< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Psikoloji bölümü mezunu bir erkek KPSS dışında ne yapacak işsiz kaldım aloo (2. sayfa)
-
-
hocam 3 4 yıldır okuyorsun, ne yaptın kendin için, bu halde olduğuna göre pek bir şey yapmadın diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş senin gerçekten psikolojik sorunların var galiba. 3 gün önce kyk yurdu çok sıkıcı demişsin şimdi mezunum iş bulamıyorum yazmışsın. Derdin ne arkadaş senin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ticarete atıldım ne yapayım, kolay mı tr de belli bir standartin ustunde yaşamak, psikoloji ile bunu başaranlar in satışı kactir en fazla? Psikiyatr eyvallah da psikoloji çok büyük bir plan program sonucu bir şeyler yapılabilecek, her an kendine yatırım yapılması gereken bir bölüm, en azından işin olması için
ruh hastası :D büyük ihtimal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mezunum demedim ki ? 3. Sınıfım ve kyk da kalıyorum mezun olunca ne yapacağım tarzı bir soru bu
Hocam hani şu gençler iş beğenmiyor lafı var ya genelleme yapmak istemiyorum ama cidden böyle birşey de var yok değil
Şekil a da gözüktüğü gibi adam 5000 maaşı beğenmiyor :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olm gidin az kitap okuyun okuduğunuzu idrak edemiyorsunuz daha Türkçeden 10 net mi yaptın ne yaptın ben 5000 tl kötü demiyorum o kadar hayvan gibi çalışıp KPSS den 90 alıp zorlu mülakatları geçip aldığın maaş polisten düşük dediğim şey bu senede 200 kişi ya alıyor ya almıyor bu bölümde çalışıp didinip bu 200 kişiden biri olup 5000 tl almak az anladın mı şimdi ? nickine liberal yazan birini ciddiye bile almıyorum zaten ona cevap veremem
Psikoloji bölümünü tümden kaldirsinlar zaten çok gereksiz bir şey,nasihat vermek için 4 yıl okuyorlar bir halta yaradığı da yok, psikiyatri kalsın sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence tıp kaldırılsın daha seboreik dermatit gibi basit hastalığa çare bulamadılar 20 yıldır aynı tedavi yöntemleri hiçbir gelişme yok tıpçıların çoğu ezber yaparak ders geçiyor doktora gidiyorum boynum ağrıyor diyorum film bile çekmeden 2 melhem yazıp gönderiyor astım için yıllardır ciğerlerime kortizonlu ilaç yazıp yolluyorlar hiçbir gelişme yok bomboş oluşum sadece eczaneler açık kalsın gidip ilaç alalım ağla şimdi
İyi doktor vardır kötü doktor vardır bunun tıpla bir alakası yok, tıp sürekli gelişen büyüyen sorunlara çözüm üretebilen bir bilim.Eczaneden aldığın ilaçları da doktorlar yapıyor zaten,psikologların bir halta çözüm bulduğu yok,bilim dışında bir şey çözüm bulamaz zaten psikoloji bölümünün de bilimle alakası yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağla taş çatlasın 1000 dolar kazanacaksın zuhhahhjaja
Len kamil sen onu da kazanamıycan milletle maşak geçiyon.
2023'de iktidar değişirse ne olacak? Öğretmenler mesela 2013 maaşı 1,100 dolardı şimdi 550 dolar alıyoruz. Ne oldum değil ne olucam diycen.
Ha ben kpss'den nasıl 75 alıcam onu düşünüyorum kara kara
75 almak dünyanın en basit işi orta derecede çalış çok rahat alırsın büyütmeyin şu KPSS de 80 ve altını almayı zor olan 85 ve üstü gerisi cidden çocuk oyuncağı
O iş öyle değil işte, ingilizcenin öabtsi çok zor + ben matematik yapamıyorum.
Öabt cidden büyük bir dert. Ne güzel 50 soruydu neden 75'e çıkardılar anlamadım
-
Televizyona cik, aklina geleni soyle. Bir de kitap yaz, redneckler alir. Mis gibi para kasarsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X