Şimdi Ara

Mezun Yılında Dershane Mi Evden Çalışmak Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 90k dan kaldım mezuna ev şu an bana daha mantıklı geliyor sizin bana tavsiyeniz nedir ?

• Bak güzel kardeşim burdaki yorumlara bakarak hemen karar verme. Evde çalışmak çok zordur. motivasyon disiplin asla kopmaman lazım. ayrıca insanlar sosyal varlıklar. dışarı çıkıp hocalarla arkadaşlarınla konusmak iyi gelecektir. deneme sınavları çok önemli. evde ilk zamanlar hırsla başlarsın. ama sonraları çok zor. evde tek başına başaran vardır eyvallah ama sayıları azdır. bence git dershaneye.
  • Evden çalış. Youtube şu an kocaman bir dershane zaten.
  • Dershane para tuzağı evde youtubeden çalışın
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    Hocam raunt önerir misiniz yoksa gerek yok mu
  • 8entropy 8 kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmadım hocam. Matematik, fizik dışındaki derslere para vermenize gerek yok. Matematik behzat, fizikte esş kullanılabilir.
    Behzat denilen adam şu kaf mı oluyor
    Evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çelik gibi iradem var, aklıma koyduğumu yaparım, programımı fire vermeden tamamlarım diyorsan ev. Yoksa dershane.
    Uzun sürüyor diyorlar bitirmesi ben direkt 3 ten başlasam olur mu TYT ye bugün daha doğrusu dün başladım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8entropy -- 29 Temmuz 2020; 0:19:46 >
    Tyt mat için kullanmanıza gerek yok hocam kafı. Direkt 3 ten başlayın. Ben de öyle yapmıştım.
  • Hocam irade konusunda o kadar iddialı değilim ama iyi bir program hazırladım tamamlayacağıma inanıyorum dershane bana biraz işlevsiz geliyor
    Ya bir de fizikten esş iyi midir olmadı setini alabilirim yol aldırır mı gerçekten
    Fizikte piyasada en iyisi. Geçen sene fizikten ayt de - net yapan ben bu sene 11.5 net yaptım. Emeği büyük.
    Set halinde almaktansa zorlandığınız konularda alabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 29 Temmuz 2020; 0:28:9 >
    Eyvallah hocam bir bakacağım ona bu arada sizin sıralama kaçtı
    23 k
    İnşallah çekerim ben de bu sene oralara :)
    Ben de 90 k dan mezuna kalmıştım. Daha iyisini bile yaparsınız :)
  • hocam arkadas cevreniz varsa kütüphaneye gidin öyle calısın..evde zor oluyor gerçekten.. maddi durumunuz iyiyse iyi bir dersaneye kaydolun derim hem rekabet motivasyon acısından iyi olur
  • Eylül ayına doğru şu virüs dinerse az da olsa haftanın 2-3 günü kütüphanede çalışmaya bakacağım hayırlısı artık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.