Şimdi Ara

SAW PALMETTO KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
5
Favori
102.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saw palmetto adında bir bitkisel hap var SOLGAR marka 100 tablet bu tablet DHT ' nin saça verdiği zararı azaltıyormuş diye öğrendim. Yani genetik saç dökülmesinde etkiliymiş ve yan etkisi yokmuş.Daha önce bu haptan kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum işte yarıyor mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saw Palmetto Kullananlar

Saw palmetto, Kuzey Amerika'nın güneydoğu kıyılarında yetişen bir cüce palmiye türüdür. Geleneksel olarak idrar yolu sorunlarının tedavisinde kullanılmıştır ve günümüzde de benzer amaçlarla kullanılmaktadır.

Saw Palmetto'nun Faydaları

Saw palmetto, prostat sağlığı üzerinde faydalı etkileri olabileceği düşünülen bitkisel bir ilaçtır:

• Prostat büyümesini engelleyebilir.
    • İdrar yapma sıklığını azaltabilir.
    • Gece idrara çıkma ihtiyacını azaltabilir.

Eczacıbaşı Saw Palmetto Kullananlar

Eczacıbaşı, Türkiye'de saw palmetto içeren popüler bir takviye üreticisidir. Eczacıbaşı Saw Palmetto kullananlar, prostat sağlığı üzerinde olumlu etkiler bildirmiştir.

Cüce Palmiye Kullanıcı Yorumları

Saw palmetto, cüce palmiye olarak da bilinir. Cüce palmiye kapsül kullananlar, genellikle üriner semptomların hafiflediğini ve prostat sağlığının iyileştiğini bildirirler.

Saw Palmetto Saç İçin Kullananlar

Bazı kişiler, saw palmetto'nun saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. Ancak, bu iddiayı destekleyecek bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

Solgar Saw Palmetto Kullananlar

Solgar, saw palmetto takviyeleri üreten bir başka popüler markadır. Solgar Saw Palmetto kullananlar, ürünün prostat sağlığını desteklediğini bildirmiştir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saw palmetto kullanmadan önce doktoruna danışman önemlidir. Saw palmetto, bazı ilaçlarla etkileşime girebilir ve yan etkilere neden olabilir.

Bu metin, saw palmetto'nun faydaları ve kullanımları hakkında genel bilgiler içerir. Belirli tıbbi tavsiye veya tedavi planı için doktoruna başvurman gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • guncel
  • Saw palmetto prostat önlediği düşünülen bir üründür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Saw palmetto prostat önlediği düşünülen bir üründür.
    aynen varmı saça etkisi
  • celalsungur kullanıcısına yanıt
    Evet prostatta kullanıyor sac için kullanan var mı acaba
  • Saç ektirme hariç, herhangi bir ürünün saç çıkarttığını görmedim, duymadım.
  • celalsungur kullanıcısına yanıt
    Sac çıkarma degilde sadece durdurması bile yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan.0701

Sac çıkarma degilde sadece durdurması bile yeterli
    güncel
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

hacım konuya cevap yok sanırsam
  • Evet DHT Blokladığı öne sürülüyor.( Öne sürülen diyorum , çünkü bilimsel bir dayanağı olan kaynağa ulaşamadım.)Saç dökülmesi bir çok nedene bağlı olabilir.Uzun uzun detaya girmeyeceğim.Saç dökümesini özellikle genetik olarak yaşayanlar , üzgünüm ki hiç bir tedavi yöntemi yok.Ancak geciktirmenin yöntemi var mı ? Tabi ki.Sağlıklı beslenme , dengeli karbonhidrat tüketimi , bitkisel bazlı değil hayvansal bazlı (kaliteli ) protein tüketimi , Şeker tuz ve beyaz un 'u hayatından çıkarmakla başlayabilirsin.Bunlar hem saçına değil , genel sağlığına ve cildine de faydası olacak şeyler.Özet geçersek ;

