Şimdi Ara

Mezun senesinde dershane mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dershaneye gitsem mi, gitmesem mi çok kararsız kaldım. Bi yandan diyorum gerek yok evde çalışırım, gidene kadar yolda geçen süreyi kaybetmemiş filan olurum. Ama diğer yandan lys temelim yok ve düşük bi sıralamadan mezuna kaldım. Evde ilk defa göreceğim lys konularını anlayamakta zorlanabilirim. Bir fikriniz, tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değil. Dershane masrafını ayır bir köşeye peyderpey özel ders al bence.

• Temelin yoksa mantıklı bence,lys konuları agır ve evde insan bir yerden sonra yapamiyor bunaliyor

• Dershaneye gitmek en mantıklısı emin ol

• Eğer kalırsam gitmemeyi düşnüyorum lys için kimyaözel almıştım adam bana lys kimyda 1yanlış çıkarttı (dikkat hatasi).Lys içinde behzat almıştım oda özellikle türev trigo ve limitte çok yardımcı oldu.Sanırım behzat bu sene geoda çıkarıyor bütün videoları geo dahil alır kimyayıda kimyaözelden hallederim, fiziktede umut öncül bu sene parali konu anlatımına geçer diye düşünüyorum.Yani bana kalırsa dershane parasının 1/4 ünü vererek 3kat verimli ders alabilirsin

• İyi bi sıralamayla kalırsan mezuna belki gereksiz olabilir
    Ama dershanenin iyi yada kötü bi öğrenci için sağladığı en önemli 2 şey sosyallik ve soru çözümü bence.
    Ben de mezuna kaldığımda gitmemeyi düşündüm ama soru çözdürmek ve en önemlisi kendi başına delirmemek için dershane şart.
    Şunu da unutma dershaneyi ilk haftadan itibaren kullanırsan, hocalara sürekli soru sorup boş bırakmazsan, işleyeceğiniz konuyu önceden çalışırsan(temelim yok dedin)kısacası dershaneye öğrenmeye değil de pekiştirmeye gidersen çok faydasını görürsün. Aksi taktirde dershaneye yazılıp teneffüsü fırsat bilen, denemeye yoklama için girip 30dk de çıkan teneke bi öğrenci olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EclipseIV -- 28 Haziran 2017; 18:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EclipseIV

İyi bi sıralamayla kalırsan mezuna belki gereksiz olabilir
    Ama dershanenin iyi yada kötü bi öğrenci için sağladığı en önemli 2 şey sosyallik ve soru çözümü bence.
    Ben de mezuna kaldığımda gitmemeyi düşündüm ama soru çözdürmek ve en önemlisi kendi başına delirmemek için dershane şart.
    Şunu da unutma dershaneyi ilk haftadan itibaren kullanırsan, hocalara sürekli soru sorup boş bırakmazsan, işleyeceğiniz konuyu önceden çalışırsan(temelim yok dedin)kısacası dershaneye öğrenmeye değil de pekiştirmeye gidersen çok faydasını görürsün. Aksi taktirde dershaneye yazılıp tenefüsü fırsat bilen, denemeye yoklama için girip 30dk de çıkan teneke bi öğrenci olursun.

Iste cevap bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır bu konuyla bağlantılı olarak ben de bir soru sorayım.Dershaneye gitmeyenler için dershaneler dışarıdan denemelere katılmaya imkan sunuyor mu ya da başka bir çözümü var mı bu işin?
  • Sadece denemeye giden çok gördüm, duydum var böyle bi şansın ama her dershane yapar mı bilinmez. Daha doğrusu parasını istediği gibi verirsen hertürlü yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EclipseIV

Sadece denemeye giden çok gördüm, duydum var böyle bi şansın ama her dershane yapar mı bilinmez. Daha doğrusu parasını istediği gibi verirsen hertürlü yaparlar.

Teşekkürler.Araştıracağız artık...
  • Bu sene gittim ve dershanede öyle bi sınıfa düştüm ki delirdim resmen kasımdan sonra zaten ara sıra uğradım.

Şimdi mezuna kalacam evde delirme durumu var gideyim diyorum ama sonrada dershane ortamı aklıma geliyor.

Sıralamam muhtemelen istediğim bölümden çok uzak gelecek yazılsam yine kötü bi sınıfa düşebilirim.Gittiğim yer zaten sınıflari başarıya göre oluşturmadı.

İşte aklıma bunlar geliyor o berbat ortam geliyor sıkıntıya giriyorum büyük bir kararsızlık içindeyim.

• dershane çöptür ve çöp kalacaktırç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratyldz

dershane çöptür ve çöp kalacaktırç.

+++

• quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

quote:

Orijinalden alıntı: beratyldz

dershane çöptür ve çöp kalacaktırç.

+++

++

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,

2017-2018de dershaneler devam edecek mi? Ben ortama cok uzak kaldim. Simdi tekrar el atma niyetim var ama clk degismis. Ozel etut merkezi mi dershane mi bunlar acik olacak mi sistem nedir anlatabilecek var mi?

• dershaneye gitmeyen arkadaşlarım aşırı sıkıldı tüm sene

ben dershaneye gittim
    dershanem pek de iyi sayılmazdı
    seneye girecek olsam yine dershaneye giderim canım çok sıkılıyor diğer türlü

sınıftakilerin sorularını çözmek bile çok şey katıyor

mat geo fizik sağlam hocası olan dershane bulursan kaçırma

not:
    lys temelim vardı
    kendi kendime de konuların %95 ini hallettim ona rağmen dershaneyi öneriyorum
    kesinlikle vakit kaybı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wubba Lubba Dub Dub -- 4 Temmuz 2017; 7:57:42 >
  • Dershaneye gitmek yerine çok eksik olduğun, videolarla kavramakta güçlük çektiğin konular için özel ders alman kalan kısmını evde, kütüphane de çalışman daha mantıklı bazen dershaneler istediğin şeyi uzata uzata veriyor yada gidiyorsun şansına hoca kötü çıkıyor filan filan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de kesin gitmeyeceğim diye düşünüyordum da dershaneye gitmezsem evde tek başıma deliririm sanırım. Dershaneye gitme amacım delirmemek yani

• 30 k dan mezuna kaldım faydası 0 oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.