Şimdi Ara

Psikoloji bölümü mezunu bir erkek KPSS dışında ne yapacak işsiz kaldım aloo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkek diye belirttim çünkü özel kurumların çoğu kadın alıyor

e ben ne yapacağım ? KPSS 90 ile atıyor hadi 90 aldık diyelim devlet kurumlarında psikolog maaşlarına baktım 5000 tl felan olm bu ne hiç vermeseydiniz o kadar KPSS kasmama değer mi bu ? Zaten 90 alacak kadar akıl sağlığım yok kaybettim çoğunu

Olm harbi ne yapacağım ben ya 3 yıl önce bu kadar kötü değildi olm bu bölüm hay kafama tüküreyim keşke özel hukuk ya da Boğaziçi sınıf öğretmenliği yazsaydım en azından boun ortamı görürdük bittim ben her şeyim kötü yetmezmiş gibi boşa okuyorum bitirince işsizim anamın babamın verdiği emeğe yazık tam bir hayal kırıklığıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• olm gidin az kitap okuyun okuduğunuzu idrak edemiyorsunuz daha Türkçeden 10 net mi yaptın ne yaptın ben 5000 tl kötü demiyorum o kadar hayvan gibi çalışıp KPSS den 90 alıp zorlu mülakatları geçip aldığın maaş polisten düşük dediğim şey bu senede 200 kişi ya alıyor ya almıyor bu bölümde çalışıp didinip bu 200 kişiden biri olup 5000 tl almak az anladın mı şimdi ? nickine liberal yazan birini ciddiye bile almıyorum zaten ona cevap veremem
  • mralex2003 M kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir üni işte

• 👍🍑

• Hukuk daha beter stajyerim bedava calisim mi abi diyorum adamlar cevap dahi yazmiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iletisimci ne yapsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyefendiye bak işsiz haliyle 5000₺’yı beğenmiyor. Daha çok sürünürsün bu kafayla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi ofisini aç , milleti koltuğa uzat çocukluğuna in. paracıkları al.

millet kendini iyi hissetmek için bile falcılara bir sürü para veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 de girdim o zamanlar bile hocalarımız beklentiyi düşük tutun dedi ilk tanışma gününde, bu bölüm tam o zaman bitmeye başlamıştı, sonraki yıllarda kpss puanı 95 seviyesine çıktı derken, işler sarpa sardı, şuan yapabilecegin şeyler sınırlı zaten sende biliyorsun ihtimalleri, bol sans

• Sen napıyorsun şu an

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Ofis açarım o kadar sermaye bulunur sıkıntı değil de kimse gelmez ki falcılık ile bu bir değil ya

• Bitirince üstüne yüksek lisans yap sonra özel hastanelerde iş kovala

• psikolojim bozuk

• akademisyenlik

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Ofis açacak sermaye bulabilirsen gerisi gelir zaten. Şu an hiç iş deneyimin olmadığı için zor bir şey gibi görünüyor ama her meslek kolunda aynı diyebilirim. Özellikle sosyal medya ile içli dışlı olman lazım bence. Çünkü reklamı ne kadar iyi yaparsan o kadar müşteri potansiyelin artar. Başlarda fiyatı düşük tutarsın. Piyasayı araştır bak bakalım kimler ne kadar fiyat veriyor. Sen de yarısını ver mesela. İlla ki ekonomik davranmak isteyenler çıkacaktır. Hafiften müşteri toplamaya başladın mı zaten iş referansa dönüyor. O birine söylüyor, öbürü ötekine derken biraz isim yapıyorsun. Baktın müşterin arttı yetişemiyorsan fiyatı yükseltirsin. Bu sefer daha az müşteri ile aynı kazancı sağlarsın. Zaten işini düzgün yaparsan da uzun bir süre sonra artık sen müşteri seçersin.

Şöyle bir örnek de vereyim. Şu an mezun besyöcülere baksan çok kendi işini yapmıyordur muhtemelen. Ama bir spor salonuna git, işletenlerden birisi kesin besyöcüdür. Geçen bir salona gittim, elektrikle spor yaptırıyor insanlara. İnternetten araştırınca zaten birkaç yer çıkıyor. 6 aylık spora 4k TL fiyat istediler ve taksit de yapmıyorlar. Adam besyöcü mesela kendi mesleğini kendi işlettiği bir yerde yapıyor. Ve o fiyatları verenler de var. İlla ki müşteri bulursun. Bale, yoga, meditasyon, psikoloji, danışmanlık bu tür alanlar hep kendi işletmesini açanların rahat rahat iş yapabildiği alanlar. Ama bir yere maaşla girip çalışayım dersen çok yüksek ihtimalle aç kalırsın. Muhtemelen kendi işletmeni açtığında da başlarda aç kalırsın ama en azından sermaye bulabiliyorsan seni belli bir süre taşıyacak kadar bir sermaye ayarlaman gerekir.

• Bölüm seçimi önemli, hocanın yada bilmem kimin aklıyla bölüm seçersen sonda patlıyorsun. Kpss dışında bu bölüm zaten kendi ofisini açman için iyi bir bölüm ama kendin bu alanda başarılı değilsen yada yapmak istediğin meslek değilse kpss dışında polislik, askerlik denersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • napıon şu an söylesene hocam

• nasıl olunuyor tam olarak knk basitçe anlatır mısın araştırmaya mecalim yok şu an yani yüksek lisans yapıyorsun da sonra akademisyen olmak icin bir sınava felan mı giriyordun

• Polis olamam herhalde çünkü antidepresan geçmişim var bi de raporlu astım hastasıyım olm bu ne hiçbir cacık olamıom ağlicam şimdi 🥺🥺🥺👍🍑🌈

• highest in the room kullanıcısına yanıt

belli ki araştırmacı kimliğin yok, sadece götü kurtarmaya bakıyorsun, akademisyenlik bu bakış açısına fazla gelir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.