Şimdi Ara

Mezun Yılında Dershane Mi Evden Çalışmak Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam vallaha tesadüfe bakın siz takriben ne zaman konuları bitirip deneme çözmeye geçmiştiniz ?
  • 8entropy 8 kullanıcısına yanıt
    Tyt de eylül, ayt şubat-mart gibi hocam.
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam yardımcı oldunuz gerçekten.
  • Kütüphane kesinlikle en verimlisi.
  • Bak güzel kardeşim burdaki yorumlara bakarak hemen karar verme. Evde çalışmak çok zordur. motivasyon disiplin asla kopmaman lazım. ayrıca insanlar sosyal varlıklar. dışarı çıkıp hocalarla arkadaşlarınla konusmak iyi gelecektir. deneme sınavları çok önemli. evde ilk zamanlar hırsla başlarsın. ama sonraları çok zor. evde tek başına başaran vardır eyvallah ama sayıları azdır. bence git dershaneye.
  • lastbraveheart kullanıcısına yanıt
    Dershane yorucu gelir ya okula giderken acayip yorulup direk uyuyordum yine de bir bakıp araştıracağım ben dershane için saatlerini falan soracağım olmadı kütüphanede bakacağım işte çevrede kurumsal denemeleri yapan bazı okullar var oralara giderim. Şimdilik plan bu
  • Aynen yinede dershanelerle görüş.
    Hayırlısı olsun hakkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yarı dönem dershane yarı dönem evde çalışmış olarak şunu söyleyeyim dershaneyle tempoluydum ama zamanım olsa çalışsam diyodum evde ise çok zamanım varken çalışasım olmuyordu boyleyseniz kayıt olun gidin ama kendinize gore duzenleyin güzel oluyor ben seviyordum dershane isini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence gerek yok.Ben istanbulda proje okulunda okuyordum bize bedava dağıtmışlardı.Çok gerek yok.Bence soru bankalarında ki kitapları kaliteli değil.Ona vereceğin parayla yüz tane deneme kitap alırsın

• suedacik S kullanıcısına yanıt
    Hocam haftanın 3-4 günü yarım gün gidebileceğim bir yer arıyorum olmadı Ocak ayında tam günlük dershanelerden birine yazılacağım konular bittikten sonra.

• Dershanenin artısı şu:Evde calisirsan sene içi psikolojik olarak gitgeller yasayabilirsin. Dershanede ufak rekabetler seni motive edebiliyor. (Denemelerde 1.olmaya calismak falan). Bir de kendi kafanda arkadaşlar bulabiliyorsun,ozellikle ders calismayi seven bir arkadas grubu olusturur veya katilirsan çok daha verimli ders calisabilirsin.
    Ders olarak artıdan ziyade tamamen zaman kaybi. Anlatilan dersleri youtubedan daha iyi bir hocadan 2x alip hem bedava hem de daha hizli ogrenebilirsin. Yani buna gore degerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 29 Temmuz 2020; 11:15:0 >
  • Hocam işte o zaman kaybı olayını minimize etmek için haftada 3-4 gün , yarım gün gelmeme izin verecek dershaneler arıyorum bayramdan sonra direkt gidip yüz yüze konuşacağım da sence kabul etme ihtimalleri var mı ?
    Ben aynisi uyguladim. Dershaneden aticaklardi kotu ornek oldugum icin. Kisiye ozel davranilmiyor genele hitap ediliyor. Ister derece sinifinda ol ister son sinifta. Biraz zor ama yine de deneyebilirsin.(Kurum adi fark etmiyor hepsinde boyledir buyuk ihtimal)

• Olmadı ocağa kadar sıkıp tek başıma kütüphane vs gidip ocaktan sonra başlamayı planlıyorum tam zamanlı dershaneye
    Kutuphanede bir cevre de edinebilirsin aslinda. Hem tanimadigin insanlarla iliski kurabilmeye alismak ilerde de isine yarayacak. Ben mezuna kalsaydim bu sene direk bir uninin kutuphanesine yillik yazilacaktim. Yine de karar sizin hocam

• Tavsiyem mezuna kalmaman

• hocam ben dershane derim. çünkü rekabet ortamına girmen gerekiyor. yarıştığın insanlardan haberinin olması lazım. bu yüzden dershane derim.
  • Bir sorup soruşturup ona göre bir karar vereceğim benim için dershanenin bana ödev verip beni takip etmesi yeterli isterlerse hiç ders anlatmasınlar
  • 90k dan tercih yapmak istemiyorum , azıcık çalışıp ta elde ettiğim bir sıralama olsa neyse ama nerdeyse hiç çalışmadım kendimi denemek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.