanıyor.. Kurtuluş yok. Aman iyi olsun da kullansın. Allah acil şifalar versin hocam ..

Alıntıları Göster
    antidepresanların feci etkileri vardır insana. bambaşka insan olursun. misal ben kekemelik yüzünden toplumda fazla konuşamazdım vs. psikolog yada piskiyatrist miydi ne ona gittim bana Paxil verdi, dedi ki bu ilaç seni bir miktar vurdum duymaz yapacak, 3 ay kullan sonra yavaş yavaş bırak. Böylelikle kekemelikten utanmayacaksın vs dedi.

Dediği gibi de oldu. Dünya yıkılsa umrumda değildi. Sonra ne oldu, kekemelikte kendi kendine düzelmeye başladı takmayınca. Şimdi çok azaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyfülislam

antidepresanların feci etkileri vardır insana. bambaşka insan olursun. misal ben kekemelik yüzünden toplumda fazla konuşamazdım vs. psikolog yada piskiyatrist miydi ne ona gittim bana Paxil verdi, dedi ki bu ilaç seni bir miktar vurdum duymaz yapacak, 3 ay kullan sonra yavaş yavaş bırak. Böylelikle kekemelikten utanmayacaksın vs dedi.

Dediği gibi de oldu. Dünya yıkılsa umrumda değildi. Sonra ne oldu, kekemelikte kendi kendine düzelmeye başladı takmayınca. Şimdi çok azaldı.

Alıntıları Göster
    bi ay kadar kullandım oluyo baya felaket sorumsuz biri haline geldim iyi yapıyo rahatlatıyo sıkıntını alıyo ama aynı zamanda yasaklarını çizgilerinide kendine aştırıyo alkol almazdım kesinlikle alkol içtim başka işlere bulaştım yani saçma sapan biri oluyosun "aman çokda fifi" durumuna geliyosun her ilaç öylemi bilmiyorum ama bunları kullanmak doğru değil

onun yerine bitkisel olan pasiflorayı kullan sabah akşam birer kaşık at rahatlatıyo biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

bi ay kadar kullandım oluyo baya felaket sorumsuz biri haline geldim iyi yapıyo rahatlatıyo sıkıntını alıyo ama aynı zamanda yasaklarını çizgilerinide kendine aştırıyo alkol almazdım kesinlikle alkol içtim başka işlere bulaştım yani saçma sapan biri oluyosun "aman çokda fifi" durumuna geliyosun her ilaç öylemi bilmiyorum ama bunları kullanmak doğru değil

onun yerine bitkisel olan pasiflorayı kullan sabah akşam birer kaşık at rahatlatıyo biraz

Alıntıları Göster
    öncelikle şunu söyleyeyim bu sıkıntılarından kendin kurtulabiliyorsan kendin kurtulmaya bak yok kurtulamıyorsan doktora git.Bu yıl bende bazı sıkıntılar vardı ilk ilaç içmemek için psikoloğa gittim ama baktım olacak gibi değil psikologda ilaca başlamamı önerdi bir pskiyatr a gittim bana lustral ve atarax verdi atarax ı 3 ay kadar kullandım ve doktor kontrolünde bıraktım lustrale gelince hala içiyorum 8.ay da doldu(100 mg) .Sıkıntılarımda ciddi bir düzelme var diyeceğim o ki kendini en iyi sen bilirsin eğerki doktor kontrolunde ilaç kullanman gerektiğini düşünüyorsan kullan buna karar verecek olan sensin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.