Şimdi Ara

Üniversiteye gidince aile ile ilişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl üniversitede ilk senem, ailemle farklı illerdeyiz, okulun ilk başlarında babam falan iki üç günde bir arardı şimdi ise yaklaşık iki aydır aramıyorlar. Mesaj attım napıyon baba diye, hiç arayıp sormuyorsun diyor. Üniversitedeyken daha çok arayıp sorması gereken ben miyim ailem midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek derdin bu oluan be kardeş.
  • Seni sevmiyorlar.
  • Başlarda sık aramaları normaldir, özellikle anneler çok arar. Babalar çok az ararlar.Gitgide arama sıklığı düşer. Seneye çok takmazsın alışırsın.

• Farklı şehirde olmak iyidir keyfini cıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen arayacan oglim ben aramasam benimkilerden aramaz.

• Çoktan başkasını evlat edindiler. Seni unuttular bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide arayan yok bende aramıyorum bazen neden aramıyon diyorlar. Bird eçok para gidiyor ya ondan moralim bozuk. Aileme yük olmak istemiyorum.
  • Sen arayacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki günde bir ararim ya da onlar arar.

• sen arayacaksın onlar seni rahat bırakarak doğrusunu yapıyorlar
  • sanki arasanız ya da arasalar seni ne diyeceksiniz birbirinize ? hep aynı şeyler değil mi ? e ayda 1 yeterlidir bence. ne gerek var 2 günde 1 aramaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 29 Mart 2017; 13:45:9 >
  • Beni ne gec haftada bir ararlardi annemin teli yok babam arar annemle konusurdum babamla 5 saniye falan

• alışırsın alışırsın ben babamın sesini unuttum
  • Üniversiteye ilk gittiğim de ağlayıp zirladilar. Sonra tabiki her insanoğlu gibi alıstilar 2 3 ayda bir konuşurduk. Şimdi üni biteli baya oldu. En son 3 yıl önce gittim memlekete. Napsinlar hasretimizden ölsünler mi kardeşim =) normal bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

sanki arasanız ya da arasalar seni ne diyeceksiniz birbirinize ? hep aynı şeyler değil mi ? e ayda 1 yeterlidir bence. ne gerek var 2 günde 1 aramaya

29. cu gün biri öldüğünde ki çekeceğin üzüntü 2 ye katlanır bide bu tarafından bak
  • farklı ilde okumanın tadı batsın memleketinde okuyacaktım ah ah zaten yaşlanıyorlar 4 yıl çok ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.