1 - Sağlıklı Uyku ( en az 7-8 Saat uyku )

2 - Stressiz , huzurlu yaşam ( Elden geldiğince )

2 - Ve en önemlisi S A Ğ L I K L I B E S L E N M E !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimeria -- 12 Ağustos 2016; 16:01:15 >

• Bu urun daha cok halk arasinda iyi huylu prostat buyumesi olarak bilinen sikayet icin kullaniliyor. Yaklasik 10 gundur bende kullaniyorum ve acikcasi sikayetlerim cok azaldi . Allah bulandan razi olsun. Daha 37 yasinda olmama ragmen prostat buyumesi sikayetim oldu , idrarda yanma idarar yapamama ve bobrek agrisi gibi. Cok sukur allaha. Eczaneden eczacibasinin saw palmettosunu aldim gunde 3adet yemektwn hemen sonra iciyorum yanetkisi filanda yok.
  • slm benzeri bende var ilaç kullanmıyorum bikaç sene öncesi 44grdı doktor psa 2den fazla olursa gel demişti şimdilerde 6ayda bir kanı kontrol etmem lazım onu bile yapmıyorum, az su tüketiyorum günde yarım bardak gibi genelde çay kahve gibi şeylerden karşılıyorum, akşamları yatmadan önce bikaçkere wc sabahda uyanır uyanmaz wcye gidince biriktirsem bile tazzik az yapmada kısa oluyor. sıcak su ağrı olduğunda iyi geliyor,brokoli suyu gibi şeylerde bana rahatlamadı bu ilaçdan alsammı sizin durum nedir..
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    15 gündür düzenli kullanıyorum şikayetım yok çok sukur hocam
  • tm öncesi sonrası nasıl oldu desem birde nereden satın aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

tm öncesi sonrası nasıl oldu desem birde nereden satın aldınız.

eczaneden eczacıbasının urununu aldım 98 li kapsul 90 lira.

valla evvelınde bıldıgın 2-3 dk da bır cıse gıdıp çiş yaparken yanmadan kramptan agrıdan aglıcak hale gelmıstım. bobreklerıme vuruyordu hocam sancılar. basta zaten taş dokuyorum sandım. mesanem facıa gıbıydı.

15 gundur allah ıcın tutmadı sıkayetım ınsallahta tutmaz. ama yedıklerımede dıkkat edıyorum. tatlı yemıyorum acı baharat asla. sade dogal yıyıp ıcıyorum. emın ol onunda faydası var.
  • teşekkürler..
  • Kardeşim ben de 7-8 yıldır var idrara sık çıkma ve gece idrara kalkma.. Uyku düzeni diye bir şey bırakmadı. Haziran 2016 da PSA 6,35 idi. Ağustos ta biyopsi yapıldı sonuç temiz. Ama idrara sık çıkmam ve idrar yaparken zorlanmam had safhada.Google amca dan hergün araştırırken karbonat içmek diye bir yazı okudum.Eylül 15 de içmeye başladım sabah ve akşam aç karnına 1 er çay kaşığı. Ekim de PSA testi yaptırdım (26 Ekim) 4,53 çıktı.İşeme zorluğu çok sıkmazsam sıkıntı olmuyor
    gece 5-6 kez kalkerken 1 veya 2 ye düştü.Şu an 10 gün ara verdim tekrar devam edeceğim 2 ay.Bir deneyin isterseniz...Bir de Afrika Eriği kabuğu özünden Fransa ve Belçika da iyi huylu büyüme için kullanılıyormuş.Artık getirtmeyi deneyeceğim.İlacın adı Tadenan 50 mg bilginiz olsun geçmiş olsun.Ülkemizde yapılan bitkisellere pek güvenemiyorum ama sizin dediğinizi ben de alıp deneyeyim...
  • Bi de Kullandığınız Eczacıbaşının adını tam olarak yazabilirmisiniz lütfen...(Saw palmetto)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.