Şimdi Ara

Mezun Yılında Dershane Mi Evden Çalışmak Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen bilirsin seneye çok çalışman lazım hedefin derece yapmaksa. Göze alıyorsan bunu kal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyitalimercan S kullanıcısına yanıt
    Müthiş bir çekiş hocam tebrik ederim. Zaten ben de yarım gün işi olmazsa tek tabanca devam edeceğim plan program hazır
  • 10k hedefiyle çıkıyorum yola 40k ya kadar tercih yaparım zaten ama 10k hedefim şu an
  • 8entropy 8 kullanıcısına yanıt
    Asla önermem hiç faydası olmayan gereksiz bir sistem dershane aldırmıstı hiçbir işe yaramaz alma bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş sayısal 90k sın ve hedefin neydi ?
  • 1.5 sene evde çalıştım, kimseyle buluşmadım 1 kere bile. Gayet yaşanıyor. Benim için en iyisi kendi sistemimi oluşturmaktı. Youtube bu konuda en iyisi. İstediğin hocayı seçiyorsun. Dershane tamamen vakit kaybı gözümde. Onu da denedim, kimseye önermeyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam mezun senemde dershanedeydim keşke evde çalışsaydım diyorum kişiden kişiye değişir

• kaç k ya girdin
  • lastbraveheart kullanıcısına yanıt
    bilgisayar mühendisliğiydi hocam ama mezuna kalmamın asıl sebebi nerdeyse hiç çalışmadan bu sıralama geldi sistemlerden sene boyunca çalışmayıp ayt sabahı çalışmaya çalıştığım konular vs vardı o yüzden bir pişmanlık var ve maksimum potansiyeli sonuç ne gelirse gelsin test etmek istiyorum 30k idi hedefim şu an 10k ya çektim
  • şamarcısöğüt Ş kullanıcısına yanıt
    kaç gün kaç saat gidiyordunuz hocam ?
  • Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    hocam uzaktan eğitim esnasında kullanma imkanı bulmuştum kısmen , dershane ihtimali olmazsa kullanmayı düşünüyorum zaten düşündüğünde adamların pakette verdiği kitapları gidip internetten almaya kalksan hemen hemen aynı fiyatlara geliyor o yüzden bir düşünce var bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8entropy -- 29 Temmuz 2020; 13:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8entropy

kaç gün kaç saat gidiyordunuz hocam ?
    4 gün ders oluyordu 3 günü 5 ders 1 gün 4 dera pzt deneme oluyordu tr geneli deneme olan haftalar her gün derahanedeydim

• 1. mezun yılımdı. Dershanelere para kazandırmayın. Ben mezuna kalmadan önceki sene öyle bir salaklığı yaptım. Kendinize güveniniz tamsa ve iradeniz varsa yapın. Olay sizde ve sınav esnasındaki durumunuzda bitiyor. Dershanedeki hocaları 30 a katlayacak hocalar mevcut Youtube'da. Bunları iyi araştırın. Açıkçası dershaneler size umut satan kurumlardır.
  • Gokay1904 kullanıcısına yanıt
    Kaç k geldi hocam
    Hocam 55 binden 44 bine çektim bu istikrarla 4 yıla güzel bir yeri kazanacağım gibi orası ayrı da . Dershanede olsaydım da durumun pek değişeceğini sanmıyorum ben. Örneklerini çok gördüm çünkü. Düşürenler bile oldu sıralamasını. O yüzden diyorum sizde bitiyor diye. Dershaneler sizi kamçılamaktan başka bir şey yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokay1904 -- 29 Temmuz 2020; 14:17:16 >
    Hayırlısı olsun hocam , sizce nerede hata yaptınız gerçi bu sene 44k yapmak ta bence büyük başarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8entropy -- 29 Temmuz 2020; 15:18:49 >
  • şamarcısöğüt Ş kullanıcısına yanıt
    Sizce çalışma merkezi tarzı yerler nasıldır hocam haftanın bir kaç günü gitmeyi planlıyorum öğretmenlerin fazla bir ilgisi yoktur herhalde öğrencilere
  • ben de dersaneye gitmicem deneme için katılırım kabul ederlerse ve kütüphane en azından haftada 2 gün sıkıldıgım zamanlar tabii virüs olmazsa. 80kdan kaldım hedefim ilk 5k bakalım oldugu kadar cekicem öne. 12yken yani bu sene gittim zararı oldu resmen dersanenin youtube daha iyi ama işi salmamak lazım
    Hocam donanım habere girince başarı olmaktan çıkıyor maalesef ama ben matematik AYT'de çok hata yaptım. Bence bütün yığılmaların nedeni matematik oldu. Evet fen zordu ama öncelikle matematikten iyi bir net yapmalıydık ki fenimiz kıyaslayıcı olsun. Örneğin ben matematikten 32 doğru 6 yanlış yaptım maalesef. Fenden de 33 doğru 4 yanlış. Fenden çoğu insan zorlandığı için matematik daha kıyaslayıcı oldu bence. Bir de bu dolaylarda yerleştirme puanımın pek bir önemi yokmuş onu anladım. Ham puanımın üzerine +60 eklenince yerleştirmemin yalnızca 500 kişi oynamasından da bu anlaşılıyor :/ . Özetle Mat AYT'm biraz daha iyi olmalıydı ki fenim ayırt edici olsun. Biraz da MAT AYT zor sorulmalıymış ki yığılma azalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokay1904 -- 29 Temmuz 2020; 14:32:13 >
    Hakketiğiniz bir sıralama gelmemiş kesinlikle , açıklanmadan önce 20k larda bekliyordunuz büyük ihtimalle , beni de ayt fen ve tyt türkçe çok etkiledi maalesef , hayırlısı olsun hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.